Jump to content
OPEL FÓRUM

Gergőőő

Forummember
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Gergőőő last won the day on June 25

Gergőőő had the most liked content!

Community Reputation

42 Segítőkész

About Gergőőő

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 08/02/1986

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  szeged

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Classic F Astra x14nz
 • City
  szeged

Recent Profile Visitors

2,913 profile views
 1. Gergőőő

  Motor

  Elvileg az összes kútnál kapható prémium benzinben nem etanol van hanem más biokomponens ahogy írod
 2. Az immobilizer hibáját jelzi így az autó h a chek lámpa villog.
 3. Gergőőő

  Motor

  A rotor alatt Hall típusú jeladó van ami a gyújtás jelet adja, ezt a vezérműtengely hajtja. A főtengelyjeladót alul kell keresni a blokkon, de van pár motorcsalád amiből ez ki van spórolva, ilyen a c illetve x14nz is.
 4. A gyári felni 5,5" széles az ET49-hez az alufelni meg általában 6 vagy az felett, kicsivel kintebb fog esni a kerék középsíkja de ez még jót is fog tenni a jármű úttartásának.
 5. Ha még nem láttatok szétszedve olajpumpát, bár G astra de ebben sztem nincs nagy különbség.
 6. Az a suzuki ahol nincs egyben, itt nem lehet kormánygömbfej és talpas oldása nélkül kiszedni a gólyalábat.
 7. Nálam a tartály alján a bütyök amin áll a doblemezen volt szétrepedve és ott folyt el a folyadék, nem nagy mutatvány kiszedni mivel csak 1db M6-os csavar fogja a helyén.
 8. Gergőőő

  Motor

  Hogy egy totalcar cikkből idézzek: "Az érintett autók rég nem garanciálisak, és bár a leggyakoribb típusok, tehát az első esztergomi Suzuki Swift, vagy a szentgotthárdi Opel Astrák nem veszélyeztetettek, számos márka rengetegféle régebbi és újabb motorkonstrukciója nem etethető E10-es benzinnel."
 9. Gergőőő

  Motor

  A rotort csak simán le kell húzni tengely irányban. De vszínű össze van rozsdásodva a kis lemez a tengely végével ezért határozottan kell neki feszülni.
 10. Gergőőő

  Motor

  Bár vízhatlan az összes csatlakozó az autóban de nem magasnyomásúra van méretezve. Inkább otthon rásprickolva brigéciolt és slaggal lecsapatva miután volt fél órája dolgozni, én max ezt tenném.
 11. Ezt h 100 körül tartja azt lézeres hőmérővel nézed a blokkon vagy csak a műszerre hagyatkozol? Tud csalni a műszer, de van rajta egy kis kalibráló amit csak akkor tudsz tekergetni ha ki van véve a csoportból.
 12. Egyébként meg létezik az a fogalom h gyárilag szar termosztát, helyedben már rég kipróbáltam volna egy másikkal...
 13. Gergőőő

  Motor

  Ha ez igaz volna nem lenne motorfék, még a legújabb K astrában is teljesen elveszi 2000 fordulat felett ha nincs gázon a lábad, de mivel nincs akkora belső súrlódása a motornak és a hajtásláncnak így nincsen akkora motorfék hatása mint pl az én 20 éves fostalicskámnak.
 14. Gergőőő

  Motor

  Nem okoskodni akarok, de ha vmi működik akkor miért kell piszkálni? Még a végén elromlik
 15. Gergőőő

  Futómű

  A nyilazott alkatrészre fekszik fel a csapágy mint mikor két tányért össze borít az ember, ezzel van a lemez takarásában vmilyen védelme magának a csapágynak a kerék által felvert retektől.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.