Jump to content

Apamoly

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  25
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Apamoly névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc
 • Születésnap 1976-08-20

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Magyar

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Ascona
 • Város
  Hajdúszoboszló

Legutóbbi látogatók

2.061 profile views
 1. Apamoly

  Debreceni Villámtalik

  Uraim! Ha már nem sikerült eljutnom a mikulás napi talira, amiért külön elnézéseteket kérem, mert ezerrel ígértem, hogy ott leszek, engedjétek meg, hogy meghívjalak benneteket holnap ( dec. 18.) estére, a Kaptár nevű helyre, ami Debrecenben, a Domb utcán található, ahol játszunk a szinte kizárólag saját számokat játszó, Referendum nevű zenekarommal. Kezdés 20.30 órakor. Az este másik fellépője a Jericho lesz, ők a saját szerzemények mellett klasszikus rockszámokat is játszanak ( Lord, P. Box, P. Mobil...).A belépő ára sajnos nem rajtam múlik, így 500 pénz lesz. Egy, a koncerten nem hallható dal előzetesnek: http://www.youtube.com/watch?v=C6G_k--8f48 Mindenkit várunk sok szeretettel! Üdv: Csab
 2. Apamoly

  Chat

  Gratulálunk és jó egészséget kívánunk nektek! Kata + Csaba
 3. Apamoly

  Chat

  Köszönöm! :-)
 4. Apamoly

  Chat

  Kedves márkatársak! Áldott, békés karácsonyt kívánok Nektek!
 5. Apamoly

  Ascona

  Szia! Megoldást sajnos nem tudok mondani, viszont az http://www.asconaclub.hu/ oldalon van egy csomó infó, meg egy fa..a fórum, ahol hozzáértő emberek biztos tudnak valami okosat mondani, ha itt nem sikerülne. Sok szerencsét!
 6. Apamoly

  Autós múzeumok

  Igen, Rolls-Royce van a képen Brezsnyev elvtárssal ( ő csókolózott Kádárral anno egy választási plakáton) a hátsó ülésen, de a miértjét sajnos én sem tudom. :-( Riga lakosságának több mint a fele orosz és nem nagyon szeretik egymást a lettekkel, lehet talán kitolásból. Mindenesetre utánakérdezek. A limóknál ott van Sztálin, meg egy gondolom amerikai valaki, egy amerikai autó mellett, ők tuti "díszek".
 7. Apamoly

  Autós múzeumok

  Köszi! Ha arra jártok, ne hagyjátok ki. Hihetetlen a hely, és élőben még durvább! Kisebb orgazmus. :-) Három Izs motorban néztem meg a kilométeróra állását, 5, 9, 11 km-ek voltak bennük. Azt hittem lepetézek! Tudom, múzeumi példány, de ilyet akkor sem láttam még. És ez csak egy pici részlet.
 8. Apamoly

  Autós múzeumok

  Nyáron Rigában jártunk, készült néhány finom kép: http://picasaweb.google.hu/csabasandor1976...CLW-h77c__LgdQ# Ez pedig a honlapja: http://www.motormuzejs.lv/pub/?lang=eng
 9. Apamoly

  Chat

  Hali! Nálam nem akartok betonozni ha már ennyire belejöttetek? :-)))) A garázs még hátravan. Endlos! Sok boldogságot nektek!
 10. Apamoly

  Chat

  Csatlakozom! Sok boldogságot kívánunk mi is! Csaba+Kata
 11. Apamoly

  Chat

  Például hétvégén egyik délután?
 12. Apamoly

  Chat

  Leég a pofámról a bőr! Ennyire szétszórt nem lehetek! Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek! :lol: Csaba+Kata
 13. Apamoly

  Chat

  Ez a legkevesebb.
 14. Apamoly

  Chat

  Én is szeretem a Rolling Stonest! :-) Pénteken visznek Pestre, a Margit-szigetre, ha buszon el tudom hozni, meg a sziget közelébe tudod szervezni az illetékest (nem lesz időm messzire menni), szivesen elhozom neked. Ja! Hogy a bánatba tudod ezeket a kis vigyorgó pofákat beilleszteni? :-)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.