Jump to content

Stevy

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  285
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  2

Stevy last won the day on Augusztus 18

Stevy had the most liked content!

Hírnév

12 Segítőkész

Stevy névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra F
 • Város
  Keszthely

Legutóbbi látogatók

1.100 profile views
 1. Stevy

  Fék

  Jól van köszi. Ahogy nézem te is 5 vagy 6-os csavarokat tettél bele, nekem is az jutott eszembe. Bár így akkor majd csak Keszthelyen állok neki, meg kútra el kell menni vele, mert kompresszorom nincs
 2. Stevy

  Fék

  Jól van akkor leviszem a kis mosót Egyébként ha nincs rajta csavar, vagy kis szegecs, akkor szopi és nem szétszedhető ?
 3. Stevy

  Fék

  Elvileg valaki már átvette cégben a csomagom, csak mire pénteken visszaérten nem volt bent senki, így nem tudtam szétkapni még. Ha leveszem a rásegítőről akkor mennyi folyadék folyhat ki ? Arra gondoltam, hogy tartályból valami nagyobb fecskendővel kiszívom, a fékcsövekből meg nem kezd el kifolyni, mert másik oldalt ugye fogja. Jól sejtem ?
 4. Stevy

  Egyéb csevegés

  Pollen szűrő nem nedves ? Nekem akkor volt ilyen, mikor az ablak törlők alatti vízelvezető műanyag nem volt rendesen a helyén és a gumi tömítést nem nyomta jól a szélvédőhöz.
 5. Stevy

  Fék

  Hát így néz ki : KÉP (korant épp szárad ) Esélyesnek tartom, hogy 20,6 -os, de valahol van olyan 22,2-es is aminél ilyen kép van így fogalmam sincs. Rendeltem két méretben javító készletet aztán majd meglátom. (Vízhőfok jeladó meg már leragadt aztán most menne folyamat a venti, úgyhogy lehúztam amíg nem jön meg az is.Szerencsére városban már nem nagyon kell kacsáznom, csak egy Keszthely-Győr távot letolnom ma.)
 6. Stevy

  Fék

  Nekem eddig viszonylag fent fogott.(kb ott mint rásegítő nélkül, csak puhábban) Aztán most ugye csak rugókat cseréltem meg a csapágyat. Állítani nem állítottam rajta, csak kicsit megnyomkodva lett ugye az összerakásnál. Meg mikor szedtem szét a csapágy csavarját kalapáccsal kellett küldeni, mert összerohadt már, de eltalálni nem találtam el csövet, meg nem is látszik sehol, hogy folyna, úgyhogy nem értem mitől lehet. És neked nem keményedik fel, hanem ugyanott fog lett még kis pumpálás után is ? Rásegítő Delco, főfékhengeren meg csak a gyári szám van 388098, gondolom akkor az is az lehet. A mérete mekkora lehet ? Cromax 22,2-es javító készletet ír a motorkódhoz, de így magára a főfékhengerre nem találtam sehol adatot.
 7. Stevy

  Fék

  Most kicseréltem a rugókat meg az egyik kerékcsapágyat hátul, de járó motornál mindig felpuhul a fék. Pár nyomás után vissza keményedik egy kis időre, de hamar visszapuhul újra. Ez főfékhenger lehet ? Ha nem jár a motor akkor kemény ahogy lennie kell.
 8. Ha már elmentek 300-400 ezreket ezek a blokkok, úgy hogy nem volt benne olyan szűrő, akkor sok változást nem kell tőle várni szerintem...
 9. Stevy

  Motor

  Hát én utcán se szoktam otthagyni szétburítva, bár sokszor úgy szerelek, hogy után menni is kell valahova aztán akkor járóképes állapotba kell hozni
 10. Stevy

  Motor

  Hát igazából olyan, mint az utcán. Ott se hagyhatod szétburítva.
 11. Stevy

  Motor

  De mostanában csak akksis volt nem ?
 12. Stevy

  Motor

  Nekem elektromos, csak ugye így könnyebb volt leírni Pár éve még mikor először volt lidlbe kábeles, akkor vettem. Fel 100nm - Le 300nm-t tud papíron.
 13. Stevy

  Motor

  Én légkulccsal szedtem le meg tettem vissza.
 14. Stevy

  Motor

  Na hát igen, ezért kerülne egy kuplung csere műhelyben 50-60 ezerbe.
 15. Stevy

  Motor

  Ez gondolkoztat engem is, hogy ott mennyi levegő rekedhet meg, vagy tényleg kijön e. Mert mostanában igen sokat ment a hűtő ventilátorom, még mikor nem volt olyan nagy meleg akkor is. És nem tudom, hogy annak a jeladója rossz e, vagy az óra mutat mást, és hűtőközeg, vagy egyéb probléma miatt kapcsol ennyit.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.