Zsoltee Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 Az igazi magyar Astra. :blink: :omg: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 Figyelemfelkeltő az kétségtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Ilyen színben még nem is láttam :wub: :wub: :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2014 arden kék, az opc szine Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 ennyire azért nem vagyok kezdő a témában :D akkor úgy mondom,hogy nem láttam még forgalomban levő arden kék opc insigniát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2014 gondoltam segítek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 ott egy zafira :D volt már érdeklődő a corsára ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október18, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2014 nem még :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 külföldön érdemes hirdetni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsk Elküldve Október20, 2014 Megoszt Elküldve Október20, 2014 Üdv mindenkinek! :hiya: 23 éves, budapesti/egri végzős egyetemista vagyok. Jelenleg egy F Astrát használok (C14SE '93ból), azonban szeretném egy GSi-re cserélni. Taknyos korom óta imádom a formát (azért is lett első autónak F), és már egy ideje nézelődöm, az orrom elől elvittek már pár példányt sajnos. C20NE vagy XE, mindkettőről hallani jót és rosszat, megbízható autószerelő rokonomban bízva, függetlenül a teljesítménykülönbségtől, bármelyiket elfogadnám. Olx, jófogás és hahu napi többszöri böngészése során szűkítve lett a kör, van pár autó amit ha időnk engedi, megnézünk. Tippeket szeretnék kérni, mik azok a hibák, hangok, amikbe ha belebotlunk pl. a próbaút során, akkor meneküljünk jó messzire előle? Köszönöm a "befogadást", és a válaszokat is előre! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október20, 2014 Megoszt Elküldve Október20, 2014 hello ! mutass linkeket,még ismerős autó is lehet köztük ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október20, 2014 Megoszt Elküldve Október20, 2014 Üdv mindenkinek! :hiya: 23 éves, budapesti/egri végzős egyetemista vagyok. Jelenleg egy F Astrát használok (C14SE '93ból), azonban szeretném egy GSi-re cserélni. Taknyos korom óta imádom a formát (azért is lett első autónak F), és már egy ideje nézelődöm, az orrom elől elvittek már pár példányt sajnos. C20NE vagy XE, mindkettőről hallani jót és rosszat, megbízható autószerelő rokonomban bízva, függetlenül a teljesítménykülönbségtől, bármelyiket elfogadnám. Olx, jófogás és hahu napi többszöri böngészése során szűkítve lett a kör, van pár autó amit ha időnk engedi, megnézünk. Tippeket szeretnék kérni, mik azok a hibák, hangok, amikbe ha belebotlunk pl. a próbaút során, akkor meneküljünk jó messzire előle? Köszönöm a "befogadást", és a válaszokat is előre! :icon1: Semennyire nem értek hozzá, de 10 éve van ilyen autóm. Én ezt tanácsolnám a 10 évvel ezelőtti magamnak: - Rozsda, elálló ajtó, stb....lehetőleg kerülni kell, vagy kalkulálni a javítással - Minden elektromos cucc működjön, az odavetett "áh csak kicsit kontaktos" félmondat a legnagyobb hazugság. Ha filléres tétel lenne már meg lenne csinálva, de a 20-25 év alatt minden fakezű által odakókányolt sz@rral senki nem akar szívni, senki nem akarja megjavítani. - Vezető ülés ki van kopva/szakadva? Fogadd el, majdnem mind ilyen imho. - Bármit kiír a BC? Lásd elektromos rész, félmondat nem válasz, valami sz@r - A tulajra ránézve, figyelni a viselkedését sok mindent elárulhat az autóról, láttam sok olyan usert akinek nemhogy autót nem adnék a kezébe hanem inkább kitenném a sivatag közepébe kaktusznak 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október20, 2014 Megoszt Elküldve Október20, 2014 A redi profin osszerakta, mire figyelj. Annyival egeszitenem ki, hogy 2-300 ropid maradjon mellette, hogy legyen mibol okosk9dni, ha leterdelt a cuccos! 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 1. tanács: ne vegyél :D 2. tanács: lásd 1.-es tanács :D 3. tanács: sajnos mind le van már pukkanva. mondanám hogy nézzél 96-os c20xe-t mert az még a legfiatalabb és jól felszerelt is általában de jóeséllyel nem lesz eladó vagy már azt is kicsinálták. 4. ez egy pénztemető, szóval vagy tényleg válogass fél évig mire tűrhetőt találsz vagy készülj fel hogy röpködnek a százezrek. 5. Én végig szoptam 3,5 évet a sajátommal mert roncsot vettem de azért volt itt olyan bőven akinek sok örömet hozott (nekem is mikor beindult ). 6. végül amit kértél: - hidotőke hang, jellemzően hidegen van de nekem pl melegen volt, tehát próba során beinditod hiszen HIDEG motorral vár az eladó, majd megvárod míg felmelegszik. - vízpuma csattogást jó szerelő kihallja. - generátor csapágyat is - klímakompresszort is hallani ha bekapcsol vagy sem de működő klímás GSI.. háát - bugó kerékcsapágynak szintén jellegzetes hangja van http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_2.0i_16v_gsi_irmscher_ritkasag-8365145 - ezt pl. elmennék megnézni ha jóárasítva lenne... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október21, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2014 nekem más a második vizpumpa és brutál xar hangja van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsk Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Köszönöm a válaszokat! Itt az egyik, amit kinéztem. Nyilván kapott az évek során, de én bízom benne, hogy akár a szarból is lehet várat építeni. Nem tudom hányadik eladó autóra bukkanok (nem csak gsi), amit úgy hirdetnek, hogy Svájcból hozták... Svájci ismerősöm kifejezetten óvaint az onnan származó használtautóktól. Még a végén addig gyűjtögetek, amíg Astra Coupe lesz belőle... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 5. Én végig szoptam 3,5 évet a sajátommal mert roncsot vettem de azért volt itt olyan bőven akinek sok örömet hozott (nekem is mikor beindult ). Jó, te spec mély torokra vetted a harcif@szt azzal az autóval, de tényleg lehet nem-annyira-szörnyen-rosszul is járni vele :D Az a fekete egyébként nem tűnik rossznak, nem rejtegeti a hibákat, ráadásul 8 szelepes, talán jobban bírja a rideg tartást. Ha sokáig nézelődsz a coupek is lesüllyednek erre a szintre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 Fuh ez valóban igéretes hirdetés. Főleg a Magnaflow kati ami elég finom lehet :) "Ha sokáig nézelődsz a coupek is lesüllyednek erre a szintre" az OPC-kről már nem is beszélve :omg: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsk Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 (edited) Aztán itt van ez a kocsi, egy kamionos csávóé ,,Forgalomból ki van vonva, van 5 kocsim minek fizessek mindegyikért, de ha kell leműszakiztatom! A forgalmiban kék színű az autó." - állítja az eladó. ,, Egyébként 8 szelepes. Módosítva Október22, 2014 : bzsk Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Aztán itt van ez a kocsi, egy kamionos csávóé ,,Forgalomból ki van vonva, van 5 kocsim minek fizessek mindegyikért, de ha kell leműszakiztatom! A forgalmiban kék színű az autó." - állítja az eladó. ,, Egyébként 8 szelepes. Hátsó vonószemtakaró? Emelőpontok takarója? Vagy az csak kosz? Nem látom rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Hátttőőőőő ezt pl el se mennék megnézni hacsak nem laksz közel hozzá. 3 színből van és amiket Redi ír iszonyat ritka alkatrészek. A StilAuto felni az szép amúgy de mást nem tudnék mondani ami szép rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Ez pont egy szakadt szar, na ilyet tényleg ne nézz meg :) Fent van viszont Kölyök volt autója, azt talán merjük ajánlani a fiatalembernek nem? :)http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_2.0_gsi-8342077 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Ez pont egy szakadt szar, na ilyet tényleg ne nézz meg :) Fent van viszont Kölyök volt autója, azt talán merjük ajánlani a fiatalembernek nem? :)http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_2.0_gsi-8342077 Motorcsere...érted, egy NE-t széthajtani...? wtf? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október22, 2014 Megoszt Elküldve Október22, 2014 Motorcsere...érted, egy NE-t széthajtani...? wtf? :D Az már kölyöknél is türelmetlenül kopogott, de csak a srácnál nyitott be... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október23, 2014 Megoszt Elküldve Október23, 2014 Szerintem a jó kasztni és a futómű a lényeg, Kölyök autója pedig ilyen szempontból teljesen megbízható volt annó. Motort akárhányszor lehet cserélni és felújítani, de hiába van jó motorod, ha kiesik a bódéból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts