Jump to content

Hard-ex

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  54
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Hard-ex last won the day on Október 9 2017

Hard-ex had the most liked content!

Hírnév

4 Semleges

Hard-ex névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő
 • Születésnap 1987-09-26

Elérhetőség

 • Skype
  hard-ex

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  2800 Tatabánya Mártírok útja 66. 4/2

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra G GCC 1.4 16V
 • Város
  Tatabánya

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hard-ex

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok. Lehet nekem tűnik csak úgy, hogy forrósodik a kulcs, de ha igen,akkor az mitől lehet és milyen problémák merülhetnek fel, illetve mi a javítás módja? Köszi előre is a választ.
 2. Sziasztok. Lehet nekem tűnik csak úgy, hogy forrósodik a kulcs, de ha igen,akkor az mitől lehet és milyen problémák merülhetnek fel, illetve mi a javítás módja? Köszi előre is a választ.
 3. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszi. Észben fogom tartani, ha nyáron megjelenne a jelenség.
 4. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Szia. Ne ijesztgess. Eddig két szerelő van a lamdaszonda csere véleményen plusz Sógor, aki szintén autószerelő végzettséggel rendelkezik, bár nem dolgozik aktívan a szakmában. Az egyik szerelő autóvillamosságis és átnézett mindent. A hibakódok alapján szonda. Bár amit írtál csak a cserével derülhet ki pontosan. Remélem nem lesz az a hiba.
 5. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszi. Igen sanszos. Szerelő (is) azt mondta, hogy amíg a fogyasztásban nem fog meglátszani(nagy mértékben), addig ne foglalkozzak vele. Érdekes, hogy amit írtam, hosszabb állás araszolásnál jön vissza a hibakód. Lambdaszondából meg nem akarok olcsót venni. Szerintetek Bosch 20 körül az már jó vagy gyárit érdemes ami van vagy 60 ezer.. ?
 6. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Szia. Ezt is lefordítanád nekem légy szíves? Köszönöm. Igazából ez a két (P0136 P0141)hibakód jön vissza akkor, ha 5-10 percen át álló helyzetben jár a motor, illetve pesti dugóban araszolok. Ha a sokáig állást elkerülöm nem jön vissza a hibakód több száz km után sem. P0141 - GM Type Powertrain - Fuel and Air Metering - ISO/SAE Controlled Description HO2S Heater Circuit Conditions Location Bank 1 Sensor 2 Cause No HO2S-12 codes set, engine running, system voltage 11-15.5v, TWC temperature from 626-968°F, then the PCM determined that the HO2S-12 heater resistance was out-of-range for 15 seconds
 7. Köszi. Vettem bontott kapcsolókat és az egyiket csatlakozóval együtt kaptam(rajta van a szürke kábel is tényleg). Mégegyszer köszi a választ. Kábelezésről hol találok képet vagy leírást?
 8. Köszönöm a választ. Milyen szìnű kábelt keressek?
 9. Sziasztok! Egy pici segítséget szeretnék kérni. Gyárilag nem került beszerelésre a hátsó ajtókapcsoló a beltérvilágításhoz. Olvastam, hogy sokan utólag beszerelték. Állítólag a helyén lévő dugót kiveszem és a kapcsoló helye alatt kb. 20cm-rel lejjebb fel van ragasztva a csatlakozó. Kampós dróttal ki lehet halászni. Na most a B-oszlop borítást leszedtem, de úgy sem látok be rendesen. Kampóval próbálkoztam, de nem találtam semmit vagyis megakadt, de nem mertem rángatni. A kérdésem az lenne, hogy van aki utólag beszerelte a kapcsolót és ha igen, akkor Ő hogyan oldotta meg? Esetleg fényképes útmutatót találni valahol? Illetve a legfontosabb: Z14XE évjárat 2000 egyáltalán benne lehet a kábel vagy ne is keressem? Köszönöm előre is a válaszokat, segítségeket!
 10. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm a fordítást. Szerelő szerint a katalizátor utáni lambdaszonda hamarosan cserés lesz.
 11. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok. Aki jól beszél angolul, lefordítaná nekem? Köszönöm!
 12. Hard-ex

  Astra gyári "HIFI"

  Szia. 20 kérdés-válasszal feljebb volt egy kérdésem Kenwood+multikormánnyal kapcsolatban. Előre leszögezem, hogy a kijelzőn nekem sem jelenik meg semmi kiírás, tehát ezt nem tudtam megoldani. Viszont kérdésem óta megcsináltam magamnak a multikormányt és nem volt nehéz minden sufnimutyi nélkül ment. 1. Én ezt a fejegységet vettem: (Nincsenek nagy igényeim és a gyári hangszórók jól szólnak vele) http://www.kenwood.eu/car/receivers/all/KMM-102AY/ 2. Ezt az adaptert kell hozzá megvenni és a hozzávaló multilead kábelt: http://www.autodvd.hu/opel-kormanytavvezerlo-ctsop001-2.html http://www.autodvd.hu/ctmultilead2-adapter-kabel.html 3/a, Az adapter és multilead kábel pontos beszerelése: 1. multilead Kenwoodhoz : 3/b, Az egész összekapcsolása adapter+multilead+fejegység. Helyes sorrendben: Körülbelül 10-15 percet vett az egész beszerelés igénybe. A sárga és piros vezeték helyes bekötése változhat, ami a fejegység és az adapter leírásában is szerepel. piros-piros,sárga-sárga vagy piros-sárga piros-sárga. Az adapterhez és fejegységhez mellékelt rajzon jól látszik. Annyit tanácsként, hogy mindent csatlakoztass össze és próbáld ki. ha elfelejtené a memóriát, akkor a piros-sárga kábeleket cseréld fel, mint említettem. Ha minden jó csak igazgasd el a kábeleket, hogy elférjenek és pattinthatod is be a helyére a fejegységet. Sajnos a kijelzőt Én sem oldottam még meg. Remélem majd lesz aki leírja a pontos menetét Kenwood fejegységhez.
 13. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszi a választ. A grafitos spray-t megróbálom hátha javít valamit. Ha nem lesz eredményes, akkor megfogadom a tanácsod és körülnézek, hogy a környéken van esetleg hozzáértő szerelő.
 14. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm a választ. A zárolajzót próbáltam és semmi változás. Fizikailag mi okozza a problémát?
 15. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok. Néhány napja nehezen tudom kihúzni a kulcsot a gyújtáskapcsolóból leállítás után, van amikor erőszakosan jön ki. Amikor kijön kattan a zárbetét és rendesen ki-be tudom mozgatni a kulcsot. Következő indításnál simán bemegy a kulcs és könnyen el is forog nem szorul. Leállítás után szintén nem akarja "kiengedni" a kulcsot. Valakinek van ilyen tapasztalata? Milyen megoldást tudtok rá? Előre köszönöm a válaszokat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.