Jump to content

vitya1978

Forummember
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About vitya1978

 • Rank
  Újonc

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G
 • City
  Szekszárd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sziasztok!Vettem egy bontott motorvezérlőt az astramba de nincs resetelve,pin kód megvan hozzá.Állitólag csak úgy tudom beszerelni és felprogramozni (opcommal) ha az eredeti helyén ki lett volna resetelve.Valaki aki csinált már ilyet segitsen légyszi...még nem álltam neki feleslegesen nem szeretnék vele dolgozni.
 2. Sziasztok!Van valakinek magyar szoftvere Opcomhoz? Fontos lenne......
 3. Szia!Igen nekem G astra van szerelési könyvben néztem én is ezeket az adatokat ....16 szelepesem van Z14XE
 4. Sziasztok,vezérmüszij cseréhez készülődök az Astran.Meg tudja valaki mondani hogy az ékszijtárcsa csavarját hány Nm-el kell meghúzni?Elvileg cserélni kéne a csavart minden megbontásnál,új csavarnál 95Nm+30+15 fok,mert nyúlik.A használt csavar már nem nyúlik,gondoltam meghúzom 100-120- ra + menetrögzitő.Mi a véleményetek?
 5. Hogy tudnám átküldeni a képet a csatiról neked?
 6. 2003-as alvázszám alapján azt hiszem Belgiumban szerelték össze.
 7. A kocsi 2003-as azt nem tudom megmondani milyen az ECU.Fényképem van a csatlakozóról de nem lehet beszúrni csatolmányként
 8. Olvastam,úgy néz ki az ö motorvezérlöje teljesen más........nekem nincs 61-es pin kuplungkapcsolónak összesen 48 pines a csati....
 9. Srácok kis segitség kellene nekem, G Astraba szeretném beszerelni a tempomatot,olvastam gezoli leirását a müveletröl,viszont az én motorvezérlö csatlakozóm csak 48pines,igy a leirás sajnos nem sokat segit.Pedig az enyém is Z14XE motorkódos.Kuplungkapcsoló vezetékét megtaláltam,a féklámpakapcsoló 4 érintkezős.Kérdésem tulajdonképpen az lenne hogy ennél a tipusnál melyik az ecu-n a kuplungkapcsoló pinje?mert nem biztos hogy be van kötve a motortér és az utastér között.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.