Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

dirty-handz

Letiltott fórumozók
  • Hozzászólások

    2.529
  • Csatlakozott

  • Utolsó látogatás

Hozzászólások posted by dirty-handz

  1. Csatlakozom...Kollégám Passzátjában szintén Bose hangcucc volt, és bizony én is csodálkozva kagylóztam Veszprémtől Győrig.... Igaz nem vagyok whitefülü és azt sem merném kijelenteni hogy értek hozzá.... Csak mint laikus nagyon tetszett a Bose cucc!

    Nem is olcsó cucc :D

  2. Kellenek, mondjuk nekem a belső világításban 2X4-db van sorbakötve ellenállás nélkül már úgy fél éve.

    Nekem is már lassan legalább fél éve van bent ez a SMD cucc a foglalatos. Remélem még bírja is sokáig. Nem vágom, hogy ezeken van e valami cucc, hogy ne tudja kivágni a túlfeszültség. :D De az előtte lévő led bírt kb 3 napot. Erősítő is van bent így tehát ingadozás is biztos van. :P

  3. Csákó!

    A munkafázisokat megnéztem, és szigorúan szakmailag két észrevétel: az egyik képen látható egy flakonos festék, MOTIP. Az ugye alapozó?

    Mert a másik képen Hajninál már a STEFFL alapozó látható. És ahogy néztem használta is... :P

    :D

  4. Gyári adat 1.4-es caravannal 153...nagy baj nem lehet. Amikor megvettem óra szerint 180-at is ment de aztán igazítottam az órán.

    Ja az más karavánnal lehetséges. :D

  5. Nekem már gyári kp. zár meg ablakemelő van bent :D Komplett "tyúkbelestől" bontottuk :D meg záráskor automata ablakfelhúzás is van :P Utángyártott ablakemelővel az a baj hogy lassú mert ilyen szíjhajtás szerűen megy, plusz áttétes, a gyári meg komplett emelő szerkezetes és közvetlen hajtásos!

    A visszajelző ikon nem a ködlámpáé :P Az alapból bent van narancssárgán elvileg neked is, ez a helyzetjelző ikonja és végül is annak a visszajelzője ahogy írtam korábban is, annak a kapcsolt szálát vettem le és lett bekötve a tüskére, a helyzetjelző ikon az automata váltó helyére került be, csak le kell kaparni és egy zöld fóliára nyomtatod az ikont, pl lézer nyomtatóval (szebb), nálam annyi hogy sötétben jobban látni az egész keretét is, de ha egy papírra nyomtatod ki és elé teszed a zöld fóliát akkor csak az ikon fog világítani, de ez egyéni dolog már, ha kellene az ikon (psd-ben) átküldöm, méretre van állítva csak nyomtatni kell!

    Nekem is megvan az ajtóban lévő köteg. Akkor azzal könnyű összetenni? Mivel nekem is komplett a kocsi amiből van. Nekem nincs bajom az utángyártottal de ha már van gyári akkor betenném. Viszont csak a bal oldali komfort elektronikás a jobb oldali már nem szóval úgy néz ki olyat be kéne szereznem. Vagy nem tudom, hogy másképp megoldható e. Ja nekem a tompított kéne, hogy jelezze a műszerfalon valami szép tompított ikonnal. Annak eléggé örülnék. :D

    THM_0007040710.jpg

  6. Nekem 150-a vége.

    LoL. Ott valami baj van nem? Akkor már jól kilehet a motor. Egy haverom mesélte, amikor megvette az 1.4 60Lovas verdát eleinte 170et ment mikor eladta már csak 140 volt a vége. :D

  7. Jó lett csak nem jön be a kék én csak fehérbe tolom. Én is neki esek majd a cuccoknak. A benyás kép hát nem tudom. :D A mozgó részekbe szokták ajánlani mert állítólag onnan több fényt ad hát nem tudom. Ha nekem 1 DB led az ikonokat megvilágítja normálisan akkor én már örülni fogok. Nem akarom a tekerő részbe beépíteni.

  8. Az attól függ, hányan ülnek benne , milyen a kasztni, fúj-e a szél, szerintem úgy 160-at... :D

    Nekem olyan 170et ment B corsába. Annál többet nem igen. De ennyivel már mentem vele fixen. Ha a végsebesség a kérdés.

  9. Hidd el volt dolgom már Infinity, Bose, JBL és sok más gyári prémiumhifivel, tudom mi szól jól. De egy alap hifinek tökéletes.

    Alap hifinek a 6os rendszer tök jó. Nekem JBL a rendszer és köszönöm szépen jól szól. :D Én arra szerettem volna kilyukadni, hogy a gyárit ne hasonlítsuk össze komolyabb rendszerekkel.

  10. Flac az tényleg nem szar, néha mikor rám jön én is tolom otthon. :P Főleg hangszeres zenéket érdemes ilyen formátumban hallgatni.

    Egyébként nekem elég lenne egy olyan középkategória, amit az aktuális körülményekhez képest szépen be tudok állítani, és 320 kbps-es mp3-al hallgatni lehet :D

    Pioneer-t szeretném én is jobban. Ahogy nézem az AUX+USB-sek már 20-25 körül elérhetőek, de gondolom azok nem túlzottan hangolhatók (EQ, stb)

    Jól mondod végre. :P Inkább nézz használtat az újak már tömegcikkek... 15-20 Körül már vannak 2 pár RCA-s komolyabb piok amik elég lesznek a rendszerhez.

  11. Kedves Dirty-handz!

    A fórum arra való, hogy többnyire normális emberek, normális hangnemben, normálisan megvitassák dolgaikat, megosszák tapasztalataikat.

    Ez itt nem az "esgé" fóruma, ahol majdnem mindenféle hangnem meg van engedve, az "észosztáson" át a másik fél "ócsárolásáig".

    Ez itt a MOTE fóruma, ahol a MOTE tagjainak köszönhetően lehetsz, mert az ő tagságijuk tartja fenn a fórumot.

    Ha nem vagy hajlandó változtatni és a moderátoraink kérését elfogadni, akkor légyszíves menj máshová.

    Itt a fórum szabályait és alapelveit kéretik betartani.

    Köszönöm!

    Felesleges ezen erőlködni itt nem csak én vagyok hibás aki józanul gondolkodik látja. A szabályok állandó ismételgetése meg eléggé unalmas. Ugyanis azok nem csak rám vonatkoznak. Mások ugyan úgy nem tartják be akkor miről beszélünk? :P Azért mert valaki klubtag neki már mindent lehet? Tipikus magyarország. Nem ártana pártatlanul nézni ezeket a dolgokat és máris észrevehető mi megy itt. Nyugodtan el lehetne gondolkodni a belső körökbe is. Nem fogom befogni a pofám inkább ki lehet tiltani. :D Ez a dolog nem egy emberen múlik. :P Ha nem beszéltek volna hozzám ilyen stílusba anno egy pár ember innen akkor nem vettem volna fel ezt a stílust de hát ez van. Nem izgat továbbra se. Kívülállóként könnyű okoskodni. Majd ha téged is elkezd basztatni 4-5 tag innen megnézném te mit tennél.

  12. Húha annyit írtatok fél órát olvastam :D

    dirty: nem tudom épp hol tartasz az óra javítással, de a kis fogaskerekeiddel lesz baj szerintem mint ahogy korábban is írtam, ha jól értettem neked az alsó 999-essel van bajod, annál elvileg ki kell akasztani a nullázót, mert az elemelős, és ott lesz felette a 4 db fogaskerék amit mondtam hogy egyik foga rövid, azokat nézd meg, hogy nincs-e eltörve vagy elkopva véletlenül, vagy esetleg elrakták pár foggal (ez valószínűbb :D ) a tengelyt kinyomod finoman csavarhúzóval oldalról, és kihullanak a kerekek érdemes visszarakni normálisan az a biztos :P Én szoptam a felső 6 db-al az alsó semmi ahhoz képest :D Párszor elküldtem már melegebb éghajlatra mindent ;)

    ######a lett, még nem szedtem szét de muszáj lesz rá kell vennem magam sajnos. Te is úgy csináltad ahogy pisti írta? Mert jónak tűnik szerintem neki esek nemsokára. Köszönöm a sok infót. Tetszik ez a világítás visszajelző ez nem az első ködlámpáé? Ha lehetne cserélni az ikont vmi szebbre szívesen megcsinálnám én is így :P Kicsit puntós feelingje de azért bejön :D De megsúghatod, hogy kell jó 5let. :D Gondolom a lámpa kapcsolóról valamelyik szálat le kell venni és be kell vezetni az óra mögé abba a kis cuccba amibe mennek a szálak. :D Nekem van egy csomó ilyen kis fém sarum amit be lehet tenni szóval mindenképpen érdekel melyiket is kell pontosan. :)

    Én nekem még ledeznem kell, majd megírom mire jutottam úgy is kell ledeznem a lámpa kapcsolót is annak a szétszedésével nagyon vigyázzatok csak tompított állásba szabad szétszedni mert szétesik és kiesnek a golyók nekem sikerült is elveszíteni 1et még, jó hogy a másik kocsi kapcsolóján teszteltem. Most már mindegy tanultam belőle. ;) Azt kell még meg még a középkonzol kiegészítenem 2 égővel és jó lesz szerintem. Ha nem akkor teszek még bele +. Még az elektromos ablakos gombok is ledezve lesznek de annak elvileg csak a tetejeit kell levenni. Aztán átforrasztani.

    Meg még be kéne tenni az elektromos gyári ablakok emelőket + a gyári központizárakat de erre nem merem rávenni magam. Pedig már vannak bent utángyártottak így könnyű lenne vagy is marha nehéz? ;)

  13. mi a tökkk az a flact ??

    van aki erre költ van aki másra.. valaki a számítógépbe nem lát fantáziát van aki meg százezreket költ rá..

    én hamarabb vennék két új lengéscsillapítót mint egy komolyabb hifit a kocsiba..kinek mi !

    google :D kereső flac.

  14. a vájtfülűek vegyenek piot, nekem jo a sanyi is :D

    Gyenge minőségű rendszerbe nem lehet észre venni a minőség romlást lásd gyári rendszer +mp3. :D Tegyél be egy mp3at egy komolyabb rendszerbe és majd meghallod. :P Utána meg audió cd-t tegyél be vagy flacot. :P

  15. ezen is van rca kimenet.. ez átlagba még 20-25 be kerül.. de sejbaj.. egy 10ezerrel olcsóbb biztos jobb :D nem értek hozzá tehát nem mondom hogy nem lehet.. de az egy kicsit relatív hogy kinek mi szól jól.. én magamnak tetszően beállítgadtam a hangzást, és teljesen meg vagyok vele elégedve. persze én nem vagyok nagyra vágyó. gyárinál sokkal jobb. USB bele megy.. meg : " szólmintazállat ..." :P

    1db rca kimenet van ami kevés. Ezt használtra írtam úgy 15-20kb. :P Én audio cd-t hallgatok mp3 undorítóan szól egy jobb rendszerbe hamarabb észre lehet venni a minőséget. :D Audióba kristálytiszta. :D

  16. amint látom corsád van, hallottál már astra gyári 6hangszórós cuccot? mert nagyon nem ugyan az...

    Írtam feljebb. 2000es b corsába halottam full extrás 6 hangszóróst. Utána vett a srác egy astrát abba is ez volt az is tök gyári szép állapotú volt. Engem nem győzött meg. De a sony magasan veri a gyári fejegységet viszont a pio meg a sonyt szóval :D

  17. el kell dönteni miről beszélünk.. százezreket rákölteni hogy dübörögjön a tesco parkolóban meg a magas kicsípje a fülem, vagy agyárinál modernebb CD-t is és USB-t is befogadó egyszerű MEGFIZETHETŐ lejátszót szeretnénk. mert akármit fogok mondani, úgyis valaki tud jobbat persze.. ez 20 ezer forintba kerül nem 50be vagy többe... átlag felhasználó igényeit kielégíti én nem HVCS felhasználásra gondoltam ( helyi vagány csávó )

    Jó minőségű piot 15ért lehet venni, 2 pár rca kimenettel stb... :D

×
×
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.