Jump to content

Stevy

Forummember
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stevy last won the day on June 27

Stevy had the most liked content!

Community Reputation

18 Segítőkész

About Stevy

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra F
 • City
  Keszthely

Recent Profile Visitors

1,297 profile views
 1. Stevy

  Motor

  Tank szellőzik rendesen ? Havernak az okozott ilyen többszöri random leállás, mikor vákum lett a tankba, aztán pumpa nem tudott eleget szállítani.
 2. Stevy

  Egyéb csevegés

  Miért az 1.4 nem forog ott már ?
 3. Stevy

  Egyéb csevegés

  Azért ez még ráfejelne egy 1,5-2 litert lazán szerintem (bár menne is) Második autónak jó lenne. Mondjuk ilyen áron meg már egy 1.9 PD/sima TDI Octavia, vagy Fabia is kifutná, aztán ott kevésbé kellene félni, hogy lekotlik.
 4. Stevy

  Egyéb csevegés

  Sok lesz a teljesítmény adó (No meg a tank is hamarabb fog kongani.)
 5. Stevy

  Karosszéria

  Igen. Hinnye ilyen soknak nem tűnt mikor alatta voltam Meg csak egy méretet találtam, ami a 6-osnak felel meg itt szerintem.
 6. Stevy

  Karosszéria

  Ma voltam összetartást állíttatni, és alá másztam, hogy mi a helyzet rozsda ügyben. Egy kb. mutató ujjnyi javítani való akad majd tél előtt, viszont néztem, hogy a gumi dugók már eléggé oda vannak. Valaki nem tudja hány darab van pontosan ? (elfelejtettem megszámolni )
 7. Stevy

  Futómű

  Én is még arra gondoltam, hogy körbe kérdek itt Bácsán, hátha valakinek aki szokott otthon maszekolni van, aztán akkor oda még gyalog is át tudom vinni Belvárosba sok kedvem nincs bevinni. (másik kocsi nincs, busz bérletem nincs, bringán meg kicsit szívás lenne )
 8. Stevy

  Futómű

  Hát akkor lehet az lesz, hogy én is kikapom a gólyalábat, aztán elviszem valahova, csak még azt nem tudom mivel.
 9. Stevy

  Futómű

  Gondolkodtam én is, hogy szórakozzak e vele, de aztán mondom év végén jön a műszaki, inkább veszek egy újat, ezt meg vésztartaléknak elrakom. Első kerékcsapágy cserére van valakinek valami sufni ötlete ? (Hogy csapágy kinyomó nélkül milyen megoldással lehetne kiszedni. Simán kalapács, meg egy dugókulcs ?)
 10. Stevy

  Futómű

  Azért még van mit csinálni Bal első kerékcsapágy kottyan már, meg még a kipufogó tartókat, és végdobot sem volt még alkalmam kicserélni.
 11. Stevy

  Futómű

  Na kiütővel végre szétjött minden. Toronycsapágy/szilent szett, kormányösszekötők, talpasok, sztabilizátorok, szóval a lengőkar szilenteket kivéve miden cserélve. Olyan csöndes lett mint még sosem
 12. Stevy

  Karosszéria

  I think this is the beginning of a beautiful friendship.
 13. Stevy

  Futómű

  Hát másik oldalt lehet, hogy lesz, de amelyik oldalt szétszedtem ott ugye ahogy írtam, nem volt. (Biztos valami csodálatos mester ember már korábban megcsinálta... )+ Zotya képén bejelöltem, hogy mi nem volt (ütköző, és csapágy) a rugó tányér fedele, vagy nem tudom mi a pontos neve, pedig nincs így bemélyítve mint a képen látható, hanem olyasmi a teteje mint a szettben kapott csapágy porvédőjé.
 14. Stevy

  Futómű

  Tegnap neki kezdtem megint, egyik oldalon torony szilent, meg talpas sikerült, kormány összekötőnek az állító csavarján (a két oldalt menetes száron) pont a legvégén meg van nyekkenve a menet, és alig lehetett leszedni a régit, már szét is volt hajtva, de még úgy is nehezen. Úgyhogy az új nem ment fel, így maradt a régi. Túloldalt pedig ugye ahol nem jött ki az összekötő gömbfej már a múltkor sem, na ott meg még a talpas se akar kijönni 4 csavart ott is eltörtem a kinyomóba, fújtam mindennel amit értem, de meg se moccant. Gondoltam kiveszem egyben a gólyalábat a nyomtáv rúddal, és úgy kormány összekötőt már kitudnám ütni, de így ez a terv is meghiúsult. Valakinek gömbfej kiütője nincs Győr környékén ? Azzal csak kijönne. + Még a torony szilent csere közben néztem, hogy nincs benne semmi csapágy. A készlet amit vettem abban ilyen porvédős volt : Ez ilyen állásban, ahogy képen van kellene, hogy rámenjen a szilent aljára ? (Egyenlőre úgy összeraktam ahogy volt, csak az új szilenttel.)
 15. Stevy

  Futómű

  Köszi. Erre gondoltam én is még, hogy akkor az lesz, hogy leflexelem a gömbfej csapját, aztán kiszedem a gólyalábat, és kiütöm belőle, úgyis akarok torony szilentet is cserélni, úgyhogy mindenképp kijönne a gólyaláb is, csak délután már nem mertem belekezdeni hátha túl szenvedős lesz, ma meg ugye már kellett a kocsi.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.