Jump to content

Gergőőő

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  487
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  3

Gergőőő last won the day on Május 19 2017

Gergőőő had the most liked content!

Hírnév

35 Segítőkész

Gergőőő névjegye

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  szeged

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Classic F Astra x14nz
 • Város
  szeged

Legutóbbi látogatók

2.571 profile views
 1. Gergőőő

  Általános műszaki problémák

  Bár sosem próbáltam, de miért ne működne a te régi ecu-d az ő perifériáival? Csak annyi h a nem immós ecu nem használja az immó áramköreit ami a gyújtáskapcsolónál van. Én tuti megpróbálnám. :D
 2. Gergőőő

  Motor

  Ennek a szerkentyűnek nem az lenne a lényege h a langyos levegőtől hamarabb bemelegszik a motor plusz ez alatt kisebb a nitrogén oxid kibocsájtása? Mintha vhol ilyet olvastam volna de lehet az az egr volt. mind1 amíg nem kezd el sokat enni a szekér addig inkább nem bolygatom benne ezeket...
 3. Gergőőő

  Fék

  1700Ft-ért van fék munkahenger, mi értelme szarakodni a légtelenítő csavarral? Nekem is vmi barbár beletörte, inkább párban kicseréltem mind a kettőt és nincs probléma jó ideig.
 4. Gergőőő

  Általános műszaki problémák

  Nekem hideg zsíroldó segített leszedni a fenyőgyantát, a sonaxot nem ismerem.
 5. Gergőőő

  Általános műszaki problémák

  Arra még felkészülhetsz h a katalizátor és a középső dob közti csatlakozásnál a csavar olyan szinten bele lesz rohadva h beleszakad, nekem a classic-on is rottyon volt el tudom képzelni milyen lehet 20+ os korában.
 6. Gergőőő

  Motor

  Bocsi de a zöld a fordulatszámé.
 7. Gergőőő

  Általános műszaki problémák

  Találkoztam már olyan problémával h kifogyasztotta haver a benzint a kocsiból (addig ment míg meg nem állt, aztán ment a kútra benzinért gyalog) utána addig indítózott míg olyan szintre merült az akksi h nem volt elég ereje h indítózás közben elég erős szikrát adjon. Szóval van az az élethelyzet h húzásból indul de indítózásra nem hajlandó.
 8. Gergőőő

  Motor

  Nálam csak akkor csinálja ezt ha úgy indultam el h alapjárat alá süllyedt kicsit a fordulat magyarán kicsit fulladozva indultam... Ha megyek 10km-t és nincs lámpa vagy kereszteződés akkor is így hullámoztatja a fordulatot, ha megállok mondjuk lámpánál akkor max 5 másodperc alatt megjön az esze és beáll a normális alapjárat. Egyetlen dolog amit tudok tenni ellene az ha mindenhova motorfékkel gurulok és nem üresben vitorlázok.
 9. Gergőőő

  Elektromos

  Azt valószínűbbnek tartom h a két felfogató csavarját sikerült úgy meghúznod h mikor kirugja a kis fogaskerekét az önindító az kicsit szorulva ér a lendkerék fogaskoszorújához és ezért megy vissza nehezen.
 10. Gergőőő

  Fék, futómű, kormánymű

  De ennek a gyűrűnek pont az a lényege h mindig vezessen és a duda kapcsolója adja a kakaót ezen keresztül
 11. Gergőőő

  Fék, futómű, kormánymű

  Mivel prés kell a szilent cseréhez ezért kocsi alatt esélytelen, ha gyári a talpas gömbfej akkor szegeccsel van a lengőkarhoz rögzítve csak a külön cserélt gömbfej az ami csavarral van rögzítve. Jó szerelést
 12. Gergőőő

  Elektromos

  F Astrában csak akkor van H7-es izzó ha Angel Eyes lámpa van már beletákolva mint utólagos tuning...
 13. Gergőőő

  Motor

  Ez teljesen rendben van, de kollégánál nem tudom hogy jön ki a 900
 14. Gergőőő

  Motor

  Azt h mit írnak a forgalmiban az egy dolog, ha ráállsz fémlerakósnál a mérlegre az talán nem hazudik Totalcaron volt régebben még J astrával h kb 300kilóval volt nehezebb mint amit a forgalmiban hazudtak...
 15. Gergőőő

  Általános műszaki problémák

  A rugóerőben sincs különbség ami a membránt nyomja?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.