adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 te aztán tucc válaszolni :-)), szall akko rmit is fotóztál, csak mertt ha hobyt, akkor elküldhetnéd nekem, vagy ide kitehetnéd, kíváncsi vagyok :-pp az állítólagos elkövetőt. de lehet nem is autó tette... :unsure: :blink: hobiról meg Nyuszi nevére kattintva láthatsz képet ;) na de rendes leszek,és mutatok ;) katt
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 az állítólagos elkövetőt. de lehet nem is autó tette... :unsure: :blink: hobiról meg Nyuszi nevére kattintva láthatsz képet ;) na de rendes leszek,és mutatok ;) katt Gondolod, hogy azon már rajta lesz a karc? .ffffffffffffffffffffff
adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Gondolod, hogy azon már rajta lesz a karc? .ffffffffffffffffffffff most nem értem mit mondasz
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 most nem értem mit mondasz Mer most itt a karcolás volt a téma, te meg erre hogy na lefotóztad, és meg aszittem, a karcot, vagy a sérülést a másikon, félreértettük egymást http://www.vg-styling.com/?pg=23〈=1
adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Mer most itt a karcolás volt a téma, te meg erre hogy na lefotóztad, és meg aszittem, a karcot, vagy a sérülést a másikon, félreértettük egymást http://www.vg-styling.com/?pg=23〈=1 ja,és azt hittem Hobiról akarsz mindenáron egy képet látni. de mondtam már korábban,hogy a karcos állapotról nincs még kép :unsure: vááá mi lett ebből a kadettből :blink:
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 vááá mi lett ebből a kadettből :unsure: Amolyan mustang utánzat Amolyan mustang utánzat Imádom a kreativitást ilyen formában is, ehhez a formához jobban illettek a mustang pofajegyei, hát tessék :-DDD
adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Amolyan mustang utánzat már csak egy big block hiányzik bele :unsure:
corsarulez Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Sziasztok! Lehet, hogy harasoan lesz egy új tagotok. Miskolc környékén lakik egy volt kolleganőm, aki most vett C Corsát, nagyon érdeklik az autók és jó fej! Debrecenbe jár suliba. Megígérte, hogy nemsokára regel, érdekli a kulbozás. :unsure:
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Sziasztok! Lehet, hogy harasoan lesz egy új tagotok. Miskolc környékén lakik egy volt kolleganőm, aki most vett C Corsát, nagyon érdeklik az autók és jó fej! Debrecenbe jár suliba. Megígérte, hogy nemsokára regel, érdekli a kulbozás. :unsure: Végre lesz mégegy női tagunk, nemtommérnem reggelnek többen, hisz CSAJOK IMÁDJÁK AZ OPELEKEET
adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Végre lesz mégegy női tagunk, nemtommérnem reggelnek többen, hisz CSAJOK IMÁDJÁK AZ OPELEKEET sejtettem hogy hasonló válaszod lesz :blink: kedvesed mit szól ehhez? :unsure:
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 sejtettem hogy hasonló válaszod lesz :blink: kedvesed mit szól ehhez? :unsure: Engem az érdekel, te mit szólsz ehhez :-))
adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Engem az érdekel, te mit szólsz ehhez :-)) mihez mit szólok? :unsure:
mackosajt Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 mihez mit szólok? ;) de nagy az egyetértés, vagy nemértés! :blink: :unsure:
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 de nagy az egyetértés, vagy nemértés! :blink: :unsure: Beszarok ez a Tamás direkt szivat engem, vagy csak iylen?
mackosajt Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Beszarok ez a Tamás direkt szivat engem, vagy csak iylen? fiatalság... bolondság! :unsure:
corsarulez Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Látom, kell ide még egy női hang... zsuzsának hívák.
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 fiatalság... bolondság! :unsure: De végülis a választ leterelte :-)) ügyesfiatal
adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Beszarok ez a Tamás direkt szivat engem, vagy csak iylen? dehogy szívatlak :unsure: miből gondolod ezt? :blink: csak nem értem,mire céloztál
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 dehogy szívatlak :unsure: miből gondolod ezt? :blink: csak nem értem,mire céloztál Kérdezted, hogy kedvesem mit szól hozzá, én meg mondtam, hogy engem az érdekel, te mit szólsz, mi ezen érthetetlen? :-DDD
mackosajt Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Látom, kell ide még egy női hang... zsuzsának hívák. gyerünk te Zsuzsika te, gyerünk a mozibabe, tudok egy olyan mozit, hogy az valami csuda... :unsure:
adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Kérdeztem, hogy kedvesem mit szól hozzá, én meg mondtam, hogy engem az érdekel, te mit szólsz, mi ezen érthetetlen? :-DDD mihez szóljak? :blink: az új tagjelölthez? természetesen örülök,ha bővül a létszám,de az én szívemet innen csak egy valaki dobogtatja meg :unsure:
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 mihez szóljak? :blink: az új tagjelölthez? természetesen örülök,ha bővül a létszám,de az én szívemet innen csak egy valaki dobogtatja meg :unsure: De nehéz belőled választ kicsikarni :-)) Bár nem volt őszinte, és ösztönös, sokat gondolkoztál, mit válaszolj :-))
adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 De nehéz belőled választ kicsikarni :-)) számomra nem volt egyértelmű,mire kérdezel,na :unsure: és a lehető legőszintébb volt.
Endlos Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 számomra nem volt egyértelmű,mire kérdezel,na :unsure: és a lehető legőszintébb volt. Számomra sem, ezért kérdeztem vissza :-ppp A te ótódnak van neve?
adorjant Elküldve November9, 2006 Elküldve November9, 2006 Számomra sem, ezért kérdeztem vissza :-ppp na,akkor meg ne kötözködj ;) A te ótódnak van neve? persze hogy van :blink: Vilinek hívják,a színe után (villám ezüst) és ugyanolyan gyors is :unsure:
Recommended Posts