BoMa 6 Elküldve November10, 2020 Share Elküldve November10, 2020 35 perce, zotya975 írta: Azért a szivargyújtós csatlakozások nem túl stabilak, úgy próbáld megoldani hogy ne kelljen burkolatot bontani ha kilazul menet közben. Igen, ha a sarut összenyomod az stabilabb lesz. Igazából kézzel fogható lesz maga az aljzat, bár olyan helyen lesz ahol menet közben nem lehet biztonságosan tapogatni. Meglátom ez hogyan működik, ha nem jó lehet teljesen máshol oldom meg a dolgot. Bár a kamerához járó USB kábel vélhetően bekorlátozza majd a lehetőségeimet. Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
zotya975 2.018 Elküldve November11, 2020 Share Elküldve November11, 2020 17 órája, BoMa írta: Igazából kézzel fogható lesz maga az aljzat, bár olyan helyen lesz ahol menet közben nem lehet biztonságosan tapogatni. Meglátom ez hogyan működik, ha nem jó lehet teljesen máshol oldom meg a dolgot. Bár a kamerához járó USB kábel vélhetően bekorlátozza majd a lehetőségeimet. Létezik USB-s aljzat is, én is be akartam építeni az F astrába, mert a szivargyujtós teló töltő mindíg kilazult menet közben, de aztán nem jutottam el idáig. https://www.metroman.hu/termekek/Szivargyujto-USB-csatlakozok/Beepitheto-autos-USB-tolto-aljzat-M926RD 1 Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
BoMa 6 Elküldve November11, 2020 Share Elküldve November11, 2020 19 perce, zotya975 írta: Létezik USB-s aljzat is, én is be akartam építeni az F astrába, mert a szivargyujtós teló töltő mindíg kilazult menet közben, de aztán nem jutottam el idáig. https://www.metroman.hu/termekek/Szivargyujto-USB-csatlakozok/Beepitheto-autos-USB-tolto-aljzat-M926RD Milyen igaz, de hülye vagyok... Hiszen egy ilyesmit raktam be a gyári szivargyújtó helyére is. Akkor amíg nem szerzek ilyet jó lesz a sajátja. Rendelek is egyet jókínai barátainktól. :D Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
kingblue 72 Elküldve November11, 2020 Share Elküldve November11, 2020 3 órája, BoMa írta: Milyen igaz, de hülye vagyok... Hiszen egy ilyesmit raktam be a gyári szivargyújtó helyére is. Akkor amíg nem szerzek ilyet jó lesz a sajátja. Rendelek is egyet jókínai barátainktól. :D Lehet kapni szivargyújtó töltőt usb-set ami jó az Opelbe is. 1 Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
BoMa 6 Elküldve November12, 2020 Share Elküldve November12, 2020 21 órája, kingblue írta: Lehet kapni szivargyújtó töltőt usb-set ami jó az Opelbe is. Meglepő módon remekül bent marad a szivargyújtó aljzatba a kamerához kapott usb-s aljzat. Elég feszes, nem fog kiesni. rendeltem azért biztos ami biztos egy direkt 12V usb-s aljzatot is, de szerintem nem fog kelleni. A biztosíték táblán kívül gyakorlatilag bontás nélkül sikerült elvezetni a kábeleket. 1 Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
cinyo99 2 Elküldve November22, 2020 Share Elküldve November22, 2020 Üdv Cartársak, Vonóhorog-index visszajelző lámpa elvileg benne van a műszerecsoportban csak égő kell bele (vagy még egy vezeték amit a multitimerrel kell összeközni...erről van leírásom) a kérdésem, hogy ha ezeket kiépítettem akkor az index bekapcsolásakopr automatikusan érzékeli, ha rá van csatlakoztatva az utánfutó és megnövekedett a wattszám? Kell még ezen kívül valamit kötni, hogy a gyári index-visszajelző megoldást tudjam használni, vagy elég simán a hátsó lámpákra rákötni az utánfutó vezeték-köteget? A válaszokat előre is köszönöm! Cinyo Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
Stofl 358 Elküldve November26, 2020 Share Elküldve November26, 2020 (edited) On 2020. 11. 22. at 22:05, cinyo99 írta: Üdv Cartársak, Vonóhorog-index visszajelző lámpa elvileg benne van a műszerecsoportban csak égő kell bele (vagy még egy vezeték amit a multitimerrel kell összeközni...erről van leírásom) a kérdésem, hogy ha ezeket kiépítettem akkor az index bekapcsolásakopr automatikusan érzékeli, ha rá van csatlakoztatva az utánfutó és megnövekedett a wattszám? Kell még ezen kívül valamit kötni, hogy a gyári index-visszajelző megoldást tudjam használni, vagy elég simán a hátsó lámpákra rákötni az utánfutó vezeték-köteget? A válaszokat előre is köszönöm! Cinyo Másik topikban válaszoltam. Jó, lesz, nem kell más hozzá. Index relé figyeli terhelést. Módosítva November26, 2020 : Stofl Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
cinyo99 2 Elküldve November27, 2020 Share Elküldve November27, 2020 On 2020. 11. 26. at 20:49, Stofl írta: Másik topikban válaszoltam. Jó, lesz, nem kell más hozzá. Index relé figyeli terhelést. Nagyon szépen köszönöm! Melyik topikban (esetleg dátummal együtt, úgy könnyebb lenne megtalálni) olvahatom az ezzel kapcsolatos hsz-edet? Joe Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
cinyo99 2 Elküldve November27, 2020 Share Elküldve November27, 2020 On 2020. 11. 26. at 20:49, Stofl írta: Másik topikban válaszoltam. Jó, lesz, nem kell más hozzá. Index relé figyeli terhelést. Közben megtaláltam ott is! Köszi mégegyszer!!! Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
GabiETZ 1 Elküldve December4, 2020 Share Elküldve December4, 2020 Sziasztok, Esetleg valakinek nincs egy darab érintkezője a gyári műszerfal csatiba? Vonóhorog visszajelzőt szeretnék bekötni, ha lehet normálisan. Idéz Hozzászólás linkje Megosztás:
Recommended Posts