Jump to content

Stevy

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  331
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  2

Stevy last won the day on Augusztus 18

Stevy had the most liked content!

Hírnév

14 Segítőkész

Stevy névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra F
 • Város
  Keszthely

Legutóbbi látogatók

1.142 profile views
 1. Stevy

  Sebességváltó

  Ahhoz kell Ecu,kábelköteg,hengerfej, injektorhíd meg beömlő,és benzin pumpa minimum.
 2. Stevy

  Egyéb csevegés

  A kulcsszó, a tervezett volt...
 3. Stevy

  Általános műszaki problémák

  Pár hónapig jó volt nekem is. Aztán ugye álló helyben már lehetett kicsit érezni a benzin szagot. (2-esen szoktam járatni a ventit) Fogyasztásban fel se tűnt, csak a szagból. (dolgoztam pár nyarat kúton, úgyhogy kiszagolom hol a nafta )
 4. Stevy

  Általános műszaki problémák

  Szivárgott, az injektor híd felőli oldalon mindig. Hiába cseréltem bilincset, visszavágtam a csőből, de semmi sem használt. Ennek következtében el is öregedett.
 5. Stevy

  Általános műszaki problémák

  Na majd ránézek én is milyen márkát raktam fel. Már bent van ~3 éve. Előtte külső szövetes fél év alatt kuka...
 6. Stevy

  Egyéb csevegés

  Ezek elég szép szekerek voltak. Kár, hogy már igen kevés van belőle. Nekem még a Kadett C a nagy kedvenc, de abból is alig van már olyan amivel érdemes lenne foglalkozni.
 7. Stevy

  Motor

  Nekem a 14"-os Vectra váltó mérete, lehet az is benne volt valamennyire, de érezhető a különbség. Motorféknél is azért az alu a nagyobb tömeg miatt hosszabb úton lassult.
 8. Stevy

  Motor

  Hát nem tudom, én 4-be szoktam gyári 13"-as 175/70-es mérettel. A 14"-es aluval ugyan ezt a méretett kellet 3-ban visszatenni, mert az kicsit jobban fogta.
 9. Stevy

  Egyéb csevegés

  Én is arra gondoltam, hogyha felér a kezem felnyúlok. Majd másikon megnézem, pontosan hova is kellene, aztán úgy azért egyszerűbb lesz.
 10. Stevy

  Egyéb csevegés

  Valaki járt már úgy, hogy motorháztető bowden kiakadt, vagy szétszakadt ? Ilyenkor, hogy lehet felnyitni, hogy egyáltalán kiderüljön mi a gond ?
 11. Stevy

  Motor

  Hát feketének fekete, meg ahogy néztem oldalt foglya két csavar úgyhogy ezt nem nagyon kell forgatni.
 12. Stevy

  Motor

  Csak a beállításához kéne strobi nem ?
 13. Stevy

  Motor

  1-2 hónapja vitték el, családi vállalkozás volt, aztán idő közben az öreg azt mondta ő már pihenne is kicsit letette a latot, fiai közül meg idősebbik alkesz, a fiatalabb meg normális, aztán így 3 ember helyett 1,5-re maradt a sok meló, úgyhogy esélytelen, hogy ott próbálgassák. Meg pontosan nem is tudom mi miatt volt/mihez nyúltak, mivel csak 2-4 hetente jövök haza, aztán itthoniak azon kívül, hogy olaj meg víz legyen elég benne többet nem akarnak érteni hozzá.
 14. Stevy

  Motor

  Elsőre én erre gondoltam. Csak valamikor nemrég cseréltették a kábelköteget, aztán lehet akkor megbolygatták. Az a baj, hogy csere darabom viszont nincs lamda, map, meg kétvezetékes se. Potyára meg mindet megvenni nem lenne buli.
 15. Stevy

  Motor

  Gyújtás elállítódása okozhat többlet fogyasztást ? Kombiba most cseréltem fagyállót, meg majd olajat fogok.(mindkettőbe szivárgás gátlót töltök, mert kicsit csöpög csak nem tudni hol) Viszont kb. 8 litert fogyaszt, ugyanolyan használattal ahol eddig 6 liter volt. (C16NZ) meg füstöl kicsit, de nem kékes és nem is érzem édeskésnek.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.