Jump to content

Hard-ex

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  52
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Hard-ex last won the day on Október 9 2017

Hard-ex had the most liked content!

Hírnév

4 Semleges

Hard-ex névjegye

 • Felhasználói rang
  Érdeklődő
 • Születésnap 1987-09-26

Elérhetőség

 • Skype
  hard-ex

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  2800 Tatabánya Mártírok útja 66. 4/2

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra G GCC 1.4 16V
 • Város
  Tatabánya

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszi. Észben fogom tartani, ha nyáron megjelenne a jelenség.
 2. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Szia. Ne ijesztgess. Eddig két szerelő van a lamdaszonda csere véleményen plusz Sógor, aki szintén autószerelő végzettséggel rendelkezik, bár nem dolgozik aktívan a szakmában. Az egyik szerelő autóvillamosságis és átnézett mindent. A hibakódok alapján szonda. Bár amit írtál csak a cserével derülhet ki pontosan. Remélem nem lesz az a hiba.
 3. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszi. Igen sanszos. Szerelő (is) azt mondta, hogy amíg a fogyasztásban nem fog meglátszani(nagy mértékben), addig ne foglalkozzak vele. Érdekes, hogy amit írtam, hosszabb állás araszolásnál jön vissza a hibakód. Lambdaszondából meg nem akarok olcsót venni. Szerintetek Bosch 20 körül az már jó vagy gyárit érdemes ami van vagy 60 ezer.. ?
 4. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Szia. Ezt is lefordítanád nekem légy szíves? Köszönöm. Igazából ez a két (P0136 P0141)hibakód jön vissza akkor, ha 5-10 percen át álló helyzetben jár a motor, illetve pesti dugóban araszolok. Ha a sokáig állást elkerülöm nem jön vissza a hibakód több száz km után sem. P0141 - GM Type Powertrain - Fuel and Air Metering - ISO/SAE Controlled Description HO2S Heater Circuit Conditions Location Bank 1 Sensor 2 Cause No HO2S-12 codes set, engine running, system voltage 11-15.5v, TWC temperature from 626-968°F, then the PCM determined that the HO2S-12 heater resistance was out-of-range for 15 seconds
 5. Köszi. Vettem bontott kapcsolókat és az egyiket csatlakozóval együtt kaptam(rajta van a szürke kábel is tényleg). Mégegyszer köszi a választ. Kábelezésről hol találok képet vagy leírást?
 6. Köszönöm a választ. Milyen szìnű kábelt keressek?
 7. Sziasztok! Egy pici segítséget szeretnék kérni. Gyárilag nem került beszerelésre a hátsó ajtókapcsoló a beltérvilágításhoz. Olvastam, hogy sokan utólag beszerelték. Állítólag a helyén lévő dugót kiveszem és a kapcsoló helye alatt kb. 20cm-rel lejjebb fel van ragasztva a csatlakozó. Kampós dróttal ki lehet halászni. Na most a B-oszlop borítást leszedtem, de úgy sem látok be rendesen. Kampóval próbálkoztam, de nem találtam semmit vagyis megakadt, de nem mertem rángatni. A kérdésem az lenne, hogy van aki utólag beszerelte a kapcsolót és ha igen, akkor Ő hogyan oldotta meg? Esetleg fényképes útmutatót találni valahol? Illetve a legfontosabb: Z14XE évjárat 2000 egyáltalán benne lehet a kábel vagy ne is keressem? Köszönöm előre is a válaszokat, segítségeket!
 8. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm a fordítást. Szerelő szerint a katalizátor utáni lambdaszonda hamarosan cserés lesz.
 9. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok. Aki jól beszél angolul, lefordítaná nekem? Köszönöm!
 10. Hard-ex

  Astra gyári "HIFI"

  Szia. 20 kérdés-válasszal feljebb volt egy kérdésem Kenwood+multikormánnyal kapcsolatban. Előre leszögezem, hogy a kijelzőn nekem sem jelenik meg semmi kiírás, tehát ezt nem tudtam megoldani. Viszont kérdésem óta megcsináltam magamnak a multikormányt és nem volt nehéz minden sufnimutyi nélkül ment. 1. Én ezt a fejegységet vettem: (Nincsenek nagy igényeim és a gyári hangszórók jól szólnak vele) http://www.kenwood.eu/car/receivers/all/KMM-102AY/ 2. Ezt az adaptert kell hozzá megvenni és a hozzávaló multilead kábelt: http://www.autodvd.hu/opel-kormanytavvezerlo-ctsop001-2.html http://www.autodvd.hu/ctmultilead2-adapter-kabel.html 3/a, Az adapter és multilead kábel pontos beszerelése: 1. multilead Kenwoodhoz : 3/b, Az egész összekapcsolása adapter+multilead+fejegység. Helyes sorrendben: Körülbelül 10-15 percet vett az egész beszerelés igénybe. A sárga és piros vezeték helyes bekötése változhat, ami a fejegység és az adapter leírásában is szerepel. piros-piros,sárga-sárga vagy piros-sárga piros-sárga. Az adapterhez és fejegységhez mellékelt rajzon jól látszik. Annyit tanácsként, hogy mindent csatlakoztass össze és próbáld ki. ha elfelejtené a memóriát, akkor a piros-sárga kábeleket cseréld fel, mint említettem. Ha minden jó csak igazgasd el a kábeleket, hogy elférjenek és pattinthatod is be a helyére a fejegységet. Sajnos a kijelzőt Én sem oldottam még meg. Remélem majd lesz aki leírja a pontos menetét Kenwood fejegységhez.
 11. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszi a választ. A grafitos spray-t megróbálom hátha javít valamit. Ha nem lesz eredményes, akkor megfogadom a tanácsod és körülnézek, hogy a környéken van esetleg hozzáértő szerelő.
 12. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Köszönöm a választ. A zárolajzót próbáltam és semmi változás. Fizikailag mi okozza a problémát?
 13. Hard-ex

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok. Néhány napja nehezen tudom kihúzni a kulcsot a gyújtáskapcsolóból leállítás után, van amikor erőszakosan jön ki. Amikor kijön kattan a zárbetét és rendesen ki-be tudom mozgatni a kulcsot. Következő indításnál simán bemegy a kulcs és könnyen el is forog nem szorul. Leállítás után szintén nem akarja "kiengedni" a kulcsot. Valakinek van ilyen tapasztalata? Milyen megoldást tudtok rá? Előre köszönöm a válaszokat.
 14. Sziasztok. Van valakinek tapasztalata Kenwood fejegységhez multilead és adapter bekötéshez (kormányvezérlő)? Elég az, ami gyári leírásban van vagy lehet valami buktató és inkább szereltessem be szerelővel házi mutyi helyett? Köszi a válaszokat előre is!
 15. Hard-ex

  Astra gyári "HIFI"

  Sziasztok. Van valakinek tapasztalata Kenwood fejegységhez multilead és adapter bekötéshez (kormányvezérlő)? Elég az, ami gyári leírásban van vagy lehet valami buktató és inkább szereltessem be szerelővel házi mutyi helyett?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.