Jump to content
OPEL FÓRUM

Barret

Forummember
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Barret last won the day on March 3 2019

Barret had the most liked content!

Community Reputation

7 Semleges

1 Follower

About Barret

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  F-astra
 • City
  Miskolc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Barret

  Motor

  Üdv Érdekelne hogy kinek mennyi ideig világít az olaj nyomás lámpa , nekem kb 2-3 mp ig beindulás után ,de melegen van hogy addig se. Ez így kb normális ? (1.6 8v )
 2. Barret

  Motor

  Amit mindeképpes éremes megnézni az hogy torx-os vagy 6 lapfejú csavarok vannak neked, mert ha torx-os akkor kell 1 készlet ,1 bak se árt mivel úgy is alatta kell feküdni ,na meg a lényeg hogy jelen legyen minden .
 3. Barret

  Motor

  Ha a venti csatiját össze zárod akkor igen ha gyujtáson van a kocsi el kell indulnia a ventinek.
 4. Barret

  Motor

  Az szép én sose gondoltam volna egy ilyen kis vákumos dolog így megzavarja az alapjáratot . Gratula a hiba feltáráshoz :D
 5. Barret

  Motor

  Esetleg nem lehet hogy a katalizárot ból pár darabka csinálja ezt a hangot ? Amúgy szerintem is a kipuf körül lehet a bibi.
 6. Barret

  Motor

  Elvileg nem szabad keverni ,gyakorlatilag meg nem tudom csinál e valamit .
 7. Barret

  Motor

  Motorvezélőt a bontóba vissza veszik ha aztmondod h mégse az volt a hiba, legalábbis nekem vissza vették mikor kihoztam 1 et .
 8. Barret

  Motor

  1 tipp szerezz be egy ugyan ilyenből 1 alapjárati motort és próbáld ki , esetleg hőfok jeladót (ami az ecunak viszi a jelet ). Igazából ez a 2 ami sztem befolyásolja az alapjáratot .
 9. Barret

  Motor

  Rugó összehúzó kell a lengéscsillapító cseréhez , Le kell venni a féltengely anyát , le kell kötni a talpast, kormány összekötőt is (ahoz célszerű szerezni gömfej kinyomót vagy kiütő villát). Aztán érdemes egy légkulcs vagy elekromos kulcs vagy én csináltam egy 19 es krova szemet össze hegesztettem egy hajlított villáskulcsal így be tudok nyúlni az anyához megfogni az imbusz fejű gátlószár végét és ellen tartani . Aztán kell még 1 nagy fogó amivel ki tudod csavarni a gólyalábbból azt a nagy anyát ami fogja a gátlót.
 10. Barret

  Motor

  Nekem ugyan az a bajom 3. tömítés van rajta és most is folyik , annyi hogy nekem rugós alátét van csavarok alatt, érdekelne hogy a pasztázás megoldotta-e mert én már azon gondolkozom. Vagy van olyan kicsit nyomaték kulcs és azzal lehúzom :D
 11. Barret

  Motor

  Az aktívszenes tartáylra 3 cső megy korábban zotya bekülüdött képet hogy néz ki és hol van . Van rajta 3 "csöcs" amire 3 cső megy . 1 megy hátra a tankbeöntőhöz, 1 megy egy "ufó" vagy mágnes szelephez ami a szívócsőbe engedi a "szűrt" benzingőzt.1 cső meg csak lóg a motor térben a szabadba. Ha azt a nagy fekete aktívszenes tartályt leveszed és ha rázogatod és jön ki belőle fekete kis darabkák akkor ki kell üríteni vagy szerezni olyat amiből nem jön ki vagy újraszivacsozni.Ezek után át kell nyomatni levegővel az összes csövet hogy a maradék szénpor is kijöjjön belőle (tank beöntő csövét csak levett tankpaspával és csak óvatason kicsit szabad levegővel kifujatni ). Esetleg beiktatni 1 szűrőt ahogy én is tettem és képen látható .Elvileg az inejktorházat is ki kellhet pucolni ha jutott oda szénpor.
 12. Barret

  Motor

  Ha szén por van ott az nem jó, vicces mert ha vissza nézel pár oldalt pont errő van szó , én mos ürítettem ki az aktívszenes tartályt.
 13. Barret

  Motor

  Hát érdekesen írja net tényleg , de az a biztos ha 30 al meg húzod nem hinném h bármi baja van, van aki kézzep rátépi és mégis jó pedig az tuti nem 30Nm . Nekem 1x egy szerelő azt mondta hogy becsavaraom kézzel és 90 fokot fordítok rajta és az úgy jó lessz (igaz az a kocsi francia volt ).
 14. Barret

  Motor

  Ilyen becsörgés nálam is volt , de akkor viszont nem volt kiürítve a tartály , rendszerint nagy melegbe alacsony fordulaton elő fordult.Az h miért azt nem tom hiszen DIS kockám van szóval magának szabályoz, és prémium 95 öt kap a kocsi mióta nálam van.
 15. Barret

  Motor

  Az a cső nincs nekem 1 éves . Benzinszag hát nagyon nem vettem észre , mondjuk csillag garzásba van na meg mostanában ritkán van használva.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.