Jump to content

zolikaDB

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  130
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

6 Semleges

zolikaDB névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Város
  Debrecen

Legutóbbi látogatók

1.139 profile views
 1. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Udv Uraim! Kiszedegettem a gyertyakat, mert bizonytalanabbul indul a vas. Akksi 5 eves, onindito uj, gyertyak 30e km. Ezek mitol ilyenek? Marmint a nyakan az a sargas-barnas elszinezodes, meg az uccso kepen eleg kormos. Link Link 2 Link 3 Link 4
 2. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Bmájki fórumtárs volt olyan kedves és készített egy leírást a hátsó kapaszkodók világítósra való cseréjének menetéről, bekötéséről! Kérésére feltöltöm ide a dokumentumot! hátsó kapaszkodó beszerelése #opel #astra #világítós #kapaszkodó #leírás
 3. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  @Bmájki hibátlan, KÖSZÖNET De sajnos a képek nem láthatóak
 4. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Ha lemerül az elem, beteszek egy újat, be a gyújtáskapcsolóba, elfordít, nyomom a gombot, lezár, felold, kész is. Én arra vagyok kíváncsi, hogy esetemben mit kell tenni? Elektronika 600x volt forrasztva, ramaty állapotban van, kellene bele másik. Vettem egyet facebook-on, de mozognak a lábai, úh tanítgatásnak nem volt értelme, az eladó korrekt volt, visszaveszi: de azt mondta, h a gomnyomkodással nem tudom feltanítani... Ezért kérdem.
 5. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Idegen auto taviranyitoelektronikajat hogyan tanitjuk ra a sajat autonkra?
 6. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Szia! Elküldöd akkor a megbeszélteket?
 7. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Nagyon koszonom! Megvannak a beszereles fotoi? Dropbox, google drive vagy csak siman imgur teljesen jo! A tetokarpit megbontasa nelkul lehet a vezeteket valahogy elore bujtatni? Mi ennek a menete? Hol, hogy kell a vezeteket huzni? Ugyanis sikerult kozben szereznem egy parat
 8. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Hogyan/hova kötötted be? Tudnál róla egy képet mutatni, hogyan néz ki? Milyen izzó megy bele? Kapcsolható vagy miképp jön működésbe?
 9. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Nincs valakinek véletlen fölösbe egy kétgombos, központizáras, nem riasztós kulcsba való elektronikája? Erről lenne szó: link Illetve létezett olyan, hogy G Astrában hátul ülőknek külön világítás?
 10. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Tudod eddig mi volt benne? Mannol 5W-30. Miota csattog, tudod mi van benne? Castrol Edge Titanium FST 0W-30...
 11. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Na, ez f.sza hir Kerdesem: mi a motoroblites menete, hogy csinalod, mivel oblitesz? Illetve te milyen olajat hasznalsz? (nem akarok haborut robbantani!!!) Koszi!
 12. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Ertem, koszonom! Ilyenkor valahogy meg lehet allapitani, hogy melyik hidrotoke a rossz, vagy a szerelo kikukazza mindet? Melyik markat erdemes megvenni belole? Mar ha rosszak. Illetve, olajnyomas gomba okozhat ilyen bajt? Esedekes lenne vezerlescsere es olajcsere is. Ezeket erdemes osszekotni ezzel a hidrotokes kalanddal?
 13. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Uraim! ABS probléma utána újabb hiba Amúgy erre azt mondják, ha tartósan bekakált a jeladó, OPCOM-mal ki lehet mérni. És akkor tudjuk, melyiket kell cserélni. Hidegindítás utáni csattogás minek köszönhető? (egyes emberek a 0W-30-as olajnak tulajdonítják, de mintha úgy emlékeznék én is, hogy 5W-30-nál nem volt, bár az lassan 10e km-el ezelőtti sztori). Íme, a zaj: link Ha egész éjjel állt, akkor is előjön, ha a melóban áll 8 órát, akkor is. De csak pár másodperc, és menet közben elmúlik. Ha meleg a motor, akkor nem csinálja.
 14. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Az alábbi jelenséget mi okozhatja? Beindítom az autót, és ég az ABS visszajelző menet közben végig? Egyébként tökéletesen működik, leállítás és újraindítás után eltűnik. Tegnap kétszer csinálta, de régebben szinte soha. Talán idén volt egy alkalom, amikor felvillant, majd 2 perc után eltűnt.
 15. zolikaDB

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Lassan 30e km-nel jarok a gyertyaimmal. Tipusuk: Bosch FLR8LDCU+ Ketpolusu, sima, gyarival egyezo cucc. Ennel jobbat, szebbet stb. tudtok-e ajanlani ill. erdemes-e betenni? Koszonom!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.