Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Neme? Én meg azt hittem, hogy egész Hajdú-Bihar góréja te vagy!:lol: Hú de előre megyünk az időben! Volt olyan, mikor azt sem tudtam, hol fogok este aludni, most meg nyárra tervezek... Manta tali, Mote tali, Debreceni tali... Csak szabim legyen ennyi. Találkozókra nincs külön szabadságkategória? :lol:

Elküldve
Neme? Én meg azt hittem, hogy egész Hajdú-Bihar góréja te vagy! :D

:lol: Nem, nem vagyok, de még lehetek :lol: Fő az önbizalom ;)

Még nincs is hivatalos szekció, mert nem vagyunk elegen tagok, még....

Ezt a topicot meg azért kértem, hogy az újonnan regisztrált környékbelike hamarabb idetaláljanak, és hátha be tudom őket cserkészni :lol: mert így vadászni, ahogy a többiekre is, kicsit fárasztó dolog :D

Elküldve
Akkor ti is úgy vagytok, mint mi a MOMC-on belül. Nem vagyunk bejegyezve, de azért létezik az Alba Manta Team! (Igaz, csak 3 taggal)

De a lényeg, hogy aktívak vagytok. Mikor alakultatok?

Remélem ez a debreceni kezdeményezés sem fog alább hagyni, mert a kezdeti lelkesedés egyelőre elszállni látszik...

Elküldve
Csak szabim legyen ennyi. Találkozókra nincs külön szabadságkategória? :lol:

:lol: ez teccik...

az exfőnököm bizti értékelte volna... ott 1féle szabi létezett amire nem tudsz elmenni... :lol:

Elküldve
:lol: ez teccik...

az exfőnököm bizti értékelte volna... ott 1féle szabi létezett amire nem tudsz elmenni... :lol:

na ez nálunk is így van... :lol:

De ez a mondat nekem az előbb amikor idéztem még nem volt ott!!!

Sanyi mindig odavarázsol még 1-2 gondolatot utólag.

Elküldve
De a lényeg, hogy aktívak vagytok. Mikor alakultatok?

Augusztusban vetődött fel, de mi nem is jegyeztetjük be magunkat. Ez egy jó haveri kör, nem kell ide vezető, meg helyettes, meg titkár, meg ilyenek. Igazából négyen vagyunk, de Morisz visszament franciahonba egy évre. Van matricánk, Mantánk, lelkesedésünk, és ennyi elég a jó sörözésekhez, beszélgetésekhez...

Elküldve

mi meg a stájlingról szoktunk néha Győrben összejárogatni..

de tényleg remléjük, hogy a kezdeti lelkesedés nem hagy alább... az enyém bizti hogy nem.... :lol:

Elküldve
De ez a mondat nekem az előbb amikor idéztem még nem volt ott!!!

Sanyi mindig odavarázsol még 1-2 gondolatot utólag.

Sanyi már csak ilyen... Mindíg csapongok a gondolatok között, és írok hozzá, törlök belőle. Elismerem, nehéz megszokni. Bocsesz előre - utánna is...

Elküldve
Van matricánk, Mantánk, lelkesedésünk, és ennyi elég a jó sörözésekhez, beszélgetésekhez...

Igen, tulajdonképpen én is egy jó csapatot szeretnék, opelünk már van, lelkesedés talán, a többi meg remélem jönni fog. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.