Jump to content
OPEL FÓRUM

Barret

Forummember
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Barret last won the day on March 3 2019

Barret had the most liked content!

Community Reputation

8 Semleges

1 Follower

About Barret

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  F-astra
 • City
  Miskolc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vagy fogod és levakolod az EGR csövet és nincs tovább vele gond :D
 2. Én ugyan ezt tapasztaltam a benzincsőnél amikor ilyen vacak minőségű csövet vettem hogy kb fél év múlva ugyan úgy kirepedezett aztán elballagtam másik autósboltba ott volt jobbminőségű cső tapintásra is más , puhább és látszanak kívülről a szövet szál mintái azóta nem volt vele gondom .
 3. Tankolj 100 as benzint és ha nagyából kijártad nézd meg akkor is csinálja-e . Sajnos sok autónál probléma ez a 95 ös benzin , én nem is merek tankolni bele , haverom is járt úgy hogy 95 el rángat,dadog 100 asal meg semmi baja nincs .
 4. Barret

  Motor

  Szedd le a burkolatot és nézd meg h jelen van-e a vezérlés, valamit nem ár tudni h milyen motor.
 5. Sziasztok Vettem a haverom F-astrtájába (1998 as ) 2 új Depos-s lámpát. A gyári lámpák fényszórói elektromosan állíthatóak az újak meg értelem szerűen kézi állításos. Az lenne a kérdésem hogy bele lehet rakni ? Felfogatásra úgy tűnik igen, de félek hogy a manuális állítót megpróbálnám izomból kihúzni akkor eltörik és nem biztos hogy passzolna a benne lévő gömbfej mintha a motors állításún picit vastagabb lenne , ami kézi azon meg mintha kisebb lenne. Valaki szedte már ki az új lámpából azt a kis állító mechanikát ?
 6. Barret

  Motor

  Videóról az jön át hogy a hang előlről jön a hűtőventi környékéről . Lehet nem gyanakszol a hűtő ventire pedig ott lesz szerintem valami , csináld azt amit zotya írt, hőgomba csatit össze kötöd és gyújtás rá adva motor járás nélkül mennie kell a ventinek, nézd meg hogy nem-e ér bele esetleg a házba a venti lapátja egy kicsit, vagy valami be van oda szorulva.
 7. Barret

  Motor

  Vákumcsövet vissza raktad vagy ledugóztad ami a légszűrő elejéhez meg az injektor házba megy ?
 8. Barret

  Motor

  Üdv Érdekelne hogy kinek mennyi ideig világít az olaj nyomás lámpa , nekem kb 2-3 mp ig beindulás után ,de melegen van hogy addig se. Ez így kb normális ? (1.6 8v )
 9. Barret

  Motor

  Amit mindeképpes éremes megnézni az hogy torx-os vagy 6 lapfejú csavarok vannak neked, mert ha torx-os akkor kell 1 készlet ,1 bak se árt mivel úgy is alatta kell feküdni ,na meg a lényeg hogy jelen legyen minden .
 10. Barret

  Motor

  Ha a venti csatiját össze zárod akkor igen ha gyujtáson van a kocsi el kell indulnia a ventinek.
 11. Barret

  Motor

  Az szép én sose gondoltam volna egy ilyen kis vákumos dolog így megzavarja az alapjáratot . Gratula a hiba feltáráshoz :D
 12. Barret

  Motor

  Esetleg nem lehet hogy a katalizárot ból pár darabka csinálja ezt a hangot ? Amúgy szerintem is a kipuf körül lehet a bibi.
 13. Barret

  Motor

  Elvileg nem szabad keverni ,gyakorlatilag meg nem tudom csinál e valamit .
 14. Barret

  Motor

  Motorvezélőt a bontóba vissza veszik ha aztmondod h mégse az volt a hiba, legalábbis nekem vissza vették mikor kihoztam 1 et .
 15. Barret

  Motor

  1 tipp szerezz be egy ugyan ilyenből 1 alapjárati motort és próbáld ki , esetleg hőfok jeladót (ami az ecunak viszi a jelet ). Igazából ez a 2 ami sztem befolyásolja az alapjáratot .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.