Jump to content

Stevy

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  344
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  2

Stevy last won the day on Augusztus 18 2018

Stevy had the most liked content!

Hírnév

14 Segítőkész

Stevy névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra F
 • Város
  Keszthely

Legutóbbi látogatók

1.171 profile views
 1. Stevy

  Elektromos

  Utána nap közben már én is gondoltam rá, hogy az lehet kontaktos, de nem nyúltam hozzá vagy egy éve már. Majd ha indulok haza megtekergetem.
 2. Stevy

  Elektromos

  Műszerfal és TID világításának van külön biztosítéka, vagy milyen szálról él ? Ma reggel sötétség fogadott....
 3. Stevy

  Motor

  Mostanában a nagy hidegekben nekem is verik hideg motornál a tam-tamot a tőkék... Furcsa, hogy mikor előre felé dől az autó és úgy indítok reggel, akkor nem szólnak. (majd most akarok eszkábálni egy leszívót, hogy 3-4 decit leszippantsak, és betöltsek egy adalékot próbaképp.)
 4. Stevy

  Fűtés, és klíma

  Mennyiből jött ki ?
 5. Stevy

  Fűtés, és klíma

  Ilyesmire gondoltam én is. Igazából a blokk felfűtése lenne a cél, most a téli időszakban. Láttam olyat is, hogy olajteknőt melegítik alulról, de ott sokkal nagyobb a veszteség.
 6. Stevy

  Fűtés, és klíma

  Valaki szerelt már be előfűtést a motorba ? (Csak motor érdekel, utasteret nem akarom felfűteni.)
 7. Stevy

  Általános műszaki problémák

  Hát én mióta nyár végén kicseréltem, még a 30-35 fokokba egyszer kapcsolt be a venti. Előtte meg 90-95 között indult aztán menet közben meg se állt... Nyilván ilyen időben ha sokat megy csak folyton hűti a rendszert, ami miatt nem tud úgy átmelegedni.
 8. Stevy

  Általános műszaki problémák

  Hát a venti az, ha műszerre lehet adni, akkor korán kapcsol. Én annak a hőkapcsolóját cseréltem nemrég. (95-100 között kapcsol csak, és 95-nél ki.) Mikor lett átmosva utoljára a rendszer ?
 9. Stevy

  Elektromos

  Szóval egy ilyen izzó nem vesz le a fényerőből ? Hát nekem van fehér fényű, ami kék bevonatos, és az levesz a fényből, de elég nyilván való, hogy ez is, mivel valamivel be van vonva az üveg, és azon már kevesebb fény jut ki mint egy sima üveg felületen.
 10. Stevy

  Elektromos

  Simánál biztos jobb valamivel. Én most Night Breaker Unlimited-et használok, de nem sok különbséget észlelek a sima "fehér fényű" izzóhoz képest.(Akciósan 1800ft volt párban, na gondoltam annyit megér kipróbálni...)
 11. Stevy

  Elektromos

  Persze, de a természetes fényhez a normál izzó közelít a legjobban. Ami pedig már totál sárga mint a felső képen, az nem lesz jobban észlelhető, mivel elveszti a fényerejét az izzó a sárga bevonat miatt amivel elérik a még intenzívebb sárga fényhatást.
 12. Stevy

  Elektromos

  Óóó ez nem tűnik nagy eltérésnek, de a feljebbi képen lévő pözsóéra gondoltam. Ha wookie te is az olyan sárgára gondolsz ami abba van, akkor nem vagyunk egyformák... (Az a sárga kevesebb fényt is ad, szemből idegesítő, meg még szarul is néz ki.)
 13. Stevy

  Elektromos

  Na az ilyen igen sárgás, olyan idegesítő tud lenni, mint a szarul beállított Xenon...
 14. Stevy

  Sebességváltó

  Ahhoz kell Ecu,kábelköteg,hengerfej, injektorhíd meg beömlő,és benzin pumpa minimum.
 15. Stevy

  Egyéb csevegés

  A kulcsszó, a tervezett volt...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.