warwolf Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 http://i546.photobucket.com/albums/hh431/d...on/DSCF0303.jpg :D GSi műszeregység!!!! :D http://i546.photobucket.com/albums/hh431/d...aloon/nova3.jpg :D Pfújj!ECOTEC! :) B) :D ......viccen kívül inkább egy C16SE... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Gepard hívott az ember? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Gepard hívott az ember? Engem ugyan nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Mostanában sem voltuk ennyien bejelentkezve a fórumba! :D 132 felhasználó volt aktív az elmúlt 15 percben 86 Vendég, 46 felhasználó, 0 anonim felhasználó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Losit a corsával, láttam ma a hetényi körforgónál, 2 után... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Üdv Gepárd! Megvan-é az olvasólámpa? Meeting péntek este 8-kor el Bándinál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Üdv Gepárd! Megvan-é az olvasólámpa? Meeting péntek este 8-kor el Bándinál? :D Hali! Egyelőre nem is kerestem, mert nem volt rá időm, ha meglesz úgyis szólok. Pénteken elvileg a szokott helyen, és időben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Losit a corsával, láttam ma a hetényi körforgónál, 2 után... :) Ém is láttalak!Kihangosító Rlz ám! :D Amúgy valaki kiegyenesítette a körforgót, a dombelkerülő irányából.Szép keréknyom ment felfelé a virágágyásba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Ém is láttalak!Kihangosító Rlz ám! B) :D ööö, csak a fejemet támasztottam... :D Amúgy valaki kiegyenesítette a körforgót, a dombelkerülő irányából.Szép keréknyom ment felfelé a virágágyásba! :D Jah, ma reggel mikor mentem melóba, én is figyeltem... szerintem éjjel lehetett, mert előtte nem nem tűnt fel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Jah, ma reggel mikor mentem melóba, én is figyeltem... szerintem éjjel lehetett, mert előtte nem nem tűnt fel... :D Viszonylag keskeny keréknyom, szép hosszú fékút.Valszeg nem volt teljesen szomjas! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Viszonylag keskeny keréknyom, szép hosszú fékút.Valszeg nem volt teljesen szomjas! :D Ott van már pár napja...ráadásul itt lakik a Csalánosi úton a Szüret u.-val szemben.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Ott van már pár napja...ráadásul itt lakik a Csalánosi úton a Szüret u.-val szemben.... :D Szép halál..... B) Balfax... :D Kérdezni akartam, hogy mit ástatok oda az út mellé? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május20, 2011 Megoszt Elküldve Május20, 2011 Na az van hogy nincs ######inak most ilyne cucc ugyhogy majd leközelebb skacok!!!! Juniusban anyuke ugyis jönnek Renaultal erre majd akkor lesz hely tudunk vinni haza. 1. Warwolf 7# 2. Kacsero 5 db 3. Gepard 1db 4. Zozor 5db 5. még kedden lehet bővítem a lista darabszámot wink.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rumcice Elküldve Május21, 2011 Megoszt Elküldve Május21, 2011 Üdv! Jó volt a tali! Tomi, örülök, hogy újra találkoztunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május21, 2011 Megoszt Elküldve Május21, 2011 Na az van hogy nincs ######inak most ilyne cucc ugyhogy majd leközelebb skacok!!!! Juniusban anyuke ugyis jönnek Renaultal erre majd akkor lesz hely tudunk vinni haza. 1. Warwolf 7# 2. Kacsero 5 db 3. Gepard 1db 4. Zozor 5db 5. még kedden lehet bővítem a lista darabszámot wink.gif Részemről már tárgytalan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Ma hajnalban arra ébredtem, hogy valami dübörög, és az ágy alattam vándorol arrébb.Valami gagyi drogos zenés buli volt szerintem az uszodánál, és onnan hallatszott el hozzánk a tiszta levegőnek köszönhetően. Sok érdekes dolgot gondoltam a szervezőkről.Pedig határozottan szerettem volna magam kialudni.Ez nem jött össze. :D :D :) Egy apróság, de tegnap tankoltam, és ha nem csalnak nagyot a számításaim, akkor a Corsa 7.4L-t evett városban.Ami igen szép eredmény. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Asszonykának? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Asszonykának? Egynek jó, csak később problémás lehet az eladása.Inkább C14SE-vel keress Corsát. Nekem meg ma megjött a tetőkárpitom a vektorhoz, ki is cseréltem gyorsan.Kicsit makkozni kellett vele kifelé, de ugye a réginek már mindenmindegy volt, így lehetett vele kísérletezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Egynek jó, csak később problémás lehet az eladása.Inkább C14SE-vel keress Corsát. Nekem meg ma megjött a tetőkárpitom a vektorhoz, ki is cseréltem gyorsan.Kicsit makkozni kellett vele kifelé, de ugye a réginek már mindenmindegy volt, így lehetett vele kísérletezni. :D Bontottat vettél? Erről beszéltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Egynek jó, csak később problémás lehet az eladása.Inkább C14SE-vel keress Corsát. Elmentünk megnézni j0hnny-val, de elég ratyi volt sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Bontottat vettél? Jaja.Sipiék hozták Olaszból.Voltam kint az új telepükön.Bakker, hogy ott milyen gépek vannak szétdarabolva....E46....S80.....A4... :D Csak lestem.Amúgy kömény 8e.ft-ba került, és kb. 1 óra alatt megvolt a cseréje. Ma elvileg a bal első elektromos ablakot terveztem rendbe rakni, lévén a komfort modulja elfelejtette, hogy mi is lenne a dolga. Közben megnéztem a videót is.Bakker, folyamatosan be volt feszülve a jobb lábam, akaratlanul.Ezek állatok.Nézted, hogy milyen gépekkel tolták? Integra TypeR, Acura, Civic VTi valszeg az 1.8....Durva volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Közben megnéztem a videót is.Bakker, folyamatosan be volt feszülve a jobb lábam, akaratlanul.Ezek állatok.Nézted, hogy milyen gépekkel tolták? Integra TypeR, Acura, Civic VTi valszeg az 1.8....Durva volt. :D Na igen, a gépsasok nem éppen homasita tuningok,de apááá, olyan közel menni mindenhez...egy hiba és szevasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Jár valaki a héten, Pesten? Budapest chat topikba beírtam, de sajnos ott senki nem válaszolt, ezért gondoltam, hátha valaki innen... A lényeg: HQ Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. röviden HQ Elektronika Kft. 1135 Budapest, Kerekes u. 15. A TV-be megdöglött egy alkatrész, és náluk lehet kapni, viszont, több hét mire elküldenék, és a postaköltség is 1500 Ft lenne. Szvl, ez kellene ez az alkatrész száma: TEA2261 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Tegnap voltam, de gondolom vasárnap délután úgysem lett volna nyitva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Jár valaki a héten, Pesten? Budapest chat topikba beírtam, de sajnos ott senki nem válaszolt, ezért gondoltam, hátha valaki innen... A lényeg: HQ Elektronika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. röviden HQ Elektronika Kft. 1135 Budapest, Kerekes u. 15. A TV-be megdöglött egy alkatrész, és náluk lehet kapni, viszont, több hét mire elküldenék, és a postaköltség is 1500 Ft lenne. Szvl, ez kellene ez az alkatrész száma: TEA2261 Beszélj Tomi faterjával, ők járnak pesten szerintem anyagért, vagy SPZolival boltold le és majd valaki elhozza fentről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts