daykiller Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Uff, akkor megint nem. :D Nekem a szokásos (asszony továbbképzése), de most nincs gond a géppel, úgyhogy nem kell bemennem a vasútra hiba miatt... :) Nem tudom, hogy meddig leszek Nyéken, mikor érek vissza, stb. ;) Ma is majdnem 13 óra volt, mire elindultunk onnan. :D (a barom forgalom és máv hisztije miatt. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 Nem tudom, hogy meddig leszek Nyéken, mikor érek vissza, stb. :D Ma is majdnem 13 óra volt, mire elindultunk onnan. :D (a barom forgalom és máv hisztije miatt. :lol:) És nem is szóltál, pedig a héten délutános vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 És nem is szóltál, pedig a héten délutános vagyok. Jóde általában nem tudom, hogy mikor hova megyek a következő nap. Most tudom, de ez se biztos. :lol: Valamint a telefonszámod nincs meg. :D De tegnap előtt láttam kint a tesód omiját a bejárón, kapun belül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Holnap Fehérváron leszek 14:00-ig, lehet minitalit összehozni, ha valaki ráérne... Áh.. ezt is ilyenkor olvasom. Pont ráértem volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Áh.. ezt is ilyenkor olvasom. Pont ráértem volna... :lol: Amúgy én is ráértem, mert egész nap az állomáson voltam, mert változott a terv. :D Imádom. :) Csak eltűnt zozor telszáma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Sziasztok! Látom probálkoztok kis találkozot őssze hozni de ahogy látom nem olyan egyszerű! Én is szivesen benne lennék egy találkozoba! Ahogy néztem kisebb talik nem nagyon vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok! Látom probálkoztok kis találkozot őssze hozni de ahogy látom nem olyan egyszerű! Én is szivesen benne lennék egy találkozoba! Ahogy néztem kisebb talik nem nagyon vannak! Aha, én is benne lennék. Amúgy volt már pár próbálkozás. Egyszer már csak összejön. Csak vegye valaki a kezébe a szervezést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok! Látom probálkoztok kis találkozot őssze hozni de ahogy látom nem olyan egyszerű! Én is szivesen benne lennék egy találkozoba! Ahogy néztem kisebb talik nem nagyon vannak! Sokat dolgozunk. :D Üdv. itt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok! Látom probálkoztok kis találkozot őssze hozni de ahogy látom nem olyan egyszerű! Én is szivesen benne lennék egy találkozoba! Ahogy néztem kisebb talik nem nagyon vannak! Én pl a győriekhez járok fel néha-néha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Sokat dolgozunk. :D Üdv. itt! :D Abba egy percig sem kételkedem én szoktam! De azért egyszer egyszer csak beleférne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2011 Abba egy percig sem kételkedem én szoktam! De azért egyszer egyszer csak beleférne! Azért jó látni új arcokat a falunkból. :D A fészbukon szerveznek valami autós találkozókat péntekesténként asszem a Teszkóparkolóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Ott van az EKT-s találkozó is péntekenként 20tól a Bástya parkolóban. :D :D Bár az szarvájlingos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 De azért egyszer egyszer csak beleférne! Szervezés? Önként jelentkező? Ha nincs, akkor kijelölök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Azért jó látni új arcokat a falunkból. :D A fészbukon szerveznek valami autós találkozókat péntekesténként asszem a Teszkóparkolóba. Te hol láttál ilyet én is fent vok Facebookon de nem láttam ilyet! Azért valamit össze kéne hozni valahogy biztos többen is vannak a környékről is :D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Én esztergomi vagyok de ilyeneket nem tudok pedig Tesco mellett megyek el mindig! De még a bástya parkolóba se láttam ilyet bár nemrég lett újra felnyitva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Én pl a győriekhez járok fel néha-néha. :D Az se rossz de Esztergom Győr szép távolság bár Te se utazol sokkal kevesebbet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Esztergom Környéke Team K.E.M. találkozó Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2011 Szervezés? Önként jelentkező? Ha nincs, akkor kijelölök. :D Te hol láttál ilyet én is fent vok Facebookon de nem láttam ilyet! Azért valamit össze kéne hozni valahogy biztos többen is vannak a környékről is :)! Ott van-e a Zsóti linkelte neked. B) Egy ismerősöm szólt hozzá a hirdetéshez és így láttam én is meg. Valaki jön a H.ringre jövő 7 végén? Én megyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Valaki jön a H.ringre jövő 7 végén? Én megyek. :D Szintén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Szintén. Én is megyek nem hagynam ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Valaki jön a H.ringre jövő 7 végén? Én megyek. :D Regeltem én is,a biztonság kedvéért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krisz19 Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Na ná holnap megyek ki a kereskedésbe a belépőért! Akkor lesznek környékbeliek is,bár személyesen senkit nem láttam! Nem tudom ki mikor indulna de ha ugy van őssze lehetne hangolni! Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2011 Mi nem tudom mikor indulunk. A gyerek miatt képlékeny a dolog. kb. 9-re akarunk ott lenni és Szlovákia felé megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 Mi nem tudom mikor indulunk. A gyerek miatt képlékeny a dolog. kb. 9-re akarunk ott lenni és Szlovákia felé megyünk. Hősök tere? Vagy egyből a ringre mentek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2011 Hősök tere? Vagy egyből a ringre mentek? :D Egyből a ringre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts