Jump to content

Gergőőő

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  479
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  3

Gergőőő last won the day on Május 19 2017

Gergőőő had the most liked content!

Hírnév

35 Segítőkész

Gergőőő névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1986-08-02

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  szeged

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Classic F Astra x14nz
 • Város
  szeged

Legutóbbi látogatók

2.462 profile views
 1. Gergőőő

  Elektromos

  Azt valószínűbbnek tartom h a két felfogató csavarját sikerült úgy meghúznod h mikor kirugja a kis fogaskerekét az önindító az kicsit szorulva ér a lendkerék fogaskoszorújához és ezért megy vissza nehezen.
 2. Gergőőő

  Fék, futómű, kormánymű

  De ennek a gyűrűnek pont az a lényege h mindig vezessen és a duda kapcsolója adja a kakaót ezen keresztül
 3. Gergőőő

  Fék, futómű, kormánymű

  Mivel prés kell a szilent cseréhez ezért kocsi alatt esélytelen, ha gyári a talpas gömbfej akkor szegeccsel van a lengőkarhoz rögzítve csak a külön cserélt gömbfej az ami csavarral van rögzítve. Jó szerelést
 4. Gergőőő

  Elektromos

  F Astrában csak akkor van H7-es izzó ha Angel Eyes lámpa van már beletákolva mint utólagos tuning...
 5. Gergőőő

  Motor

  Ez teljesen rendben van, de kollégánál nem tudom hogy jön ki a 900
 6. Gergőőő

  Motor

  Azt h mit írnak a forgalmiban az egy dolog, ha ráállsz fémlerakósnál a mérlegre az talán nem hazudik Totalcaron volt régebben még J astrával h kb 300kilóval volt nehezebb mint amit a forgalmiban hazudtak...
 7. Gergőőő

  Általános műszaki problémák

  A rugóerőben sincs különbség ami a membránt nyomja?
 8. Gergőőő

  Motor

  Szedtem már le a teknőt tömítés csere miatt és az olajszivattyúhoz menő előszűrős cső az ami a legmélyebbre nyúlik az is a teknő közepére, ezért gondoltam h ott simán jó lenne a szenzor mivel max 2-3 centire nyúlik be az olajba.
 9. Gergőőő

  Motor

  Nekem ha olyan ambícióim lennének, h olaj hőfokot akarok mérni tuti a teknőt fúrnám meg a leeresztő felett kicsivel és hegesztenék egy olyan anyát rá ami passzol a szenzor menetéhez.
 10. Gergőőő

  Gumik, felnik

  Nekem toyo t1r van a fent említett méretben és bár már 3-ik szezont fejeztem be vele csak az az 1 probléma van vele h 50 felett a V minta miatti zaj lassan öli az idegeimet. Egyébként tök jól tapad még mindig
 11. Gergőőő

  Elektromos

  Anyós lábtérben küszöb burkolata alatt lila relé zotya975 - nak van képe róla :D
 12. Gergőőő

  Board Computer

  Nekem van egy Bc polcon ami az én kocsimmal nem tud menni mert az x14nz másként kommunikál vele mint a c14nz tenné. Amúgy hibátlan példány.
 13. Gergőőő

  Elektromos

  Én pl úgy szoktam az ilyen dolgokat ellenőrizni, hogy a rádióból kihúzom azt a csatit amin a hangszórókhoz megy a kakaó ( fehér, zöld, lila és szürke kábelek a csíkos párjaikkal) és a csatiból a pineket kiszedve 3v-os gombelemhez érintve hallatszik egy kis percegés ha jó a kábel és a hangszóró.
 14. Gergőőő

  Elektromos

  A diódát úgy tudod kimérni egyesével h a műszer fekete kábelét (ami remélhetőleg a com jelű lyukba van dugva) kell a dióda jelölt feléhez érinteni a piros kábelt pedig a jelöletlen feléhez. Ekkor 500 alatti értéket kell látnod általánosan használt diódánál. Mivel itt egyenirányításról van szó 200 alatti értéket kell látnod ami azt jelenti h 200mV a nyitófeszültsége. Ha fordítva rakod a diódára és mutat vmit akkor megtaláltad a hibát.
 15. Gergőőő

  Motor

  Nekem az összezuhant hátsó dob mióta ki lett belezve (az összes gyapot meg csődarabok mentek kukába) majdnem 1.5L lett a fogyasztás csökkenése. Lehet nálad is vmi sokat fojt és erőlködik a gép
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.