Jump to content

hemi

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  3.665
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  2

hemi last won the day on Április 24

hemi had the most liked content!

Hírnév

33 Segítőkész

1 követő

hemi névjegye

 • Felhasználói rang
  no bonus
 • Születésnap 1975-01-23

Elérhetőség

 • MSN
  no bonus
 • Weboldal URL
  http://www.hemi.hu

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  Opel, SAAB, GM

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra '92, Corsa '05,
 • Város
  Zsámbék

Legutóbbi látogatók

21.466 profile views
 1. hemi

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Hibakód ? Mit mondott a szerelő?
 2. hemi

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Itt megtudod mit jelentek a kódok: http://enginecodes.net/ Sajnos itt a fórumon inkább már csak kérdeznek. Érdemes lehet vissza olvasni, hátha találsz érdemleges választ. Én ABS hibára gyanakodnék. Kábeltörés, vagy akár a vezérlőegység hibás. Ami fontos, mindenképpen jó szakembert keress. Olyat, aki ismeri a C Vectra-t alaposan.
 3. hemi

  Motor

  Ez elég összetett hibának tűnik. Én javaslom azért, egy diagnosztikára adj ki pénzt. Ötletelni nehéz. Levegős lehet pl résolajcsövek.. rosszabb esetben adagoló elektronika haldoklik. Az EGR is tisztítsd ki vagy jobb lenne kiiktatni.
 4. hemi

  Egyéb csevegés

  Szerintem: Nagyon úgy nézz ki, hogy az utolsó GM Opelek --> Zafira, Meriva, Insignia, Ampera. OPC-k sem várhatóak a jövőben. Kérdés persze még az is, hogy az Astra K-ból és az Insigniából még lesz egyáltalán OPC. Az új modellek mind PSA alapúak lesznek nem csak a motor. A jelenlegi GM modellek ki lesznek vezetve 2-3 éven belül. Egyterűek szinte biztos megszűnnek, jönnek a divatos CrossOverek új névvel PSA alapokon. Corsa, Astra elképzelhető, mint név marad. Konszernen belül "Seat" lesz az Opel. Ha GM maradt volna 5 éven belül ment volna a SAAB márka után... Mondhatjuk divatosan Európai autó márka lesz, nem német vagy francia.
 5. hemi

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  @Bakos István A Gaál-t tényleg megpróbálhatnád nincs messze. Illetve javaslom még Fábiánt és a Gyulait is. Fontos a másik szervizek munkáját ne minősítsd szerintem csak jelezd nem bízol már bennük és a hiba még fenn áll.
 6. hemi

  ASTRA K-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Melyik márkaszervizben voltál eddig?
 7. hemi

  Fogyasztás

  Vectrámnak (X25XEI.) most 10,9l a fogyasztása százon. Nagyrészt országút és autópálya.
 8. hemi

  Corsa C - Általános -

  Ez lehet motorvezérlő hiba továbbra is.Lehet összefüggésben az ECU cserével. Szerintem érdemes lenne egy kört futni velük. Sajnos szervizt csak Budapesten és Pest megyében tudnék ajánlani.
 9. hemi

  Corsa C - Általános -

  @stirlitz Mi baja a gépnek? Mit nem tudtak megoldani?
 10. hemi

  Fogyasztás

  @OpelAstraH2010 A rövid táv az város, országút vagy vegyes? Ha város és kb 10-25 km beszélünk, akkor véleményem szerint a 8,3 l/100km nem sok. Az enyém Z16XEP motorkódú (tied a nickből következtetve Z16XER) vegyesben 7,7 eszik.
 11. Kíváncsi leszek Őt ki vállalja be
 12. hemi

  Vectra B i500

  Saab 93-s autóm eladó sorba került. A helyére (főnököm autóját) egy B Vectra i500-t választottam.
 13. Hello! Résolajcsövet és traverz gyűrűket mikor cseréltél a gépen?
 14. hemi

  Corsa C - Általános -

  Sikerült? Leírhatnád a tapasztalatokat..
 15. hemi

  Elektromos

  Szia! Gondolom ez nem gyári második kulcs .. feltételezem lemásolták így eladáskor meg volt a 2db kulcs ami szépen nyitotta az ajtókat... ha gyári immos a második kulcs is, akkor fel kell programozni az új transpondert, és már indíthatja is az autót. Ha nem rég vetted az autót, akkor szerintem programoztasd át azt is amivel most is megy a gép... Amikor sikerült arról is számolj be kérlek. Jó lenne olvasni, amikor valaki megírja mi volt a probléma megoldása is. Még akkor is, ha nem itt kap érdemi választ, de Ő maga megtudta oldani.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.