mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Hát ha elosztogatnák tiszteletpéldányoknak, akkor a kedves magazinörültek mit vennének meg? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Nos akkor tessék rohanni az újságosokhoz... 380 Ft-ért osztogatják azt az újságot, amiben végül nem is 1 oldalt, hanem 2-t kaptunk! :rolleyes: icc grét! :mellow: és a 2 oldalra mi került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 És mi van a tiszteletpéldányokkal???? :rolleyes: mondom én hogy haszonleső... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 ha tudom, beszkennelem, vagy kérek tőlük egy "képet", vagy megmutatom az újságban! rendesen meglepődtem ám! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 ha más nem,megveszem. 50 ftért megmutatom nektek is :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 nekem ne mutasd! na akkor ki is a haszonleső! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 nekem ne mutasd! na akkor ki is a haszonleső! :rolleyes: ez másabb... mert itt fizettek is nekem :mellow: nem csak úgy kérsz valamit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 tudod ki fizet neked! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 tudod ki fizet neked! :mellow: lehet folytatni a listát :rolleyes: 1. mackósajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 2. lóf@sz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 2. lóférfinemiszerv :rolleyes: mindegy csak gyűljön a rengeteg sok pénz tamás báttya zsebébe Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 aki leüti, annak fizetek egy sört! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 áhhhh,5ször sikerült,utána abbahagytam,mert 5 sör elég lesz :lol: de mindig ugyanúgy mozog :rolleyes: egyébként meg... :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Srácok az egykor volt topicban olvashatjátok...HObinak vége, aki kiváncsi a "roncsra" még egy darabig a Tesco parkolóban fog állni... Mivel nem tudom a csereautót mikorra kapom meg, a fuvarokat megkérnélek intézzétek ti ezentúl.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Tessék....mi van???????????Mi történt??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 A rendőrök intézkedése azért fura volt, folyt köv szóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Ezt nem hiszem el. "hosszú sípszó" sajnálom Nyuszi! Napközben a héten ha kell, tudok segíteni, ha gondolod. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Fura amúgy,mert lépésben halat a sor, nem tudom mit képzelt...és még majdnem neki állt feljebb, aztán gondolom láttam, hogy ha nem fogja be, még az orra is betörik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2007 Nincs vkinek gy fotógépe?az enyém nem jó, míg világos van, le kéne fotózni Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Nincs vkinek gy fotógépe?az enyém nem jó, míg világos van, le kéne fotózni most perpill csak 1.3 megapixeles telefon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Elolvastam mi történt szegénnyel,részvétem és örülök,hogy téged megvédett utólsó erejével! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amigo Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Srácok az egykor volt topicban olvashatjátok...HObinak vége, aki kiváncsi a "roncsra" még egy darabig a Tesco parkolóban fog állni... Mivel nem tudom a csereautót mikorra kapom meg, a fuvarokat megkérnélek intézzétek ti ezentúl.Köszi sajnálom, de hol ez a topic a részletekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 A "társalgóban"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Képek készültek, holnap reggel tudom felrakni őket. első ránézésre csúnya, másodikra is, de úgy tűnik, hogy relatíve szépen megjavítható. Reméljük, hogy gyorsan is kész lesz, és a talin már teljes fényében tündökölhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 jah.. poén... délutánost váltom, és közben kérdezi, hogy megyek majd az opel talira ami a víg-Kendben lesz? Mert tudja, hogy opeles vagyok, és megkérdezi. :rolleyes: erre megmutattam neki az újságot... majdnem leesett az álla! :mellow: fogalma sem volt róla, hogy "szervező" vagyok. Ugye milyen jól álcázom magam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts