Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Bizti nyaralnak. vmi homokos tengerparton koktélt szürcsölgetnek. :D:D:D:D:D biztos legalábbis a homokos benne lehet ;) :lol: Ennyire azért ne kódolj le mindent, nem esemest írsz wazze :D Te kis te..! :lol: ;) :D Most, hogy így mondod lehet el kéne menni csobbanni egyet :D jó lesz a Balcsi is csak jussak odáig.. :) jaj jovan már aranka a balcsira én is akarok menni nyáron. egyeztethetnénk esetleg, és mehetnénk egyszerre, ha nem is együt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Aranka a nagynénéd.. Jaja, van tervbe, Zsóti komám szervezkedik olyan július vége - augusztus elejére valami olyasmiben majd látjuk mi lesz belőle, vagy lesz nászútra zseton vagy nem.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 hát ti készen vagytok :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Aranka a nagynénéd.. Jaja, van tervbe, Zsóti komám szervezkedik olyan július vége - augusztus elejére valami olyasmiben majd látjuk mi lesz belőle, vagy lesz nászútra zseton vagy nem.. :lol: :D ja az nem lenne rossz ilyenkor hol aludtok??? mert mikor voltunk, az ezüstkempingben voltunk, de baromi nagy lehúzásaz egész de csak úgy meg nem lehet sátorozni...legalábbis közel a balcsihoz nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 hát ti készen vagytok :lol: :D a matek lecke ehhez képest sehol sincs készülési stádiumot tekintve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 hát ti készen vagytok :D ;) Előferdül.. :D :lol: ilyenkor hol aludtok??? Kemping de cimbi az idén luxusban akar lakni avagy faház, én valahogy maradnék a sátramnál bár ha nem drágább a kunyhó akkor legyen az ;) Tavaly Blitz a vadvirág kempingben volt, nekünk megtetszett a hely, van ingyévillany, férőhely -nincsen tömve sem, maga a hely is korrekt bár került ott egy sárga lapos sügér aki azt hitte, hogy ő a góré (hát repült is egyet biciklistől :lol: ) csak a sok csóró német van magától elszállva mert na.. ha lettél volna tudnád mi volt... Kint a városban is találtunk egy egész korrekt vendéglőt is elfogadható árakkal szal az is okés úgyhogy szerintem az lesz a hely bár volna más is kilátásban lehet még korrektebb dolgokkal. Majd elválik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Előferdül.. :D :lol: Kemping de cimbi az idén luxusban akar lakni avagy faház, én valahogy maradnék a sátramnál bár ha nem drágább a kunyhó akkor legyen az :D Tavaly Blitz a vadvirág kempingben volt, nekünk megtetszett a hely, van ingyévillany, férőhely -nincsen tömve sem, maga a hely is korrekt bár került ott egy sárga lapos sügér aki azt hitte, hogy ő a góré (hát repült is egyet biciklistől :lol: ) csak a sok csóró német van magától elszállva mert na.. ha lettél volna tudnád mi volt... Kint a városban is találtunk egy egész korrekt vendéglőt is elfogadható árakkal szal az is okés úgyhogy szerintem az lesz a hely bár volna más is kilátásban lehet még korrektebb dolgokkal. Majd elválik. mennyi volt annak a kempingnek az ára? mert ez az ezüst, ez veszet drága volt 3 fővel egy kocsi egy sátor 2fős de vmi 6ezer körül jött ki / fő nekem ez sok két estére még akkor is azt se villany se semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Te én pontosan meg nem mondom mert én bliccre jegyet vettem és az már nem kempinges ár volt de nekem 2 nap + 2 éjszaka plusz Zsótiéknak 5 nap + 4 éjszaka valami 10-ből kijött -tekintve, hogy 1 kocsi és 2 sátorhely volt de ezt inkább ő tudná megmondani -ha még emlékszik rá.. :lol: úgyhogy szerintem nem volt drága, még össze is néztünk mikor számlázásra került a sor.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Te én pontosan meg nem mondom mert én bliccre jegyet vettem és az már nem kempinges ár volt de nekem 2 nap + 2 éjszaka plusz Zsótiéknak 5 nap + 4 éjszaka valami 10-ből kijött -tekintve, hogy 1 kocsi és 2 sátorhely volt de ezt inkább ő tudná megmondani -ha még emlékszik rá.. :lol: úgyhogy szerintem nem volt drága, még össze is néztünk mikor számlázásra került a sor.. :D na ja az nem drága szerintem se, de amit mi fizettünk vmi 16 ezer volt, 3nap 2 éjszaka 3 főre egy kocsi egy sátor Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Na végre visszatértek a többiek is, fellendült a fórum. Bowden megrendelve. Tök jó 6000 helyett csak 3500 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Szia! Öö, csak nehogy széttépd egy jobb 60-ban.. :D :lol: :D amit mi fizettünk vmi 16 ezer volt, 3nap 2 éjszaka 3 főre egy kocsi egy sátor Az a puska, annyiért már egy szobát is lehetne kapni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Szia! Öö, csak nehogy széttépd egy jobb 60-ban.. ;) :lol: :D Az a puska, annyiért már egy szobát is lehetne kapni :lol: na ezé mondom de lehet lesz nyaraló is XD ma összebandáztam egy csajszival, és kiderült, hogy van a rokonságba nyaraló, és elképzelhető, hogy elintézhető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Fogadj meg egy jó tanácsot :D "csóró nővel" ne kezdj ki.. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Fogadj meg egy jó tanácsot ;) "csóró nővel" ne kezdj ki.. :lol: :lol: :D sztem nem csóró... vagy a nyaraló azt jelezné? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Háátöcccsém, szerinted? :lol: Ha már az kerül és saját akkor már nagyon karcsún nem állhat, max a tükör előtt... :lol: Na nem is azért mondtam mert saját tapasztalat lenne, majd az élet dönt.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Háátöcccsém, szerinted? :lol: Ha már az kerül és saját akkor már nagyon karcsún nem állhat, max a tükör előtt... :D Na nem is azért mondtam mert saját tapasztalat lenne, majd az élet dönt.. :D nemtom mi merre pontosan, csak meglérdeztem, és annyit mondott, hogy rokonságban van siófokon is meg almádiban is kérdeztem el tudnáe intézni, aztmondta megoldható mondtam neki jólvan, intézze el és jöhet ő is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 intézze el és jöhet ő is :D Legalább egyúttal a csajos is megoldott.. ;) :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Legalább egyúttal a csajos is megoldott.. ;) :lol: :D :lol: hát attol "tartok" az hamarabb lesz megoldva, mint a nyaralás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Akkor meg hajrá.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Akkor meg hajrá.. :lol: nem sok kedvem van hozzá az az izgazság.... nem rossz csaj csak... hallani róla ezt azt... na mindegy beszéljünk inkább Tigrás Szandra kézifék köteléről 3500pénz az nekem is ócsónak tünik, még F re is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Lehet, nem ismerem az árakat annyira ami (még) nem érintett.. :lol: na de ha az enyémé szétszakad akkor csillekötélből teszek neki, az ingyé van, na meg az szakadjon szét... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Lehet, nem ismerem az árakat annyira ami (még) nem érintett.. :D na de ha az enyémé szétszakad akkor csillekötélből teszek neki, az ingyé van, na meg az szakadjon szét... :lol: :D biztos el is férne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Na végre visszatértek a többiek is, fellendült a fórum. :D Még csak most nézem.. :lol: Sok boldog szülinapot Szandra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Még csak most nézem.. :lol: Sok boldog szülinapot Szandra! boldogat, de nem illik ennyire nagy dobra verni egy hölgy korát jelző szülinapot :lol: de azé sok sok bodogságot :D pusz Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszandra0616 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 boldogat, de nem illik ennyire nagy dobra verni egy hölgy korát jelző szülinapot :lol: de azé sok sok bodogságot :D pusz KÖSZi szépen! Nem vagyok még olyan idős, hogy titok lenne a korom. Mire ideért a kötél 3700 lett vagy mi értettük félre, na mind1. feltettük és okés. ráállítani viszont nem lehet mert egy picikét össze van az állítónál r.hadva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts