Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Isten ments! Én a mostani tuning irányzatról beszéltem, ami nagyon nem jön be nekem. Azt tudom, hogy te sokkal bölcsebb, és okosabb vagy a Tescotuningosoknál! :P

tescóba minden van és instant mint a kávé meg kompatibilis minden model és márkával :wub:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
meg rakd bele a 3.0 generátorját ami elveszi a ménes felét de legalább világitanak a ledek :wub: :P

Viszont Tas, gondolj bele, micsoda motorfék! Minden villogó, világító kótyavetyét bekapcsolsz egyszerre, és rögtön blokkolnak a kerekek! :P

Elküldve
még nemtudom de kideritem

Tökmindegy

Nekem már az is elég,hogy van rá mód,és meg lehet csinálni...innentől kezdve már "csak" dolgozni kell :wub:

tescóba minden van és instant mint a kávé meg kompatibilis minden model és márkával :lol:

És viccosztálynak hívják,ugye mucus? :P :P B)

Elküldve
Ménes? :D hehe

Arra a pár darab aszott szőrű szürke marhára gondolsz,amit úgy kell nógatni hogy bökjék mán előrébb egy méterrel a kasztnit? Akkor inkább drótszamár :P

a székely terminátorra gondolsz józsibácsi bicajon ÉLŐ SZÖVET FÉMVÁZON :P :wub:

ja vicc ostály a kajováknak :P B) :lol:

Elküldve
Viszont Tas, gondolj bele, micsoda motorfék! Minden villogó, világító kótyavetyét bekapcsolsz egyszerre, és rögtön blokkolnak a kerekek! :wub:

az már hibrid ascona lenne :P

Mekkorra f@szság! mi itt azon törjük magunkat hogy lehetne jobbat,erősebbet,mit rakjunk hova,és izzadunk mint a lovak,bezzeg ha valamit el akarnánk b@szni,az bezzeg pikk-pakk menne ócsó pénzér :P

Elküldve

na azé korzát nembántani 1.2 erős vadállat még kuplung nélkül is legyorsulja az ellenfeleket hálás jószág volt emént mosmán az örök vadászmetzőkre :wub: :P :P B)

Elküldve
Na ja! Elb@szni azt nagyon tudnánk! :wub:

Azt nem fogok soha...az élet véges,de ha életem utolsó egy évére készülne el az az ascona,amit elképzeltem,és minden olyan lenne rajta,amilyennek én szeretném,akkor is úgy feküdnék be a faágyba hogy "ne mán,de megérte!" ... Aztán jönne a homok,meg a virág :P

Elküldve

sanyi állits gyujtást az anyóson :wub: :P

Azt nem fogok soha...az élet véges,de ha életem utolsó egy évére készülne el az az ascona,amit elképzeltem,és minden olyan lenne rajta,amilyennek én szeretném,akkor is úgy feküdnék be a faágyba hogy "ne mán,de megérte!" ... Aztán jönne a homok,meg a virág :P

ez romantikus másodállásban nem hentes vagy baltával B) :lol:

Elküldve
sanyi állits gyujtást az anyóson :P :P

Nem az anyós köhög, hanem én! :wub: Amúgy nem a Corsát szapuljuk. Az a motor pontosan jó abban, amibe benne van. Mi a Corsa motort az Asconába képzeltük be, és hát ott olyan lenne, amilyen...

Elküldve
na azé korzát nembántani 1.2 erős vadállat még kuplung nélkül is legyorsulja az ellenfeleket hálás jószág volt emént mosmán az örök vadászmetzőkre :wub: :P B) :lol:

És messze a legtöbb piros lámpát hagyta magára az összes közül :P Volt hogy a lámpa nem is látta hogy ment el alatta valami :D

Szerintem az az autó most a legnagyobb csávó az egész vadászmezőn :P

Kuplung,első kerékagycsapágy,és fék nélkül is istenkirály az összes többi f0stalicska között

Elküldve
ez romantikus másodállásban nem hentes vagy baltával :wub: :P

Már a kukacot is lecenzúrázza ez a F0S? nem is azt írtam hogy ne mán,hanem hogy "közösüljön vele"

Elküldve

Csak egy tipp: ha azt írod, hogy "közösüljön vele", akkor 'a' helyett használj '@'-t. Mi értjük így is, de a server nem. :P

Egyébként meg hogy gondolod, hogy itt káromkodsz világnak csúfjára, b@zdmeg? :wub:

Elküldve
Csak egy tipp: ha azt írod, hogy "közösüljön vele", akkor 'a' helyett használj '@'-t. Mi értjük így is, de a server nem. B)

Egyébként meg hogy gondolod, hogy itt káromkodsz világnak csúfjára, b@zdmeg? :P

ha elolvasod mégegyszer amit írtam,ott van hogy "a" helyett a kukacot használtam! És azt cenzúrázta le!

Most mi a f@szt csináltam volna mást?

Na bezzeg ezt most kiírta :P

Velem van az erő :wub:

Elküldve
na kilépek jóejt sok kisértést csikorgást :P

nekem reggel jelenésem van

Nekem is,de még visszajövök reggel előtt,olyan 4-5 körül...addig is Sanyi tartsd a frontot...vagy a back-et? :wub:

Jóéjt!

Mucus,sok sikert reggel! Csak ügyesen,és legfőképpen : ócsón :P

Elküldve

Na mi van, még 2 óra sincs és már mindenki kiájult a gép mellől?Senki nem szed itt rajtam kívül

BORSODI" kapszulát"? :P

Amúgy az ezres Corsát nem bántani,mert felbőg a sor hármas!!!! :wub: :P és mindenki menekülhet!

Elküldve

Én inkább a "gránátos" Zlaty Bazantot preferálom. Mondjuk a szín az egyezik! :wub: És hangsúlyoznám, hogy a Corsát, mint autót nem szekáltuk, csak a motorját képzeltük bele az Asconába. Miért is bántanánk? A sor 3 már félig V6! :P

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.