Jump to content

Stevy

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  235
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  1

Stevy last won the day on Augusztus 9 2016

Stevy had the most liked content!

Hírnév

8 Semleges

Stevy névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra F
 • Város
  Keszthely

Legutóbbi látogatók

1.035 profile views
 1. Stevy

  Motor

  Én is most kötegelővel húzattam rá a külsejét, mert ahol a lyuk van a közepén ott totál elállt mindkét oldalt.(meg két csavarral kevesebb fogja) Nem tudom beleér e most a szíjba, de fent termosztátnál ahogy oda nyúltam éreztem a mozgást, szóval gondolom igen. Szíjon igazából nem is látszik, hogy megette a műanyagot, de azért jobb a békesség. Akkor lehet majd ilyen gagyibb zsíroldót fújok rá, nem azt a fehér dobozost ami szétmar mindent
 2. Stevy

  Motor

  Köszi, a hátulja máshol is kb. ennyi csak ugye ehhez még az első két elem is jön, és az is cserés, mert ott is egy-két helyen hiányzik a fém persely, meg ha már cserélem akkor egybe legyen. Vezérlés csere meg emiatt lett elnapolva, mert a szíj kikoptatta már a burkolatot a termosztátnál, meg alul-elöl, és gondoltam akkor az új szíjat ne koptassam már. Viszont a hűtő tisztítót már beleöntöttem, úgyhogy fagyállót le kellett cserélni. (Haver meg jól beszopatott mert úgy volt átugrik majd, aztán ő bontott egy Corsát és hívtam meg írtam neki, hogy van e ép burkolata, de bas..ott vissza szólni.) Motor mosást ti hogy szoktatok csinálni ? Gondoltam rá, hogy brigó, meg magasnyomású. (előtte akksi ki, meg letakarom folpakkal a szabadabban lévő elektromos dolgokat.
 3. Stevy

  Motor

  Vezérmű burkolatot szerintetek honnan lehet legolcsóbban rendelni ? Müller és Cromax ~ 17 e (mind 3 eleme)
 4. Stevy

  Elektromos

  Igen, én is azt néztem, hogy a 95-100 és a 83-88-as amiből sok márka van, de van más értékű is. Mostanában többször arra lettem figyelmes, hogy megy a venti, pedig nem szokott ennyit. Szerintem 95-100-as van benne, mert régen úgy vettem észre ebben a tartományban kapcsolt. Most viszont 95 alatt is ment már. Lehet szombaton vezérlés cserénél majd a hűtő tisztító rendbe rakja a dolgokat
 5. Stevy

  Elektromos

  Ventilátor hőkapcsolójából hány fokosat kellene venni C14SE-be ?
 6. Stevy

  Motor

  Gyújtás ráadásra is megmozgatja, lehet hogy akkor nem teljes úton, de megy egy oda-visszát. Elindulni úgyse tudok olyan gyorsan, mert gyakran szopat az immo
 7. Stevy

  Motor

  De nem épp ezért csinált egy test-et gyújtás ráadásra, hogy megnézze végig mozog e ?
 8. Stevy

  Egyéb csevegés

  Én Unixba hozattam még tavaly. Elsőre azt mondta áá ilyen nincs aztán egy másik csávó tudta a cikkszámot is fejből és simán hoztak. ~1500ft-ért.
 9. Stevy

  Motor

  Én is most szántam rá magam vezérlés cserére. (pumpával együtt 19-ért) Meg rendeltem olajat, szűrőket, tárcsákat, betéteket,hűtő tisztítót. Hopp 42 ezer...
 10. Stevy

  Motor

  Nincs. Régi alapjáratival olyan volt, hogy nagyon felpörgött aztán vissza kicsit, fel, de mindig magasan volt. Most meg néha jó, néha meg rátol alapjáratra egy 500-1000 fordulatot, és úgy marad. Ez mondjuk lámpánál elég gáz, mert olyan mintha vagánykodni akarna az ember. (zebránál meg főleg)
 11. Stevy

  Motor

  Akkor jó, viszont akkor nem tudom mi lehet az alapjárat emelkedés oka. Injektor ház tömítőgyűrű cserés még, mert egy darab hiányzik belőle, de az nem hiszem, hogy ilyen hibát produkálna.
 12. Stevy

  Motor

  Ez 1.6 vagy 1.4-é ? Nem én cseréltem, így nem tudom előtte milyen volt, de alapjárti gondok még fennállnak. (csak most nem maxra pörgeti, hanem finoman emel a fordulatszámon, de azt folyamatosan tartva)
 13. Stevy

  Egyéb csevegés

  Itt Lajtán is ilyen volt, meg a kis Tesco-ba 5 cm víz az egész boltban.
 14. Stevy

  Egyéb csevegés

  Én ilyen rádiót vettem Link Levehető előlap volt a fontos, mert egyet már kicsiváztak. 9-10 ezer forint környékén lehet kapni, jól szól van minden ki/be menet ami kell és a fénye se olyan nagyon zavaró este.
 15. Stevy

  Gumik, felnik

  Én úgy vagyok már, hogy következőre csak az lesz. Nem is megyek annyit (10-15 ezer km. / év), így meg a téli/nyári szett le se futná magát, csak elöregedne és hiába a mintha ha kirepedezett/keményedett az anyaga.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.