Jump to content

tuskes

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  379
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  4

tuskes last won the day on Június 13

tuskes had the most liked content!

Hírnév

26 Segítőkész

tuskes névjegye

Elérhetőség

 • AIM
  Tel.: 06 20 353 07 42

Személyes információ

 • Érdeklődés
  Autók-motorok, minden ami szerelhető gép....

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra F 1,6 8V 1999 Classic kombi. x16szr
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

642 profile views
 1. tuskes

  Motor

  Igaz is lehet egyébként hogy bizonyos márkák között nincs különbség, vagy elhanyagolható. Ettől függetlenül, én azért valami neves gyártótól keresek majd, bár az is igaz, hogy én sokat használom az autót, a km belemegy.
 2. tuskes

  Motor

  Nem a te kommentedhez szántam, Zotya Gates tervéhez.
 3. tuskes

  Motor

  TALÁN EGY INA vagy SKF? Azok sem igazán drágábbak, de talán megbízhatóbbnak tűnik. Bár kitudja, lehet a Gates is jó.... Lassan nekem is el kell gondolkodnom rajta, mert a durván 1 év alatt belement a Km. Vagyis van még a 60 000-ig egy kevés, de pl. ha már cserélni fogom a vez. tengely házat, akkor úgyis szét lell bontani mindent, azért a pár km.-ért nem fogom mégegyszer szerelni. Plusz jövő hónapban egy elég hosszú túrára megyünk, azzal gyakorlatilag el is éri a vezérlésszett a csereintervallumot.
 4. tuskes

  Karosszéria

  Ne hidd hogy elavult! Én is inkább azt preferálom, pláne hogy megjártam már korábban. Legutóbb pl. a csomiajtóval. Kérdésemre állapotát tekintve azt írta az eladó, hogy sérülés, és rozsdamentes. Na ez nem épp fedte a valóságot. Horpadt is volt, és rozsdás is..... Csak azért nem küldtem vissza, mert a szállítás ára oda-vissza kb. 5-6 000 lett volna, és az idő is szorított, így kikalapáltam, kigitteltem, lefestettem magamnak.
 5. tuskes

  Egyéb csevegés

  Igazán sajnálatos! Biztos megírtad, de miért lett ez a sorsa?
 6. tuskes

  Egyéb csevegés

  Értem. Zotya ír egyéb előnyről is, nem tudtam hogy olyan is van.
 7. tuskes

  Egyéb csevegés

  Ismét megvilágosodtam. Köszönöm!
 8. tuskes

  Egyéb csevegés

  Úgy egyébként tükörlapra miért volt szükség, vagy ezek mitől jobbak? Csak kiváncsiskodom....
 9. tuskes

  Egyéb csevegés

  Nekem azt hiszem, rövidesen meg kell vennem a dobbetéteket, mert 1-1 ilyen alkalommal nálam is bevizesedik a padlókárpit, valamint a csomitartóban is át van ázva a betét. Plusz érzem ilyenkor a porral kevert víz szagát. Elméletileg tavaj " hibátlanul " megcsinálta a karosszériás " mester " a jobb hátsó sárvédőt, amit én nem érzek maradéktalanul profi munkának. Pont ez miatt döntöttem hogy veszek egy gépet, és magam csinálom a kasztnit, ha már korábban évekig lakatos voltam, és nem is rossz. Szerintem így de inkább sokkal jobban, én is meg tudom csinálni, és nem dobtam volna ki az ablakon vagy 150 000-et.
 10. tuskes

  Karosszéria

  Egyszern nem láttam hogy indexelt volna...
 11. tuskes

  Karosszéria

  Köszönöm, ez sokat segített!
 12. tuskes

  Karosszéria

  Jó jó Zotya! De nálad ha jól emlékszem, egy gránát verte így szét a lemezt. Más: Jól látom hogy az első sárvédő elemet csavarozással le tudom bontani? Van egy kis horpadás a lámpa alá benyúló lemezdarabon, azt javítanám le.
 13. tuskes

  Karosszéria

  Á, a padló.. Ebben az esetben Róóóbi már megírta a választ. Jobb mielöbb ellenőrizni, korrigálni a hibát. Az Opel kasztnija elég érzékeny mondhatni, a karosszériás munkadíja viszont elég magas, minősége ellenben nagyrészt az ellenkezője.
 14. tuskes

  Általános műszaki problémák

  Szia! Én megtanultam együttélni a dologgal. A km órád " legálisan " csal, mindegyik ilyen. Arányosan csal egyébként, 50 Km/h-nál még kb. 5-öt, míg 100 Km/h-nál már kb 10-et csal. Valahol e környékény szokott lenni. Üzemanyag nálam is ilyen, tudtom szerint ez is megszokott. Nekem pont 8 liter benya van még a tankban, mikor teljesen kifekszik a mutató. Nálad mondjuk erős az eltérés, biztos lesz itt valami pontos válasz, de szerintem a mutatót arrébb lehet tenni, ezzel korrigálni. Én nem csináltam meg, mert nem zavar.
 15. tuskes

  Karosszéria

  Szia. Konrétan mire gondolsz? Ebből nem nagyon értem.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.