Jump to content
OPEL FÓRUM

Barret

Forummember
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Barret last won the day on March 3 2019

Barret had the most liked content!

Community Reputation

8 Semleges

1 Follower

About Barret

 • Rank
  Fórumlakó

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  F-astra
 • City
  Miskolc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sziasztok , F-astra Ferdáhátunál a hátsó szélvédőmosónak a csöve hol megy ? http://kepkezelo.com/images/d7xo7jroo9nb1y9x7ohs.jpg http://kepkezelo.com/images/9vupnmhlb79ilsrgodq0.jpg http://kepkezelo.com/images/4yn0obpie6qq0cpnkphn.jpg http://kepkezelo.com/images/4zef9fcsbdj3kjjfb1xp.jpg Ami biztos hogy nem az utasoldal felőli részen megy a tetőnél leglábbis . Az is érdekelne hol megy be magába az A oszlopba /fele valamint mennyire kell szétszedni az utasteret ha szertnék új csövet behúzni
 2. Barret

  Motor

  Oszciloszkóppal meg lehet mérni de ott is csak a görgbét látod az az hogy csinál valamit a szonda , de a késést azt nem csak úgy lehet megmérni hogy párhuzamosan kipufogógázt is mérnek . Na már most a legtöbb műhely nem rendelkezik oszcilloszkóppal ha rendelkezik is nagyon kevés ember tudja használni , illetve levonni következtetéseket a mérés eredményéből meg őszintén nem is bajlódnak mert egy új szonda olcsóbb mint a munkadíj .
 3. Barret

  Motor

  Elvileg ha bemelegszik a motor akkor igen , gyakorlatlag én kipróáltam nem történt semmi ,bezzeg amikor a km óra spirálom szakadt el akkor szépen kivillogta .
 4. Barret

  Motor

  Próbálj meg 1 vízhőfok jeladót cserélni (2 vezetékes). Nem nagy tétel , annak is köze van a keverék képzéshez . Szerintem nincs az az ember aki ki kiméri az 1 vezetékes szondát .Az meg hogy multiméterrel nézzük csak azt árulja el hogy csinál valamit. Egyébként is ha valaki vállalkozna a kimérésével komoly műszerezettség és tudás kell amit meg kell fizetni szemben egy kb 10e ft-os szondával .
 5. Vagy fogod és levakolod az EGR csövet és nincs tovább vele gond :D
 6. Én ugyan ezt tapasztaltam a benzincsőnél amikor ilyen vacak minőségű csövet vettem hogy kb fél év múlva ugyan úgy kirepedezett aztán elballagtam másik autósboltba ott volt jobbminőségű cső tapintásra is más , puhább és látszanak kívülről a szövet szál mintái azóta nem volt vele gondom .
 7. Tankolj 100 as benzint és ha nagyából kijártad nézd meg akkor is csinálja-e . Sajnos sok autónál probléma ez a 95 ös benzin , én nem is merek tankolni bele , haverom is járt úgy hogy 95 el rángat,dadog 100 asal meg semmi baja nincs .
 8. Barret

  Motor

  Szedd le a burkolatot és nézd meg h jelen van-e a vezérlés, valamit nem ár tudni h milyen motor.
 9. Sziasztok Vettem a haverom F-astrtájába (1998 as ) 2 új Depos-s lámpát. A gyári lámpák fényszórói elektromosan állíthatóak az újak meg értelem szerűen kézi állításos. Az lenne a kérdésem hogy bele lehet rakni ? Felfogatásra úgy tűnik igen, de félek hogy a manuális állítót megpróbálnám izomból kihúzni akkor eltörik és nem biztos hogy passzolna a benne lévő gömbfej mintha a motors állításún picit vastagabb lenne , ami kézi azon meg mintha kisebb lenne. Valaki szedte már ki az új lámpából azt a kis állító mechanikát ?
 10. Barret

  Motor

  Videóról az jön át hogy a hang előlről jön a hűtőventi környékéről . Lehet nem gyanakszol a hűtő ventire pedig ott lesz szerintem valami , csináld azt amit zotya írt, hőgomba csatit össze kötöd és gyújtás rá adva motor járás nélkül mennie kell a ventinek, nézd meg hogy nem-e ér bele esetleg a házba a venti lapátja egy kicsit, vagy valami be van oda szorulva.
 11. Barret

  Motor

  Vákumcsövet vissza raktad vagy ledugóztad ami a légszűrő elejéhez meg az injektor házba megy ?
 12. Barret

  Motor

  Üdv Érdekelne hogy kinek mennyi ideig világít az olaj nyomás lámpa , nekem kb 2-3 mp ig beindulás után ,de melegen van hogy addig se. Ez így kb normális ? (1.6 8v )
 13. Barret

  Motor

  Amit mindeképpes éremes megnézni az hogy torx-os vagy 6 lapfejú csavarok vannak neked, mert ha torx-os akkor kell 1 készlet ,1 bak se árt mivel úgy is alatta kell feküdni ,na meg a lényeg hogy jelen legyen minden .
 14. Barret

  Motor

  Ha a venti csatiját össze zárod akkor igen ha gyujtáson van a kocsi el kell indulnia a ventinek.
 15. Barret

  Motor

  Az szép én sose gondoltam volna egy ilyen kis vákumos dolog így megzavarja az alapjáratot . Gratula a hiba feltáráshoz :D
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.