Jump to content
OPEL FÓRUM

kolyok71

Forummember
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About kolyok71

 • Rank
  Újonc

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Zafira B
 • City
  Budapest
 1. Már le volt falazva mikor megvettem. A többit most csináltattam meg. Bár az autó sokkal jobban húz és kevesebb az olaj és üzemanyagfogyasztás a hibák mai napig jelen vannak. (Most közben bejött egy ECN17152) .Van hogy 1-2 hétig semmi (2-300) km utána kidobja a villás autót. Másnap indítás után semmi, 15km után megint előjön (lámpánál, dugóban leáll). Pályázás közben (150-200km) semmmi. Visszatérve városi közlekedésre megint kezdi a rángatást (enyha gázadásra) és a leállást.
 2. Nem tudom hogy mennyire vannak összefüggésben ezekkel a hibákkal. Ingadozó alapjárat (idönként leáll), menetközbeni rángatások. Szívósor, twinport, szelepfedél felujítva, Egr falazva.
 3. Sziasztok! Ezeket a hibakódokat olvastattam ki. Honnan induljak neki? Köszönöm! https://1drv.ms/b/s!AkQFl6v8nLnek91Y1q-66afpIgyh6Q?e=oQKZa1
 4. Sziasztok! Ezeket a hibakódokat olvastattam ki. Honnan induljak neki? Köszönöm! https://1drv.ms/b/s!AkQFl6v8nLnek91Y1q-66afpIgyh6Q?e=oQKZa1
 5. Sziasztok! Klímahasználat közben-után nincs kondenzvíz a kocsi alatt. A kifolyót megnéztem dróttal, elméletileg nincs dugulás (leszereltem a pipát). Belül az anyósülés környékén sincs semmi nyoma. Ötlet? Köszönöm!
 6. Sziasztok! Klímahasználat közben-után nincs kondenzvíz a kocsi alatt. A kifolyót megnéztem dróttal, elméletileg nincs dugulás (leszereltem a pipát). Belül az anyósülés környékén sincs semmi nyoma. Ötlet?
 7. Sziasztok! A kondenzvíz elvezető csövet merre találom? Zafira B 1.6. Köszönöm.
 8. Köszönöm szépen. Lenne még egy kérdésem. Zafira B váltószoknyám eléggé kopott, cserére szorul de sehol nem vállalják el. Tudsz valami ötletet?
 9. Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék lérni.Fél éve vagyok boldog tulaja egy 2005-os Zafira B-nek (z16xep). Itt a fórumon ovastam a központi kijelző rejtett menüjéről. Nekem csak valami teszt mód jön be vízhőfok akkutöltés stb. A fogyasztásmérés és a megtehető út nem szerepel. Tehát a settings-sipolás-BC gomb megnyomása után csak a Timer jön elő (BC1, BC2 nem).A rádió igy néz ki (csak nem MP3), a kijelző szintén csak a tartalom nem. Előhívható ez a lehetőség?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.