Jump to content

Barret

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  202
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

3 Semleges

Barret névjegye

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  F-astra
 • Város
  Miskolc

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Barret

  Motor

  Igaz én nem használtam de hallottam kifejezetten hidrotőkére adalékot amit az új olajba kell önteni. Ismerőseim használták és azt mondják segített rajta, a hidra tőke kattogáson . Én mondjuk nem igazán merek önteni ilyesmit az olajba .
 2. Barret

  Elektromos

  Látod az izzók így tudnak szívatni .
 3. Barret

  Elektromos

  Ez volt havernak a kocsijával igaz az egy 80 as audi de mihelyt be volt dugva az izzó érdekes nem lett meg a 12v a sárga szálon (azon a felső az) de ha ki volt húzva akkor igen. És csak a jobb oldali nál .
 4. Barret

  Elektromos

  Azt is nézd meg hogy van 3 láb és ha be van dugva az izzó és rá adod a tompítottat akkor meg van e a 12v ? nem bizti de tán a legfelső az . (egyébként meg tud szivatni ha 2 nem egyforma vagy valami gagyi márkájú izzó van benne )
 5. Barret

  Elektromos

  Próbáld meg 2 egyforma másik fajta izzóval úgy mit mutat.
 6. Barret

  Motor

  Azé csak nem kéne annyit ennie. Nekem a legtöbb amit le tudtam küldeni a torkán az 11l volt de hóba és folyton pöcköltem a gázt meg sokszor kapart mert csúszott naon hó meg nem volt letakarítva .meg rángattam rá a kéziféket :D És az 1.6 os :D Bár sztem olyan nagy különbség nincs 1.4 és 1.6 között :D
 7. Barret

  Fűtés, és klíma

  Akkor is ha soka nem használom azt a funkciót ?
 8. Barret

  Fűtés, és klíma

  Sziasztok Bocsi ha már volt a kérdés de vissza menőleg nem találtam rá választ. Szóval a gondom a következő. A mai nap mentem az autómmal és azt vettem észre hogy irtózatosan párosodnak az oldalüvegek (pollenszűrő most lett cserélve). Az első szélvédő nem de a 2 első utas ablak nagyon, lehúzott ablakkal (résnyire ) mentem kb 10 percet és akkor sem javult ami azé zavaró mert a tükröket alig látom + oldalra szinte 0 kilátás van főleg sötétbe . Az idő háát ilyen 0 fok körül eső nincs , szóval nagyon párásnak se mondanám. Szóval van valami trükk vagy tipp mivel lehetne megszüntetni, csökkenteni a párásodást a 2 első üvegen ? (Ja igen hangszóró csere végett ami vagy 3 éve volt nem lett vissza rakva az átlátszó műanyag a burkolat és az ajtó között csak a jobb oldalt oda is csak félig ) . (ja igen F-Asta -ról van szó)
 9. Barret

  Elektromos

  Esetleg nem lehet hogy valamelyik benzincsőnél engedi a benzint ? vagy a tank nál valahol ?
 10. Barret

  Elektromos

  Hmm tehát akkor nekem valami nem oké az Se vel ? Mert 9-10 között lazán meg eszi városba úgy normális használat között . Annyit tudok h tavasszal mértem ki hőfok jeladót de az jó volt akk . A lambda szonda háát nem tudom eléggé berohadtnak tűnt + kíváncsiságból akár üzem meleg motornál hiába húzom le a csatit nem világít a check engine lámpa. Előző tulaj valami rohadt sok fogyasztás után valami hiba kiütésről beszélt amitől vissza állt a fogyi. Nem tudom ez mi lehetett . De én úgy vagyok vele hogy egy 1.5 suzuki is megeszik ennyit ..
 11. Barret

  Motor

  Nem tudom de esetleg ha jó lenne oda , vagy valami más hasonló anyag mint a teflon szalag amit a menetre lehet csavarni víz, gáz csövek csatlakozásnál beválik. Bár szerintem a hőt nem fogja bírja amit kap, de ha van valami másik anyag ami bírja nem tudom meg oldaná-e
 12. Barret

  Elektromos

  Ez városi vagy ország úti adat ? Városba normális , nekem se eszik kevesebbet pedig c16se-m van azon még az a meleg levegőt szívó rész sincs rajta gyárilag.(később melegszik be ) Amúgy főleg ilyen hidegbe amikor tovább dúsít, meg több idő míg bemelegszik.
 13. Barret

  Elektromos

  Azt nézd meg hogy esetleg hátul nem-e ázik be. Pl nekem a gumi kédernél ázott be, a hátsó szőnyeg felemelésével jól látszott h ott összegyűlt a víz.
 14. Barret

  Sebességváltó

  Ha gyenge az 1.4 akkor vagy másik motor vagy se-ítés lenne a célszerű.
 15. Barret

  Motor

  Nekem nincs rajta , de mivel nem megy rá olyan cső ami szívja meleg levegőt szerintem nem kell rá . :D
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.