Viper Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Én is szívesen átvenném! Na de én ki is fizetném,ha nekem megfelelő lenne! Mennyibe is van neked ez a cucc??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Amúgy jó F20 és F16-hoz is... :wink: De nem adom... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Amúgy jó F20 és F16-hoz is... :wink: De nem adom... :) Üdv.: Atommanó Smucig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Amúgy jó F20 és F16-hoz is... :wink: De nem adom... :) Üdv.: Atommanó Na és mikó lessz kész??? Majd képeket is kérünk a beszerelésről!!!PLÍÍÍZ!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hmm.. ez jól hangzik.. nekem úgyis extra hosszúnak tünik ez a váltóút :? Petyával csak traktorváltónak hívjuk... és nem is tünik drágának. Ugyis kezd kicsit lötyögni a váltókar.(gondolom kulissza,meg azok a "pöckök" kophatnak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Lmondom neked pajti éjn meg mindig bekötöttem magam anno 4 pontos rlz, mert 100x jobban érzem az autót akkor. Viszont a 3at igen nehezen tuom akkor váltani, mert az öv visszafog, az ülés jó hátul mert rohadt lábaim nem férnek el. So engem is érdekel majd a fejlemény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Hát még másfél hét biztos lesz, mire megnézhető állapotba kerül a gép, ugyanis moci nélkül nehéz tesztelni... :) :D ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Alig várom a fejleményeket! Már kiváncsi vagyok rá hogy élőben milyen is ez a kis kütyü! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Na most akkó nem lött sémmi ebből a váltóút rövidítésből? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Jó kérdés!?!?!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Húsvét másnap fog bekerülni, addig ott pihizik a hátsó ülésen... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Nincs még másnap? :? Már baromi kíváncsi vagyok áááááám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 holnap kezdik szétszedni a vasat, és akkor teszik majd bele... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 De már szerda is vóóóóóóóóóóóóóóóóóóót! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 De már szerda is vóóóóóóóóóóóóóóóóóóót! :oops: valahol prágában randalírozik, várj türelemmel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 valahol prágában randalírozik, várj türelemmel :D Nem vagyok sajna az a türelmes fajta!lehet,hogy jobb lenne pedig :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Karácsonyi váltóút rövidítés lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Karácsonyi váltóút rövidítés lesz! :D Anti barátunk nem szólt a mesternek, hogy be kellene aplikálni a kütyüt, így csúszik a következő szervíz látogatásik a beépítés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Anti barátunk nem szólt a mesternek, hogy be kellene aplikálni a kütyüt, így csúszik a következő szervíz látogatásik a beépítés Szilveszter??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Jövőhét, mivel nem egyszerű hozzáférni, így a hengerfejcserénél lesz aplikálva a dolog... Bocsi a csúszásért, de talán ha annyira sürget a dolog, csináltasd meg magadnak, nekem van elég bajom így is elhiheted... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Jelent alássan bekerült Anti kocsijába a termék :lol: Roppant mókásnak tűnik, bár álló motornál kicsit nehezebb vele packolni tán a fokozatokat. Majd ha egyszer megbízhatóan fog müködni a kocsija - elremegek 1000 fohászt, hogy ez minnél előbb bekövetkezzen -, akkor kiprószálom, hogy a menetközben milyen érzés a használata :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Nekem nagyon bejön.. A váltóút maga rettenet rövid lett, így csuklóból le lehet játszani mind az 5 sebességet...és ez nagyon feeling... :wink: A hátránya, hogy mivel így nehezebb lett az erőkar, kicsit nehezebb is tologatni, de valamit valamiért... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Szerintem is nagyon ott van! A nehezebb tologatás meg általában a komolyabb teljesítményű autókban dívik! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2005 Megoszt Elküldve Április17, 2005 Szerintem is nagyon ott van! A nehezebb tologatás meg általában a komolyabb teljesítményű autókban dívik! :wink: Akkor ezt most bóknak vettem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts