Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szerintem a pólókat, ha meg tudunk egyezni a mintáról és az ár megfelelőségéről, akkor megelőlegezhető mindenkinek, és Soltvadkerten át tudjuk adni... aki esetleg ott nem, majd valahogy megkapja. :)

helloka, ilyen polot mindenki kap? :) aki ker?lehet buta kerdes, de ma buta napom van bocsi. :(

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
helloka, ilyen polot mindenki kap? :) aki ker?lehet buta kerdes, de ma buta napom van bocsi. :)

Ez most a mi régiós pólónk... sorry.

De ha küldesz valamit amit esetleg pólóra akarsz rakatni, akkor arról is lehet szó szerintem. :(

Elküldve
... az ucsó körben csak nagypapis tempót diktáltam, mert a kezem már ki volt teljesen a szervómentes, éppen csak mozdítható, kanyarban erősen kapaszkodós kormányzástól...

Edzzél, edzzél, nagypapi, mert nem adom ám oda a szekeret! Marad kenyérgőzös a nagy papucsokkal is. Bár, nálam kapaszkodjon az utas, én könyökölök! :)

Elküldve
Ez most a mi régiós pólónk... sorry.

De ha küldesz valamit amit esetleg pólóra akarsz rakatni, akkor arról is lehet szó szerintem. :)

Na hátha a kecskemétiek is csinálnak ilyet. Nade nem pattogok. Én még kicsi vagyok. :)

Elküldve

Jó Reggelt!

Edzzél, edzzél, nagypapi, mert nem adom ám oda a szekeret! Marad kenyérgőzös a nagy papucsokkal is. Bár, nálam kapaszkodjon az utas, én könyökölök! :)

No azé a gokart meg a Manta között van némi kormányáttételi különbség! ;) de persze edzek! :) :(

Elküldve

CORSikA! Úgy jó lenne neked, ha mondjuk 27.-én tőlünk indulnánk? És a vekivel... a corsa meg addig pihenhet itt, az udvaron. ;)

Nyuszi! :( remélem nem súlyos! :) :) :P

Elküldve
Sajnos igen :( ;) Legalább egy hónapig nem mehetk dolgozni :) :)

Úristen! :P Jól tudom, hogy a doki még levegőváltozást is javasolt? ezért is mész Soltvadkertre! :D :P

Elküldve
Úristen! ;) Jól tudom, hogy a doki még levegőváltozást is javasolt? ezért is mész Soltvadkertre! :P :D

Igen :) Azt mondta az allergiámra és a légutak tisztítására legjobb egy kis benzingőz :) Ám legyen :(

Elküldve
CORSikA! Úgy jó lenne neked, ha mondjuk 27.-én tőlünk indulnánk? És a vekivel... a corsa meg addig pihenhet itt, az udvaron. :P

Nyuszi! ;) remélem nem súlyos! :) :) :D

Jobbulást Nyuszi! :(

Laci,most kezdem cserélni a szolgálatot,amint biztosat tudok írok és utána pontosítjuk az indulást.OK? :P

Elküldve
Az se érdekel, ha hupilila, csak a miénk legyen! :)

Értettem... :) csak tudod... félig meddig demokrácia van, vagy mi a szösz. :(

Akkor ha nektek is megfelel. kiegyeztünk a fehérben... már csak a minta a kérdéses.

Elküldve

Bocs mackó leléptem ügyintézni, és elfelejtettem kilépni msnből...

Én már mondtam ezer variációt.... ;)

Ma megajándékoztam HObit boldogságomban, akarom mondani a nagy betegségben :) Tudjátok, volt az a csúnya kavicsfelverődés. Na kijavítattam, és még a biztosító is ki fogja fizetni :P Micsoda jó kis nap :D

Ma van apukám szülinapja meg egy haveromé, meg tudjátok Adorjan-é, őt ismeritek, szóval este bulihegyek :(

Még tortát kéne sütnöm, de lehet inkább veszek egyet....hisz beteg vagyok, kímélnem kell magam :)

Elküldve
No, akkor Isten éltesse apukádat, meg a többi ünnepeltet, te meg érezd jól magad a nagy betegségben! :)

Köszi szépen!

Egyben ma lesz az astra vétel megünneplése is ha jól sejtem, mert az elmaradt eddig, és most ugyebár a fájós fogat zsibbasztani kell :)

Elküldve

Nyuszi! Nincs miért bocsiznod!

Torta!!!! nálunk is beindul a szezonja... Lacus holnap lesz 4 éves... 30.-án Bence 2, majd júniusban meg Tomi 3... ja és szombaton volt nővérem szülinapja! :)

Ja... póló... tudom, hogy sok variát mondtunk, csak én most perpill 1-re se nagyon emléxem... fel tudnátok sorolni néhányat?

más... Tomi! Megvan az olaj, ha jársz erre, akkor csörögj! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.