Jump to content

Barret

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  145
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

Barret névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  F-astra
 • Város
  Miskolc

Legutóbbi látogatók

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Barret

  Motor

  Nem akarlak elkeseríteni de nekem amikor reggeli induláskor 3 hengerezett akkor az volt a vége hogy HF tömítés csere. Pedig cseréltem én is mindent gyertyát , gyertya kábelt de nem lett jobb .
 2. Barret

  Motor

  Szerintem jobban jársz ha valami opel gurushoz elviszed aki szerelt pár ilyet már . Esetleg ha ecu ban lehet valami hiba még meg lehet próbálni egy bontott ecut amikor én 1x bontóból hoztam el nem biztos h az a baja címszóval vissza vették . 1 próbát meg ér .
 3. Barret

  Motor

  Nem egyszerűbb a váltót kivenni mintsem az egész motort ?
 4. Barret

  Motor

  Én is úgy cseréltem még 2 éve hogy ahogy kijött az olajjal teli kapszulából az új ment be a régi helyére.
 5. Barret

  Motor

  Hát elég rossz az F-astrát kuplungozni , bölcsőt fel kell lazítani , meg kijátszani .Elég szívás .
 6. Barret

  Motor

  Hát én ezt a tömítő pasztát próbáltam de tömítés mellé a leölő végénél , hőre keméynedik szóval egyre halkabb lett míg a végén nem fújta ki. Én először meg próbálnám szét szedni majd ki nyomni tömítővel és úgy össze rakni mar rá a bilincs és járatni h mi történik .
 7. Barret

  Motor

  Nem kéne h baja legyen tőle , szerintem lehet hogy az olajfurat a tőkéknek el van kicsit tömődve így nehezebben jut oda az olaj. Az enyém is csattog hidegbe egy kicsit pedig új tőkék, igaz nekem is HF ezés után kezdte.
 8. Barret

  Motor

  Akkor meg nyugodtam, azt hittem valami érzékelő haldoklik .
 9. Barret

  Motor

  Sziasztok Lenne egy olyan kérdésen hogy az 1.6Si motornak mennyire kéne megéreznie a súlyt ? Ugyanis azt vettem észre h egyedül megy mint a golyó de ha beülnek 2 ten érezhetően jóval gyengébb. Az 1.4 et meg értem ha a 60 lóvan meg érzi a súlyt de ez meg 1.6 és 100 ló . Én szerintem ennyire nem kéne meg éreznie a súlyt. Szóval ha van valakinek 1.6Si motoros astra akkor kiváncsi lennék hogy az ő kocsija mennyire lomhul le ha beülnek akár +2 en .
 10. Barret

  Motor

  A lambda szonda csatit én lehúznám és meg nézném . Valami ha a tid nél 2 gomobot folyamatosan nyomod és gurul az autó akkor ki kell írja a sebbeséget kb 50 km/h ig :D
 11. Barret

  Motor

  Semmit. Beraktam indít és kész . Hát ugye bár 1100 csak guruláskor van ha megállok akkor lemegy 900 környéke . Amúgy elég sok kocsinál van az h üresbe gurulva több az alapjárat mint ha áll a verda.
 12. Barret

  Motor

  Ezzel az alapjárati motorral kapcsolatban , amikor én cseréltem először felpörgött kb 3e ig majd vissza állt a fordulat. Ja igen van valami betanulási szakasza mert az első 5-10km en .A motor üresbe kitéve gurulva 1500 on tartotta. Majd a lefuott táv után már 1100 on állt . (Ahogy előtte is )
 13. Barret

  Motor

  Sziasztok A következő lenne a kérdésem, F-astrán (benzines nekem pl 1.6 8v) most ahogy araszoltam vele ilyen melegbe a mutatót felment kb 100 °C ig . Eddig még nem ment fel idáig (tavaly) Illetve 95-97 °C fok körül kapcsol a hűtő venti na ezt speckó nem hallottam hogy ment volna de szól is a zene szóval lehet hogy ment . Ha kap menet szelet szép lassan vissza kúszik 90 körül-re . Ez így normális ? Én azon gondolkozok hogy cserélek vezérlést vízpumpával + termosztátot (bár látványosam 95 előtt kicsivel nyit a termo ilyenkor a mutató vissza megy ). Nem tudom ezzel meg oldanám-e a gondot (ja fűtő radiátor + hűtő kb 0,5-1 éve savazva ).
 14. Barret

  Elektromos

  mind 2 csavart simán el lehet érni felülről annyi az egyikhez hosszított 13 szem kell az elmúlt 3 napban 3 ból szedtem ki az öndítót :D
 15. Barret

  Elektromos

  Na végre sikerült próba erejére egy másik önindítót. Hát azzal semmi gond nem volt , pöccre indult a gép. Nagyon utálom amikor valamit vissza kapsz h fel van újítva oszt közbe szar és te azon agyalsz h mi más lehet közbe meg csak szarul csinálták meg. Csak az idegeskedés van belőle .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.