Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 948
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
az jo mert a nádor kuttol kb 100 méterre lakunk,addig akár el is toljuk a kocsit :D

Szólj előre, hátha a többiek is meg akarják nézni a produkciót. :D

Elküldve

a kadét-tal még csak egyszer kellett boboznom.azota száll mint a sóhaj. :D .most péntek még nem jo de jövöhéten ha minden igaz megyünk a nádor kutra,bár a kocsi még nincs egészen készen,itt ott gittes,lefestve még egyenlöre nints,dehát egy kadett az foltozgatva is szép

Elküldve
a kadét-tal még csak egyszer kellett boboznom.azota száll mint a sóhaj. :D .most péntek még nem jo de jövöhéten ha minden igaz megyünk a nádor kutra,bár a kocsi még nincs egészen készen,itt ott gittes,lefestve még egyenlöre nints,dehát egy kadett az foltozgatva is szép

Ok. :D

Elküldve

Üdv!

Kicsit elmaradtam.Persze mennék talira.Mindig Győrben van?A Petz kórház parkolója ha jól vettem ki az írásaitokból.Épp ma voltam ott.Mikor lesz legközelebb?

Az asszonnyal megszerettük az astrát,jó lenne a márka/típustársakkal dumálni,biztos adnátok tanácsot e típussal kapcsolatban ugye? :sowwy:

Pl mit lehet,mit ajánlott,vagy mit ne csináljak vele.(Már van benne 1400 km bibi :lol: :lol: Van egyébként G astrás aki szokott jönni?

Elküldve
Üdv!

Kicsit elmaradtam.Persze mennék talira.Mindig Győrben van?A Petz kórház parkolója ha jól vettem ki az írásaitokból.Épp ma voltam ott.Mikor lesz legközelebb?

Az asszonnyal megszerettük az astrát,jó lenne a márka/típustársakkal dumálni,biztos adnátok tanácsot e típussal kapcsolatban ugye? :sowwy:

Pl mit lehet,mit ajánlott,vagy mit ne csináljak vele.(Már van benne 1400 km bibi :lol: :lol: Van egyébként G astrás aki szokott jönni?

Pénteken szokott lenni tali a Nádor kúton, este 8-kor. Minden héten. :lol:

A kórháznál eddig 2X volt, az meglehetősen alkalomszerű, szervezést igényel. :lol:

Gyere holnap a kútra, jókat szoktunk röhögni. :P

Elküldve
negyed 9ig senki sem volt ott..kb mikor szoktatok odaérni általában?

Elég türelmetlen voltál akkor, :sowwy: mert én kb akkor értem oda, de senki nem volt ott. :lol: A többiek is csak később jöttek. Ilyenkor be kell ülni a kávézóba és inni kell egy capuccinot. :lol:

• 3 weeks later...
Elküldve

Holnap lesz tali?Az a bizonyos Nádor kút az pontosan merre van?(Talán Nádor utca?)Lehet asszonnyal elnézünk arra.Még nem 100%.

Elküldve
Holnap lesz tali?Az a bizonyos Nádor kút az pontosan merre van?(Talán Nádor utca?)Lehet asszonnyal elnézünk arra.Még nem 100%.

Minden pénteken van, este 8-tól. Nem kell elszaladni, ha még nincs ott senki. B) B)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Üdv mindenki!

A múltkor ígérkeztem de nem tudtam összehozni:(.Tudjátok munka,család stb...

Holnap viszont úgy néz ki,senki és semmi sem tántoríthat el hogy kiruccanjak Győrbe:)

Viszont szeretnék infót kérni hogy pontosan hova is kell menni,bocs de nekem a Nádor kút nem mond semmit :rolleyes:

Szóval szívesen találkoznék veletek,ha van felvétel ;)

Elküldve
Üdv mindenki!

A múltkor ígérkeztem de nem tudtam összehozni:(.Tudjátok munka,család stb...

Holnap viszont úgy néz ki,senki és semmi sem tántoríthat el hogy kiruccanjak Győrbe:)

Viszont szeretnék infót kérni hogy pontosan hova is kell menni,bocs de nekem a Nádor kút nem mond semmit :rolleyes:

Szóval szívesen találkoznék veletek,ha van felvétel ;)

Hali.

Ahogy Móvár felől jösz az 1-en, Pápa felé kell fordulni a felüljárónál, majd a 2. lámpánál jobbra. Az a Szigeti Attila út, a kút kb 2-300 m-re van jobb kéz felé.

Ha nem találsz oda a számom az aláírásomban van.

Elküldve

Üdv!

Franko volt a tali!Jókat röhögtem ;) .Kicsit ugy éreztem magam mint egy kakukktojás :rolleyes: az új autóval.Nameg nem vagyok egy műszaki zseni.

De ######a gyerekek vagytok!

Hening:Kicsit még visszakeveredtem a városba,szembetalálkoztam egy hátul füstölő kisteherrel,sztem benntmaradt a kézifék az ipsének ;)

Elküldve
Üdv!

Franko volt a tali!Jókat röhögtem :lol: .Kicsit ugy éreztem magam mint egy kakukktojás :rolleyes: az új autóval.Nameg nem vagyok egy műszaki zseni.

De ######a gyerekek vagytok!

Hening:Kicsit még visszakeveredtem a városba,szembetalálkoztam egy hátul füstölő kisteherrel,sztem benntmaradt a kézifék az ipsének ;)

Örülök, hogy jól érezted magad. Nem mindíg vagyunk ám ennyien. A BIG is beesett most, de ritkán szokott jönni. Az meg nem számít, hogy nem érzed magad műszaki zseninek, senki sem úgy kezdte. :lol:

A kisteher meg lehet csak egyszerűen szer volt. ;)

Elküldve
Akkor most pénteken, azaz 25én ki várható a Nádor kútra?

Én minden pénteken ott vagyok. Csak az a baj, hogy most pénteken már 3/4 9-kor kitessékeltek minket, mert 9-től zárnak. :lol: Lehet ideje lenne keresni egy másik helyet. :lol:

Elküldve
Én minden pénteken ott vagyok. Csak az a baj, hogy most pénteken már 3/4 9-kor kitessékeltek minket, mert 9-től zárnak. :lol: Lehet ideje lenne keresni egy másik helyet. :lol:

Pezo?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.