Jump to content

zotya975

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  30.307
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  286

zotya975 last won the day on Február 21

zotya975 had the most liked content!

Hírnév

1.664 Lelkes-segítőkész

5 követő

zotya975 névjegye

 • Felhasználói rang
  Rinyálós zotya, Fejben szerelő.
 • Születésnap 1975-04-16

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Győr
 • Érdeklődés
  számitógép, internet, Opel

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel astra f caraván c14nz-c14se
 • Város
  Győr

Legutóbbi látogatók

21.850 profile views
 1. zotya975

  Egyéb csevegés

  Hát ezt nem tudom, a klímaközeg gáz ami ugye el fog szökni ha valahol megbontod. Az olaj meg gondolom a kompresszornál van, de még sohasem bontottam klímát. A szervóolajat valahogy le kellene szívni a tartályból.
 2. zotya975

  Egyéb csevegés

  Valahol olvastam-láttam hűthető kesztyűtartót, de ez lehet csak választható opció volt akkor és nem mindegyik klímásnál van.
 3. zotya975

  Egyéb csevegés

  Sőt ha jól tudom a légelosztó doboz is más ahová be van szerelve a hőcserélő, a radiátor alá-főlé (?) ehhez viszont szerintem ki kell szedni a műszerfalat. Bár ha a radiátor alá van és csak az alsó része más akkor talán nem. Meg a kesztyűtartóba is benyúlik valami hűtőcső elvileg.
 4. zotya975

  Dízel

  Ebben nem vagyok biztos de azt gondolom hogy a sima porlasztó csúcs cseréhez még nem kell az adagolót bántani.
 5. zotya975

  Fék, futómű, kormánymű

  Hátsó van csak most nekem kiszerelve, azt kifelé-befelé tolva lehet érezni hogy van ellenállása.
 6. zotya975

  Fék, futómű, kormánymű

  Még én sem tekertem ki, a gyári gátló még jól teljesített műszakin, de egyszer tuti sor kerül rá.
 7. zotya975

  Fék, futómű, kormánymű

  Igen, azt kell kitekerni jobb menetes tehát az óra járásával ellenkezőleg kell tekerni. Előfordul hogy csak úgy jön ki hogy egy komolyabb satuba van fogva a csavar és a gólyaláb van tekerve. Csavarlazító ugye ajánlott.
 8. zotya975

  Egyéb csevegés

  Most néztem meg a szivárgó szimeringet, még tartható az állapot, úgy hogy 2-3 naponta letörlöm a burkolatról a lefolyó olajat. Nyáron úgyis akarok venni új tőkéket, akkor majd cserélem ezt is.
 9. zotya975

  Általános műszaki problémák

  Az is lehet,azt könnyen ki tudod szűrni, leveszed az ékszíjat, hogy ne hajtsa a motor, de utána húzd vissza a feszítő csavarját, hogy ne ugráljon szabadon. Indítsd el így a motort, ha most nem hallatszik, akkor a generátor gyanús. Csapágy vagy esetleg nagyon kopott-sérült kefe lehet a bűnös.
 10. zotya975

  Általános műszaki problémák

  Alapból csattog az injektor mert ugye egy mágnes szelep. De ha nagyon rendellenes hangja van, akkor ezen a takarítás úgysem segít, mert azt csak akkor csinálják ha a fúvóka el van tömődve és nem szépen porlaszt be hanem bepisil vagy csöpög mert nem zár el rendesen. Magán a mágnesen nem tudsz javítani .
 11. zotya975

  Általános műszaki problémák!

  Vagy beköltözött rágcsáló miatt. Ezt egy hétvége alatt csinálta valami 2 kutya mellett.
 12. zotya975

  Fék, futómű, kormánymű

  Nekem is az ( a külső)kopik jobban a többihez képest, már vagy 3X cseréltem és mindíg ez volt ami miatt, mert a többi még bőven jó volt. Úszónyereg szétszedés, kenés, pucolás, gumibiszbasz csere nem javított rajta. Amikor már nincs meg annak a gyári sarkazásnak nagy része tud nyikorogni.
 13. zotya975

  Dízel

  Annak ellenére hogy most ( nemrég)cseréltél izzítógyertyákat, azt kellene először megnézni, és nem csak úgy hogy rámérsz hanem azt is hogy kiszerelve egyenként milyen gyorsan izzanak fel. Nekem a dieselen ezek cseréje és a visszaeresztés megszüntetése hozott javulást. Nálam egy résolaj cső volt elrepedve ott engedett vissza.
 14. zotya975

  Általános műszaki problémák

  Hát házilag nem nagyon lehet, ha kapható lenne még etanol akkor azt szoktak rátankolni az kihozza a dzsuvát az üzemanyag rendszerből, vagy esetleg spurival. Hivatalosan meg ultrahanggal tisztítják ha jól tudom. Mi a gond vele?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.