Jump to content

g.peter23

Forummember
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About g.peter23

 • Rank
  Újonc
 • Birthday 09/07/1991

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  G astra
 • City
  Sopron

Recent Profile Visitors

575 profile views
 1. Sziasztok! Egy hete kb keményen oda kellett verni a kocsinak, ami a csövön kifért Azóta ez hibakód van: - fojtoszelep vezérlés alsó pozíció nincs betanulva Leszedtem, kipucoltam, (bár kb 2 éve volt). Nem volt nagyon kormos, fogaskerekek épek, mechanika működik. Hézag kb 1mm. Visszaraktam, nem jó. Alapjarati fordulat max 800 de lefullad, ha pumpálom a gázt 1500 max. Hiba megmaradt, plusz 1 hiba -Fojtoszelep vezérlés. Ez kuka, vagy van valami varázslat rá? (gondolom az nem baj, ha kézzel pörgettem a fogaskerekeket) Köszi!
 2. Üdv! Mire lehet számítani általánosságban (!) az alábbi hibánál? Kivettem a csomagtér világítást, kicsúszott a kezemből vissza a lyukba, leesett, olyan szerencsétlenül, zárlatos lett!!! Műanyag búra rögtön kigyulladt, kábel utolsó 40cm-e elégett. 1km-t mennem kellett kocsival haza, gyors kárpit leszed, tűz elolt. Menet közben jött elől is a füst. A bizt. táblában összeégett a belső világítás biztosítékja, a tábla is megolvadt kürölötte, amennyire láttam mögötte a világítás kábele is elégett, meg még 1-1 kábel ami mellette volt, a szigetelés róla. Ez ma este történt (22-én). Megyek persze autóvillamossági emberhez majd. Köszi
 3. Sziasztok!Kérdésem,Megváltozik az autó motorhangja (alapjárat, és menet közben is, fordulatszámtól függően) láncos vezérlés csere után?Gyári vezérlés szett lett belerakva, 175e km-nél. Első csere volt.Köszi
 4. Sziasztok! Kérdésem, Megváltozik az autó motorhangja (alapjárat, és menet közben is, fordulatszámtól függően) láncos vezérlés csere után? Gyári vezérlés szett lett belerakva, 175e km-nél. Első csere volt. Köszi
 5. Sziasztok! Tönkrement a gyári 28cmes antennam, a g astran. Egy ugyan ekkorát, vmi normál minőségbe szeretnék. Esetleg érdemes hosszabbat venni a jobb vétel végett, vagy drágábban? A magnó egy pioneer mvh180ui ha jól emlékszem,és ha számít. Köszönöm!
 6. Üdv! Ma voltam klímásnál, mert elmegy a gáz, aztmondta hűtőt kell cserélni, mert a képen megjelölt alkatrész tönkrement, a tetején szivárog a gáz. Kell cserélni kompletten, vagy lehet kapni a hűtőhőz a tönkrement alkatrészt? Köszönöm!
 7. Sziasztok! Mi a véleményetek a Metabond üzemanyag adalékról? (Metabond MEGALENE PLUS) Munkatársam, és a szerelője is használja, igaz diesel, de dicsérik! Elgondolkoztam benzines astramba mennyire lenne jó, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatba? Köszi https://goo.gl/images/hTqSvA
 8. Ránéztem most reggel, hidegen, a visszatérő csövek alatt van épp. Akkor gondolom jó így. De az nem okoz problémát, ha üzem meleg motornál a csövek felett van?
 9. Sziasztok! Tegnap szerelőnél volt a kocsi, ki kellett tisztítani a fojtószelepet. Ez meg is történt, minden jó lett, de a szerelő valamiért a hűtővizet túltöltötte. A vízszint a felső visszatérő csövek felett volt 1-2cm-rel, levettem a kupakot (az autó leállítása után, üzemmeleg motornál) fel is nyomta magát a tartály szájáig. Ennek mi értelme? Elég jó a szerelő, nem hiszem hogy tudatlanság áll mögötte, viszont a munka után nem találkoztam vele, mert este 11kor mentem az autóért. Köszi!
 10. Megpróbáltam megmérni, ahogy írtad, de nem találtam ellenállást. Gondolom gyújtáson kell mérni, nem járó motornál?! Viszont utána menni akartam egy kört a kocsival, nem sikerült, feldobott több hibakódot, és tövig nyomott gáznál is max 1500 volt a fordulatszám. Ezt mi okozhatta? különösebben nem bojgattam semmit, a szelep tetejéről vettem le a csövet, és ellenállást mértem, ennyi... A hibakódok: 1500 (ami eddig is volt) 0120 0220 1523 1523 (ez 2x volt)
 11. Köszi! Raktam fel 3 képet, előző poszthoz, ránézhetnél, hátha látsz valami olyat rajta! Köszönöm!
 12. Ha jól értem, az 1. és 4. pinre dugjam rá a multimétert? Vagy zongorázzam végig a variációkat? Maga a mérés csak abból áll, hogy rádugom az adott pinre a multiméter ceruzáját? Köszi Így néz ki felülről, jobban nem szedtem még szét, nem volt időm rá! Nemtudom mennyire számít ez koszosnak, illetve a csőben levő fehér takonynak ott kell e lennie?!
 13. Sziasztok! Hétvégén felmerült egy kis gond az autóval! Mentem városba, minimális gyorsítás, egyszer csak megtorpant, rántott egyet az autó (olyan mint mikor lefullad az ember), visszaesett alapjáratra, ott folyamatosan ingázott kicsit. A gázpedál behalt, hiába nyomtam semmi. Ezek a tünetek! Megáll, leállít, majd indítás után megy tovább, amíg újra elő nem jön a hiba! 1500-as hiba kód - Fojtószelep vezérlés hiba. Más hiba nincs, nem gépről olvastam, villogtattam. Amúgy röff-pöcc indul, alapjárat is jó,hiba nélkül, üresbe, nagyobb gázadáskor se jön elő a probléma. 2/3-részt hosszútávon megyek vele. Egy takarítás segít rajta? A gázpedálos dolog rendbe van? Köszönöm!
 14. Üdv! Tanácsot kérek! Rendeltem jófogásról "gyári astra g könyöklőt", de nem fér be. Se szélességbe, se magasságba, mert eléri a kéziféket, és a műanyag kárpitot. Állítolag G astraba, és Zafira A-ba való. A vasalaton a csavarok, jó helyen vannak, de buta szögbe áll. Az ülés oldalán is megvannak a furatok, jó pozícióba. Tanács? Köszönöm
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.