Jump to content
OPEL FÓRUM

uhuhu

Forummember
 • Content Count

  12,217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

uhuhu last won the day on February 3 2017

uhuhu had the most liked content!

Community Reputation

59 Segítőkész

3 Followers

About uhuhu

 • Rank
  Fórumlakó

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Surány :)

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  opel
 • City
  Pócsmegyer

Recent Profile Visitors

26,670 profile views
 1. :D :D én is szeretlek :wub: ( de azért nem volt ez aanyira építőjellegü hozzászólás :P )
 2. Lanti, Kerestél ma, bocsika, de akkor nem tudtam felvenni, késöbb meg elfelejtettem.... Holnap visszahívlak :P :D
 3. Budakalászon az Auchan nál ( volt Cora ) 264. Ft volt ma az LPG .
 4. áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
 5. sőt áremelés volt nekünk már 8.000 Ft ot számláz az opel a kódkiadásért... ha valaki még nem olvasta a körlevelet, akkor ott még 5.000 ft deamugyx már 8E.
 6. nem kaptál :) a fórumfrissitéssel megjelent az a gomb, ahol ellenörizni tudod hogy kaptál e, és hogy mért.
 7. az csak a sima lánc ára, nem a szett ára. olyan 40E alatt van a munkadij...
 8. mi ma 127.000 ft ért csináltunk egy lánc cserét. gyárit 2 év garanciával
 9. opel 5w30 dexos 2
 10. szerintem a nagybaj ott kezdődik, hogy az autód nem 1.7M ér hanem jóesetben 1.3 -at. ha megnézed 1M től vannak a 2007 es autók,a kutya el sem megy megnézni az autót 1.7 ért akkor ha 1M ért is vannak... én nemrég majdnem vettem egy 2010 decemberi astra H-t 2M ért. nagyon lent vannak az árak. Ha viszont így nézed, akkor már te is látod hogy nem éri meg :P Amugy az én véleményem, hogy a Meriva semmivel sem jobb mint az Astra G. nem nagyobb. csak magasabb. akkor már sokkal inkább Zafira.
 11. hü, keresem, keresem.... nem tudom hogy hol van....
 12. Imy, egyre jobban az a véleményem, hogy kezdesz elrugaszkodni a valóságtól.... ( még egy pár embernél kezdem felfedezni ezt a hajlamot :P ) 2005 ös, és nyolcszázezer forint az ára. miközben ugyanebben az évjáratban van 1,7 millio Ft ért is autó a neten. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1.4_16v_classic_ii-5775961 szerinted jó állapotban van, és fontos momentum a szervizkönyv? ( legfeljebb nagyobb öröm ha megvan... )
 13. azért az nem olyan hosszú.... 3 db, egy képpel idézés, ( igazából ez az egy ) egyszer amikor megőrültél, és lekapcsoltualak a lélegeztetőgépről, és egyszer amikor vissza. csak minden bejegyzést 3-4x regisztrált...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.