Jump to content

Stevy

Forummember
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Stevy last won the day on August 18 2018

Stevy had the most liked content!

Community Reputation

14 Segítőkész

About Stevy

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra F
 • City
  Keszthely

Recent Profile Visitors

1,251 profile views
 1. Stevy

  Fék

  Lehet a kézifékre gondoltak, az meg ugye úgyis az után állításról is függ. Az pl. nekem is elég gyengus pedig nincsenek fél évesek a betétek. (Előtte egyik betét fele fémen volt már )
 2. Stevy

  Motor

  Hát előbb írod elhozom otthonról az elektromos ütve csavarozót aztán arra ugrok vele. Nekem azzal simán, erőlködés nélkül ment le-fel a vezérlés cserénél.
 3. Stevy

  Egyéb csevegés

  A tankbetöltő cső mellett (a vastag cső, ami a műanyag elemről a tankra csatlakozik) megy egy másik vékony cső is, annak mi a szerepe ? Az lenne a tank levegőző csöve ?
 4. Stevy

  Motor

  Ha hidrotőke tisztítás lenne a cél, és vezérműtengely bontás nélkül akarná kiszedni az ember, akkor valami szerszámot gyártva lenyomom a szelepet, és kijátszom a himbát, ami után már kijön a tőke is, viszont az a kérdésem, hogy a képen lévő 12-es alkatrész feszíti be a szelepvégét gondolom, viszont a 13-as nem tudom mi célt szolgál, ez a fellazítás során kimozdulhat, és vigyázni kell be ne essen az olajjáratokba ? Egyébként így egyszerűbb, és idő takarékosabb, vagy ha vezérműtengelyt is kiszedi az ember ?
 5. Stevy

  Egyéb csevegés

  Igen, mikor alá feküdtem jöttem rá, hogy az úgy nem lesz tuti Végül pipiskedve blokkon támaszkodva beértem a kartergázcső aljához is, aztán lepasztáztam, meg kicseréltem az injektor hídra menő benzin csövet. Ettől megszűnt a szag, és a blokk háta is tiszta azóta, így végül nem tudom melyik volt a ludas, de legalább jó lett.
 6. Stevy

  Egyéb csevegés

  Szét kellett megint kapnod ? Alulról felnyúlva nem lehet kényelmesebb ? Hátul a betöltő csövet is megvettem aztán még nem volt idő kicserélni. Arra gondoltam, most csináltak meg itt Bácsán egy csatorna szakaszt betonlaposra, aztán az elég szűk, hogy felé álljak
 7. Stevy

  Egyéb csevegés

  Ez pasztázható is, vagy kellene ilyen tömítést szerezni valahonnan ? Itt pl. azt írja nem kapható, meg máshol se találtam. (Csövet azt találtam ilyen ezer forint körüli tétel.) Aztán akkor már mind kettőt kicserélném, meg a bejövő benzin csövet is, aztán csak megszűnik a gond.
 8. Stevy

  Egyéb csevegés

  Melyik oldal is amit szoktál linkelni ahol kicsit robbantottan mutatja a dolgokat ?
 9. Stevy

  Egyéb csevegés

  Blokk hátuljára honnan kerülhet olajos pár, vagy benzin ? (utóbbi nyilván az injektor híd becsatlakozásánál, vagy elöregedett csőből, ezt ma ki is cserélem, hogy kizárhassam.) Tegnap hazafelé menet arra lett figyelme, hogy olyan tömény olaj vagy benzin pára szag van, hogy hányingerem lett tőle, még lehúzott ablaknál is. Kis brigóval meg langyos vízzel átmostam a blokk hátulját ahol látszott valami folt, de mire reggel bejöttem munkába megint olyan volt.
 10. Stevy

  Egyéb csevegés

  Oldalsó légterelővel szerintem jobb, mint a tetőablakkal, és az csak egy 10-es, a tető ablakot beberhelni meg több is, meg kókler egy meló
 11. Stevy

  Egyéb csevegés

  Nekem zár rendesen, csak ugye ez nem olyan ami be is billen, hanem csak felfelé lehet megdönteni. Még ha fényezve van se szórakoznék vele. (így, hogy már van tudom, hogy nem ér annyit bár azért ilyen teli üveges napfénytetőt azért elviselnék )
 12. Stevy

  Egyéb csevegés

  Haveromék otthon vágták bele a lyukat, meg enyémbe is szerintem belevágták. Nem egyszerű mutatvány, de meg lehet csinálni. (viszont az biztos, hogy nem éri meg a vesződséget )
 13. Stevy

  Egyéb csevegés

  Nekem is van, de kb. első évben használtam nyáron, aztán azóta csak egyszer akkor nyitottam ki mikor csöpögött egy nagy eső után....
 14. Stevy

  Motor

  Ilyen az enyém is. Menni megy, fogyasztás nem rossz, úgyhogy vagy dögledezik a tőke, vagy olajcsere segít. (Nekem még csak 5 ezer van az olajban.)
 15. Stevy

  Motor

  Merre laksz, hogy ilyen olcsón dolgoznak ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.