Jump to content

Barret

Forummember
 • Content Count

  257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Barret last won the day on March 3

Barret had the most liked content!

Community Reputation

7 Semleges

About Barret

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  F-astra
 • City
  Miskolc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Barret

  Motor

  Reméljük segít, kíváncsi leszek érzel-e majd különbséget az újjal , ugyanis ezek a map szenzorok naon ritkán romlanak el .
 2. Barret

  Motor

  Próbálj meg 100 ast tankolni vagy prémium 95 öt és nézd meg úgy mit tapasztalsz alap gyújtás beállítás mellett . Ilyen melegbe nekem is beszokott néha csörögni pedig nekem se motorom van szóval magának állítja .
 3. Barret

  Motor

  Szimpla hőtágulás ,amikor melegszik a víz kitágul és ugye bár hidegen kell maxra tölteni . Aztán ott van még az is hogy van benne kb 1-1,5 bar nyomás . szóval tök normális ez . Enyém is ezt csinálja ha üzemi hőfoknál le akarom csavarni a kupakot .
 4. Barret

  Motor

  Dinamikával nincs gond megy mint a bolond ha taposom neki. A MAP szenzor csöve nem rég lett cserélve. A gyertyák is ha van benne 10e Km, és gyári könyv alapján a megfelelő hőértékű lett bele téve , sőt a gyertya kábelek is cserélve lettek a gyertyák cseréjekor.
 5. Barret

  Motor

  Üdv Olyan kérdésem lenne hogy a C16Se motors F-astrámon a mai nap azt tapasztaltam hogy autókáztam a városban volt kb 20 fok és néha előfordult hogy becsörgött a motor (kopogásos égés) hangja volt. Ugye nekem az Ecu magának szabályozza mert fekete dis kockám van. De volt hogy csak egy kis időre kis fordulaton de előfordult hogy nagyobb fordulaton is előjött tényleg fura , ilyen időnkénti becsörgés . Na már most évet óta csak is OMV 95 Prémiummal tankolom, ugyan arról a kútfejről . Régebben is néha elő elő fordult de nem tudtam mi volt az hang. Ja a dugasz 95 ös be van. Valami tipp miért lehet ? De csak alaposán át melegedett motornál szokott előjönni és ha kb 20 fok vagy felette van .
 6. Barret

  Elektromos

  Nem vok biztos benne de neten kép alapján a hűtőventi csatlakozójánál lehet.
 7. Barret

  Elektromos

  Hát a 16v es nél nem tudom hogy van de a 8 szelepnél 1,4 és 1,6 és ugyanaz az önindító az egyik a facelift előtti a másik utáni és egyforma. Nem tudom 16v nél is olyan könnyen ki lehet e szedni de lehet érdemes mert van rajtuk egy címke ami leírja a típusát , hátha az segít.
 8. Barret

  Elektromos

  A gyári Se nekem csak akkor melegszik 90 fölé amikor kb ilyen 15-20 fok van és áll a gép miután üzemire felment, hűtő venti is csak nyári melegbe kapcsol rövid araszolgatásokkal . Azokon kívül szépen fekszik a mutatót a 90 es skálán .
 9. Barret

  Motor

  Mapszenzor csövét ha nem dugtad vissza az is okozhatja ezt. (https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=109646892&t=9026102&openwith=2)
 10. Barret

  Elektromos

  Most nem kötekedésből de nem lenn egyszerűbb ha kerítenél egy komplett Se köteget és újra fűznéd az egészet ? és akkor nem kéne folyton szenvedni. Evileg az 1,4 , 1,6 ba még az ecu is ugyan az . Nem is rég láttam facebook csoportba valahol bontottak se-t.
 11. Barret

  Motor

  Termosztátot előtte kipróbáltátok hogy rendben működik-e ?
 12. Barret

  Elektromos

  A gyújtás kapcsoló szokott még meg hibásodni a hátsó kis sarus rész amit le tudsz húzni , sztem az adta meg magát.
 13. Barret

  Elektromos

  Ha forgatod a kulcsot indítózik ? Illetve gyujtáson rajta marad ?
 14. Barret

  Motor

  Lehet gyújtás bajos , de sok más is . Ezt így nem lehet meg mondani .
 15. Barret

  Motor

  Üdv Cseréltem olajat a kocsiban , ugyan azt a mobil 10w40 et csak most a bárdiból (előtte olajwebshop) És azt tapasztaltam hogy míg az előző olaj-al 5 fok vagy alatta volt hallható a hidrotőke addig ezzel már 15-10 fok nál hallani (első indítás ). Szerintetek ez hamisított olaj lenne és azért ez a drámai különbség ? Szint maxon van.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.