Jump to content

zotya975

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  29.644
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  255

zotya975 last won the day on Szeptember 20

zotya975 had the most liked content!

Hírnév

1.566 Lelkes-segítőkész

5 követő

zotya975 névjegye

 • Felhasználói rang
  Rinyálós zotya, Fejben szerelő.
 • Születésnap 1975-04-16

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Győr
 • Érdeklődés
  számitógép, internet, Opel

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel astra f caraván c14nz
 • Város
  Győr

Legutóbbi látogatók

21.412 profile views
 1. zotya975

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  Az új telók mindíg erősek, ez főleg akkor feltűnő ha a régi már alig emelte meg az ajtót. Én sem tudom elengedni fent mert akkor felvágódik.
 2. zotya975

  Elektromos

  Célszerszámmal, de én szoktam csinálni pár csavarból, zárt szelvényből...stb, ami van lehúzatót.
 3. zotya975

  Elektromos

  Hát, azt írják hogy úgy kell lehúzatni.
 4. zotya975

  Elektromos

  Hát pölö az önindítónál szénkefe csere után sokkal gyorsabban tekert ( jó ott más is lehet) mert a rövidet a ( főleg régi kilágyult) rugó már nem nyomja annyira a gyűrűnek.
 5. zotya975

  Elektromos

  Nem volt még ilyennel dolgom, mert nekem Delco Remy van, de szerintem ebben is lehet cserélni csak a szénkefét. A videón lehet nem pont ez van, de hasonló , a csóka kiszedi-kifúrja a régi kefét. Újat meg lehet venni pár száz forintért. Cromax..stb.
 6. zotya975

  Futómű, gumik, felnik

  Hát nem nagyon értek hozzá, de ha álló motornál nem csinálja: a blokkolás gátló csak járó motornál működik, esetleg az nem lehet hibás?
 7. zotya975

  Általános műszaki problémák!

  Az akkor nem olyan vészes.
 8. Zárd össze a lehúzott csatiban a két pint ha úgy felgyulladnak a lámpák a kapcsoló rossz. Ha mértél ott 12Voltot akkor a bizti jó. A másik lábon a test van.
 9. zotya975

  Fék

  Én is úgy szoktam kölcsönkérni.
 10. zotya975

  Fék

  Ha nincs rajta semmi "kapaszkodó" akkor befogsz rajta minden lyukat egy alsót kivéve, és mnegküldöd kompresszorral, persze érzéssel. De úgy rémlik ehhez nem passzoltak a javító karmantyúk, szóval lehetséges, hogy ami egyszerűen nem bontható az nem is felújítható.
 11. zotya975

  Fék

  Ez főfékhenger függő, mert benyúlik egy henger a főfékbe a dobból, itt is van karmantyú, és ha össze van rakva nem ereszt. De amikor kihúzod belőle ( tehát elhúzod a főféket a dobtól) van amelyik elkezd ereszteni van amelyik nem. Ha ereszt egyből le kell mosni meleg vízzel mert megmarja a fényezést.
 12. zotya975

  Motor

  Igen, az lenne a legjobb, de most az egyik gyereknek kell megcsinálni a beépített szekrényt ( idő+pénz) utána a másiknak jön meg az íróasztala ( ez csak pénz) , aztán kell vennem 4 téli gumit ( ez is csak pénz) , de igazából mindez csak rizsa, meg kellene csinálnom a nyomáspróbát majd elvinni síkolni, és elkezdeni összerakni a hengerfejet. Csak a múltkor elmentem a szemközti utcába ahol egy öreg köszörülte a jelenlegi hengerfejet olyan 10 éve, de már nem látom a műhelyt sem, most keresnem kell egy céget Győrben.
 13. Képem nincs, de ha nem dugták vissza a csatit, akkor ott lógnia kell, olyan rengeteg kábelkorbács nem megy arra, meg fogod találni.
 14. zotya975

  Általános műszaki problémák!

  Igen, a szerencsések előre cserélik, mert hallották hogy el szokott törni, a kevésbé szerencsések már csak akkor ha eltört.
 15. zotya975

  Karosszériaápolás

  A ponyva olyan szempontból lehet gond hogy ha alákerül a por ( mert alákerül) és mozgatja a szél, akkor meg ott karcolássza, szóval legyen benne bélés, és legyen légáteresztő, hogy ne fülledjen be a bódé. Meg persze ne lopják el az egyik reggelre. Valami hasonló: http://www.kegel24.hu/puha-membranbol-keszult-perfect-garage-sedan-vedohuzat-az-egesz-kocsira-hossza-425-470-cm-p-3827.html?cPath=1_630_657_800
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.