Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 Szerintem Sanci a http://debreceniopeles.atw.hu -ra gondolt, szemben Zoli kadettklubos link gondolatával. :D És azt miért nem lehet kitenni..? :wacko:
Endlos Elküldve Július29, 2010 Elküldve Július29, 2010 És azt miért nem lehet kitenni..? :D Ő már ki is tette :wacko:
Guest Sanci Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Akinek esetleg Püspökladány-Szolnok-Tiszakécske-Kecskemét-Dunaföldvár-Simontornya-Balatonfüred-... vonalon kell valamit vinni (ami lehetőleg nem nagyobb egy utazótáskánál az valahogy juttassa el hozzám péntek estig, szombaton megyek. De mivel 4-en megyünk sok cuccal így ezért nem fér el nagyobb méretű cumó.. :D emesen: sancinagykukacyahoopontcom
Endlos Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Egy bal oldali patron kellene jó állapotú, ami csak erős rántásra akad, és erősen visszahúzza a spirálrugó, ha elengedem. Nem tudjátok, hogy stimmel a későbbi Asztrákkal?
Korzika Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Akinek esetleg Püspökladány-Szolnok-Tiszakécske-Kecskemét-Dunaföldvár-Simontornya-Balatonfüred-... vonalon kell valamit vinni (ami lehetőleg nem nagyobb egy utazótáskánál az valahogy juttassa el hozzám péntek estig, szombaton megyek. De mivel 4-en megyünk sok cuccal így ezért nem fér el nagyobb méretű cumó.. :D emesen: sancinagykukacyahoopontcom Mi úgy jöttünk haza,hogy Siófok-Budapest M0-és a 4 -es főúton hazáig.Szerintem így időben rövidebb. 14.15-kor indultunk Siófokról,15.10-kor értünk az M0-ra.15.50- kor fordultunk 4-es főútra.Kétszer álltunk meg közben és egyszer Abonyba betereltek baleset miatt és 18.50-re hazaértünk.
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Szerintem így időben rövidebb. Egyenlőre még az a terv :D de ha nem lesz okunk menni T.kécskére akkor arra megyünk :wacko: de tény, hogy az eredeti útvonalon több a látnivaló, főleg hogy pont akkor lesz a Kecskeméti repülőnap. :wacko: :wacko:
Endlos Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Egyenlőre még az a terv :D de ha nem lesz okunk menni T.kécskére akkor arra megyünk :wacko: de tény, hogy az eredeti útvonalon több a látnivaló, főleg hogy pont akkor lesz a Kecskeméti repülőnap. :wacko: :wacko: Drága ám a beugró oda tudtommal. Amúgy én is pont erre az útvonalra gondoltam tegnap.
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Drága ám a beugró oda tudtommal. Amúgy én is pont erre az útvonalra gondoltam tegnap. Áá, nekem az is elég ha látom elpirítani a Mirage-ket :D szép látvány :wacko: de valahogy a MI-24-esekért jobban oda vagyok.. :wacko:
Endlos Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Áá, nekem az is elég ha látom elpirítani a Mirage-ket :D szép látvány :wacko: de valahogy a MI-24-esekért jobban oda vagyok.. :wacko: Ott voltam pár km-re a Kurultaj rendezvényen, akik unták a repülőnapot szombaton, azok vasárnapra átjöttek hozzánk. Bár nem volt olyan jó népség, mint a hagyományőrzők, de sebaj.
Guest Sanci Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Ott voltam pár km-re a Kurultaj rendezvényen, akik unták a repülőnapot szombaton, azok vasárnapra átjöttek hozzánk. Bár nem volt olyan jó népség, mint a hagyományőrzők, de sebaj. Úgy olvastam pár fórumon, hogy nem volt egy nagy durranás.. :D
Endlos Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Úgy olvastam pár fórumon, hogy nem volt egy nagy durranás.. :D Már csak azt remélem, hogy a hétvégi nagy rendezvény jó lesz, és akkor megint áldozhatok egy kis pénzt a környezetvédelemre.
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Már csak azt remélem, hogy a hétvégi nagy rendezvény jó lesz, és akkor megint áldozhatok egy kis pénzt a környezetvédelemre. Én környezetvédő vagyok. Ez a technikusim is. Környezetvédelmi és vízminőségi labortechnikus :D Nem is tudtam, hogy ennyire közel áll hozzád a környezetvédelem.
Endlos Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Én környezetvédő vagyok. Ez a technikusim is. Környezetvédelmi és vízminőségi labortechnikus :D Nem is tudtam, hogy ennyire közel áll hozzád a környezetvédelem. Több találmányom is van, ami az autók CO2 kibocsájtásának csökkentésére vonatkozik, bár még egy része szabadalmaztatás alatt áll, a C.D. már publikus, és ha meglesz a prototípus, ami a saját autóm, azután már forgalmazhatom is, vagyis ez utólagos beépítés lesz.
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Több találmányom is van, ami az autók CO2 kibocsájtásának csökkentésére vonatkozik, bár még egy része szabadalmaztatás alatt áll, a C.D. már publikus, és ha meglesz a prototípus, ami a saját autóm, azután már forgalmazhatom is, vagyis ez utólagos beépítés lesz. Én környezetvédő létemre, egy füstölgő dízellel járok :wacko: :D
Endlos Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Én környezetvédő létemre, egy füstölgő dízellel járok :wacko: :D Bár kevesebbet fogyazst, mint a benzines, több kormot bocsát ki, és asszem szénmonoxidot. (meg valami más még, amitől egyből görcsbe rándul a gyomrom, ha megérzem 10 méteres körzetemben, ha beindítják) Bár a mostani állapotában az enyémmel nem mernék a te frissen felújítottaddal kiállni egy környezetvédelmi mérésen, 100km-en úgy 3 deci olajat eszik meg. A 100% etanol kitisztította a dugyattyúgyűrűk alá rakódott masszív koxot. Bár a hengerfejből is beengedheti.
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Bár kevesebbet fogyazst, mint a benzines, több kormot bocsát ki, és asszem szénmonoxidot. (meg valami más még, amitől egyből görcsbe rándul a gyomrom, ha megérzem 10 méteres körzetemben, ha beindítják) Bár a mostani állapotában az enyémmel nem mernék a te frissen felújítottaddal kiállni egy környezetvédelmi mérésen, 100km-en úgy 3 deci olajat eszik meg. A 100% etanol kitisztította a a dugyattyúgyűrűk alá rakódott masszív koxot. Bár a hengerfejből is beengedheti. Szerintem a katalizátornak a szagára gondolsz...enyhén olyan gázos szag. Főleg az újabb dízelek eregetik ezt a furcsa szagot. Sőt azok inkább már csak ezt a szagot mint a régi koromszagot. De az astránál is megfigyelhető valamennyire. Inkább csak alapjáraton. Picit olyan hipós szag. Volt 1 ideje amikor iszonyatosan kormolt. Még most tavasszal. Csak az EGR szelepet kellett lezárni. Azóta nem csinálja. Nagyon magas fordulaton füstöl, de ennyi. Amúgy szívesen megnézném élőben is egyszer a Kadettedet. Hallottam már róla sokat. :D Unokatesómnak egy D kadettja van 1.2ST motorral. Csak az a kadett győrben van.
Endlos Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem a katalizátornak a szagára gondolsz...enyhén olyan gázos szag. Főleg az újabb dízelek eregetik ezt a furcsa szagot. Sőt azok inkább már csak ezt a szagot mint a régi koromszagot. De az astránál is megfigyelhető valamennyire. Inkább csak alapjáraton. Picit olyan hipós szag. Volt 1 ideje amikor iszonyatosan kormolt. Még most tavasszal. Csak az EGR szelepet kellett lezárni. Azóta nem csinálja. Nagyon magas fordulaton füstöl, de ennyi. Amúgy szívesen megnézném élőben is egyszer a Kadettedet. Hallottam már róla sokat. :D Unokatesómnak egy D kadettja van 1.2ST motorral. Csak az a kadett győrben van. Ha megyek ki a pénteki Debropeles talira, akkor rádszólok előre jó?
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Ha megyek ki a pénteki Debropeles talira, akkor rádszólok előre jó? áááh..felesleges :wacko: Pénteken sosincs itthon az autó. Fater elviszi mindíg melózni. :D
Endlos Elküldve Augusztus11, 2010 Elküldve Augusztus11, 2010 Kellene nekem olyan réz kocka, ami a Kadett hátsó ajtaja alatt van, és amikor lecsukjuk, akkor 3 rugós réz henger kerül vele érintkezésbe, ami a hátsó ablaktörlőt üzemelteti. Szerintetek ilyen van újonnan? (most nem tudom egyik autósboltot sem elérni)
törvényenkívüli Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 A Diószegin az aviánál és a totálnál az e85 220 huf
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2010 Elküldve Augusztus15, 2010 A Diószegin az aviánál és a totálnál az e85 220 huf Gázolaj nincs annyiért? :D Csak me jó lenne.. :wacko: :wacko:
Endlos Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 A Diószegin az aviánál és a totálnál az e85 220 huf Nem ezt göröngyöztem az etanolos topicban :-))))))
Endlos Elküldve Augusztus16, 2010 Elküldve Augusztus16, 2010 Nyahh műszaki vizsga kenőpénz nélkül a Kadettra délelőtt megvolt, 10 ihba 2 hét kijavítás, és uzsgyi nincs mibe belekötni, ráadásul oclsób volt, mint a kenőpénz... Úgy, hogy közben az etanol annyira kioldotta mindenhonnan a koxot, hogy annyi olajat eszik már, mint benzint majdnem.
törvényenkívüli Elküldve Augusztus17, 2010 Elküldve Augusztus17, 2010 Nem ezt göröngyöztem az etanolos topicban :-)))))) nem tudom, csak nem ezt? ^_^
Endlos Elküldve Augusztus19, 2010 Elküldve Augusztus19, 2010 Ha jár valaki Hortobágyi Hidi vásárban 20.-án, lessen meg, jól szemelőtt leszek a Kulcsos Bicskáimmal, és kádármrester által készített hatalmas fürdődézsákkal (akácfa-fürdőkád).
Recommended Posts