Jump to content

Stevy

Forummember
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Stevy last won the day on June 27

Stevy had the most liked content!

Community Reputation

18 Segítőkész

About Stevy

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra F
 • City
  Keszthely

Recent Profile Visitors

1,367 profile views
 1. Stevy

  Futómű

  Ez lenne az ablak ugye ? Mert akkor ablakos Azért a villás kulcsokat már megvettem amit majd szét lehet flexelni, meg ugye a kuplung szett is itt pihen.
 2. Stevy

  Sebességváltó

  Azt egyébkén, hogy látja meg az ember, hogy alatta van 2 centivel ? Most, hogy kiszedtem a rövid féltengelyt folyt ki valamennyi olaj, de ott a szimering van kb annyira alatta, meg még magasabban is volt az a fele, úgyhogy szerintem több lehetett benne.
 3. Stevy

  Futómű

  Ha nagyon engedi majd akkor sort kerítek rá, de tegnap össze raktam csere nélkül, mert ma már kell majd a kocsi. Viszont kellene cserélnem majd olaj teknő tömítést is, meg szerintem a váltónak a kapcsoló tengelyének a szimeringjét is, úgyhogy lehet az lesz a tavaszi projekt (no meg a kuplung, mert azt meg még mindig nem csináltam meg)
 4. Stevy

  Futómű

  Na végül is kikellett szednem, mert nem volt elég kezem hozzá Viszont valószínű féltengely szimering az kicsit enged, de majd holnapra kiderül. Viszont, még kell vennem két bilincset is, hogy a gumiharangot amit cseréltem rögzíteni tudjam, meg majd ha megállok síkon megnézni, hogy váltóba kell e olajat önteni.
 5. Stevy

  Futómű

  Külső féltengelycsuklót le lehet úgy is venni, hogy belsőt nem húzom ki a váltóból ? (hátha szimering is oda lenne, aztán az nincs otthon) Szétszedés pedig annyi lenne, hogy a gyűrűjének befeszítek két kis csavarhúzóval, és megkocogtatom ?
 6. Nekem a ventilátor kapcsoló miatt ment el a fűtéskörbe menő cső, bár ez azért még a nagy melegekben volt. Mondjuk ha sokat araszolsz most is felmehet 100+ -ig.
 7. Jóváhagyó emailben benne szokott lenni, hogy mi a várható postára adás dátuma.
 8. Stevy

  Futómű

  Ahogy nézem van két méretben első kerékcsapágy. Ezt valahonnan lehet tudni, hogy melyik van benne ? Vagy vegyem le kereket meg tárcsát aztán mérjek rá ? (másik gondolat, hogy talán a féltengely felől rálehetne mérni tolómérővel bontás nélkül is.)
 9. Stevy

  Karosszéria

  Én aliról rendeltem 1-2 dollár körüli összegért 50db-os csomagot.
 10. Stevy

  Egyéb csevegés

  Nem Opel, de ez már elég kemény, amit a srác megcsinál : Link Kb. a fél autót karosszériázni kellett...
 11. Stevy

  Fűtés, és klíma

  Tényleg, itt is mintha lenne egy ~5 ezer forintos áron. Cromaxot meg Kovács autót bújtam, egyiknél nem is volt, másik meg ugye mondta, hogy már nincs készleten.
 12. Stevy

  Fűtés, és klíma

  Hazafelé útközben nézegettem már, hogy majd be kéne nézni, de eddig mindig elmaradt.
 13. Stevy

  Fűtés, és klíma

  Igen, köszi. Bepróbálom hátha ez nem ugyan az a beszállító lenne aki leszopa..ott. (Tényői, meg Baráti bontóba nem volt. Öttevényen meg azt mondták óóó persze van, de már zárunk, szóval fingjuk nem volt róla csak mondtak valamit. )
 14. Stevy

  Fűtés, és klíma

  Beömlő fűtéscső-re lenne szükségem. Honnan lehetne rendelni ? Cromaxnál volt, de azt mondták utolsó darab, és nem találja a beszállító a raktárán. (Ventillátor kapcsoló elment az örök vadászmezőkre, aztán városban már eléggé bemelegedett a motor. 100 és a piros között volt, aztán ez a cső a motorra csatlakozó felén egy 2-3 mm-t meghasadt. Szerencsére még haza lehetett jönni vele nem ment el az összes víz, viszont levágni, és feljebb tolni nem tudom ,mert ott már vastagságot vált a cső...)
 15. Stevy

  Karosszéria

  Még a hőskorban biztos Kadetthez meg még találtam is.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.