Endlos Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Itt :lol: Érdemesebb személyt a tagok között keresni. Érdekes amúgy van a bogárdoki a Rakovszky-n, mindig bogarak állnak előtte, egészen, ahogy már fordulnál nagyállomás felől jövetben a dobozira, meg bogárbuszok is. Na léyneg, hogy őt is csigának híják :-) De ő úgy írja, hogy Tsiga ( a csengőjén is így van) De ez mér érdekes? :-DDDDDDDDD Na vajh mér. Kitalálod? Foltyon felújít bogarakat, meg buszokat, de most vett magának egy roncsot, amit ő fog használni, egy álmai gépét. Na mit :-)) Nem mondom meg. ANjó egy Opel Senator Coupe-t (szintén 3000-es)
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Seni kupé? No olyanról még nem is hallottam! Egyébként Chygusszal most érdeklődöm erről a felfüggesztés dologról.
Endlos Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Seni kupé? No olyanról még nem is hallottam! Egyébként Chygusszal most érdeklődöm erről a felfüggesztés dologról. Én is most írtam neki levelet Legalábbis 2ajtós
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Nos, hülyeséget írtam, bocs. Azt mondja, hogy nem emel, és nem süllyeszt, a telók átfolyását szabályozza, így csak a keménységgel játszik. De azt mondja, hogy "Lehet kapni szintemelős cuccokat kb. 70-160 között/db ".
Endlos Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Nos, hülyeséget írtam, bocs. Azt mondja, hogy nem emel, és nem süllyeszt, a telók átfolyását szabályozza, így csak a keménységgel játszik. De azt mondja, hogy "Lehet kapni szintemelős cuccokat kb. 70-160 között/db ". És volt tippje arra is, hopgy merrefelé? Rákeresek neten, csak nem bizttosa, hogy jó címszavakat adok meg.
corsarulez Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Csiguszt merre etalálom amúgy? Mostanában nagyon eltűnt...
szabot Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Sziasztok! Készülget a kicsikém. Per pill néhány apró probléma kiküszöbölése folyik (pl. sárvédő díszívben megfordul a csavar), de a mocitető már elő van készítve a festéshez (a lökös meg eleve el volt készítve). Ha minden jól megy, akkor holnap rajta lesz a szín, hétfőn meg pakolhatjuk össze. Így kedden fogok hazamenni. Délután-este egy villámtali? ;) Megoldottam a Blau memóriazavaros problémáját is (ha kivettem a kulcsot, akkor legközelebbi indításkor mindig az első számot játszotta, nem emlékezett arra, hogy hol tartott). Az ISO csatiban fel volt cserélve a gyújtás és a fix 12V. :lol: Kb 1.5-2 órát szívtam vele, mire rájöttem, hogy hogyan kell kiszedni a az érintkezőket a csatiból. :lol: A felcserélés már gyorsan ment. :D Most már úgy funkcionál, ahogy elő van írva. :D Roli, kell még a tárhely? Pü-ben küldök egy ftp hozzáférést. Olyan 400Mb még van rajta szabadon.
Endlos Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Sziasztok! Készülget a kicsikém. Per pill néhány apró probléma kiküszöbölése folyik (pl. sárvédő díszívben megfordul a csavar), de a mocitető már elő van készítve a festéshez (a lökös meg eleve el volt készítve). Ha minden jól megy, akkor holnap rajta lesz a szín, hétfőn meg pakolhatjuk össze. Így kedden fogok hazamenni. Délután-este egy villámtali? :lol: Én benne lennék, amúgy milyen színű lesz?, nekem az a jégkék tecccett.
Gelko Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Ha minden jól megy, akkor holnap rajta lesz a szín, hétfőn meg pakolhatjuk össze. Így kedden fogok hazamenni. Délután-este egy villámtali? :lol: Hajrá Tomi de az időpontokkal vigyázz mert én már rég várom a napot h kész legyen :lol:
Vascona Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Tomi köszönöm,megkaptam a püt,és már dolgozom az ügyön :lol:
adorjant Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 mo'ning lányok :D Gelko,csak nem szándékozol jönni hozzánk??? remélem igen!!!! :D SzaboT,nekem lehet jó az időpont,bár nem igazán értem a kommentedből,hogy melyik napra gondolsz tali-ügyben. ha más nem,egy gyors bemutatkozást ejtünk csak meg :lol: én még éberkedem egy kicsit,tesóm hívását várom,mikor mehetek érte. :lol: tök jó neki...
Endlos Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 én még éberkedem egy kicsit,tesóm hívását várom,mikor mehetek érte. :lol: tök jó neki... Télleg angyon jó lehet hajnali 3-kor ocsúdni, hogy mikor tehecc szolgálatot tesódnak :-))
adorjant Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Télleg angyon jó lehet hajnali 3-kor ocsúdni, hogy mikor tehecc szolgálatot tesódnak :-)) no igen.... ja és a poén,hogy nem hívott,hanem gyalog jött haza!!! :lol: :lol: :D :D pedig felhívtam egy körül,hogy mikor számítsak a hívására,de mondta,hogy majd szól... hát a f...... ;) na mind1,zajlik az élet. szép vasárnapunk van ;)
adorjant Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Sanyi,kb ezer éve felvettelek msnre,az adataidnál levő cím alapján. :lol: de még nem láttalak bejelentkezni :lol: :D
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Nem is igen fogsz. Állandóan be vagyok jelentkezve, de mindíg rejtett kapcsolattal. Gyűlölöm az MSN-t, csak akkor használom, ha szükségem van rá... Mindenki el tud érni máshogy is, ha akar tőlem valamit.
Vascona Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Mindenki el tud érni máshogy is, ha akar tőlem valamit. Sanyi,szia! Kéne egy jó állapotú Lotus Omega! Nemsoká hívlak! :lol: :lol: :D
adorjant Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Nem is igen fogsz. Állandóan be vagyok jelentkezve, de mindíg rejtett kapcsolattal. Gyűlölöm az MSN-t, csak akkor használom, ha szükségem van rá... Mindenki el tud érni máshogy is, ha akar tőlem valamit. aham,értem. csak azért vettelek fel,mert néha gyorsabb úgy a kommunikáció :lol: Sanyi,szia! Kéne egy jó állapotú Lotus Omega! Nemsoká hívlak! :lol: :D :D egy olyanba én is beruháznék ;)
Vascona Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 egy olyanba én is beruháznék :lol: Nekünk nem kell Tomi,majd Sanyi állja,hiszen mi tőle akarjuk :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 aham,értem. csak azért vettelek fel,mert néha gyorsabb úgy a kommunikáció :lol: Marad a fórum, a Pü, E-mail, telefon (végszükség esetén, mert az is ritkán van nállam), esetleg SMS, bár azt is csak elolvasom. Nekünk nem kell Tomi,majd Sanyi állja,hiszen mi tőle akarjuk :D Persze, meg álmodj székeket! :lol:
Gelko Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Gelko,csak nem szándékozol jönni hozzánk??? remélem igen!!!! :D 2 képviselőtök azt mondta itten a nagyfaluban h 7végén nagy banzai lesz és úgy gondoltuk h megyünk ám de azóta nagy a csend :lol: :lol: :D
Vascona Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Persze, meg álmodj székeket! :lol: Igeeeenn! :lol: Olyan szép fekete bőrre gondoltam,hatalmas könyöktámasszal,meg alatta egy vasdarabbal,amelyikre lotus felniket szereltek,AP racing fékekkel,3.6-os turbós mocival,corvette ZR1-es váltóval...stb. Ha ilyen székekre gondoltál,igen,ebből kérek kettőt... És nem baj ha először csak a két ülést hozod és utána a Lotus-t! :D :D ;) SzaboT! Nem megy ez az FTP-s dolog! Felenged,de nem látok sehol video\roli könyvtárat,és a gyökérbe(ahol semmi nincs) nem mertem odamásolni,nehogy szärt csináljak! Mos' milesz? ;)
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Én nem tudom elképzelni, hogy mi lehet olyan jó abban a Lotus Omegában. Mi csábítja az embereket abban a cirka 300 lóerőben, faros hajtással, szép kasztnival? A fene se érti... :lol:
Vascona Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Mi csábítja az embereket abban a cirka 300 lóerőben, faros hajtással, szép kasztnival? A fene se érti... :lol: A markáns alakja,a 377 lóereje ami gyári,és az hogy annak ellenére hogy mikor gyártották,a mai napig nem nagyon csináltak hasonló kaliberű autót... Egy videoban valaki azt mondta róla,hogy a leggyorsabb,legveszélyesebb családi limuzin a Lotus... Erre az másik ürge megkérdezte,kiből áll ez a család? Mr. és Mrs Fittipaldi? :lol: Le merném fogadni hogy annak a feka autógyűjtő &uzinak sincsen egy darab Lotus omegája sem...
Endlos Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Én nem tudom elképzelni, hogy mi lehet olyan jó abban a Lotus Omegában. Mi csábítja az embereket abban a cirka 300 lóerőben, faros hajtással, szép kasztnival? A fene se érti... :lol: Haveromnak is van egy ilyen kombija, de nem lotus sajna, csak 180 paci (elmondása szerint), ő is lotust akart, egyszer ki volt benne a moci cserélve (kölcsön moci) merthogy az övé javításon volt, na az vmi 3000es moci volt, megkérdezzem, neme tud vmi iesmi ótót? :-)) Ennyire nehéz lenne hozzájutni egy ienhez?
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 A lotushoz igen. De a "sima" 3000 moci nem téma. :lol: Jóbarátok, jó füllel, és beszerezhető. :lol:
Recommended Posts