Jump to content
OPEL FÓRUM

warwolf

Forummember
 • Content Count

  20,163
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by warwolf

 1. Sziasztok.Ahogy nézem nem annyira sűrűn vagyunk. 3 hete lettem én is C Veki tulaj, egy csodaszép 1.9 150hp FL Caravannal.
 2. http://www.youtube.com/watch?v=OdjI9zQJp8Y! :D
 3. Első blikkre nincs, de ITT megvehető nem sok pénzért.
 4. Elég régen volt már hozzászólás a témában, gondoltam nem hagyom nagyon leülni. Katasztrófális, ahogy ebben a pitsányi esőben közlekednek a népek.Egyszerűen kriminális.Mióta kint voltunk Pistivel, rám is ragadt némi közlekedési kultúra, így előzékenyebb vagyok, és sokkal később gurul el a gyúgyszer,mint korábban.De ma, pár balféknek köszönhetően elgurult. Nagy a teremtő állatkertje, és egyre alacsonyabb a kerítés sajnos.Sok embernek inkább gyalog, vagy max. biciklivel kellene járnia.
 5. Nagyon jó volt.Én hosszú kihagyást pótoltam, így szinte majdnem mindenkivel sikerült találkoznom.Kicsivel később még Valkai mestert is meglátogattam, mert a bicajon upgrade-t kellett véghez vinni, lévén a szétesés határán volt.Most újabb egy évig csak tekerni kell.Meg olajozni itt-ott. Edit, szép az autód, igazán jó vétel volt! :)
 6. Ha jól emlékszem, akkor az Udi volt főnökének a gépe volt. Én is el tudnék viselni egy Subarut.Csak ne nekem kelljen tankolni.De bele férne egy MK IV-es Supra, egy Skyline, egy EVO, egy 3000GT, Eclipse, MR2, GT86, Celica, Calibra, Astra GSi........utóbbi nagyon.Még mindig szerelmes vagyok a formájába.Meg úgy álltalában a feelingbe.Pedig műszaki tartalmát tekintve nem más, mint egy erős motorral és keményebb futóművel felszerelt normál F Astra.De még is. Ugyanakkor mostanság inkább a családi egyterűek jönnek be.Lévén még is csak családos embör lennék vagy mifene.Tehát pl. Zafira II.......Persze jöhetnének a Japán konkurensek is, de korábban megkaptam, hogy egy Opel fórum ugye! :D Ugyanakkor megemlíteném, hogy az offautómmal idáig megtettünk közösen 28e.km-t, problémamentesen.Ezalatt cseréltem 3X olajat (megvételkor kapásból és ebbe kizárólag a gyári jó) ill. 2 tompított izzót.Aztán ennyi.A fogyasztása pedig folyamatosan 6L alatt van.Ha sok a hosszútáv, akkor 5.2L.Ha kevesebb, akkor 5.8L.Nagyon jó vezetni, baromira eltalát stabil futóműve van. Tomi, ha már Subaru, akkor neked csak Legacy, és 2.5 turbó. :)
 7. Egyelőre csak ötlet szintjén van a dolog, de hétvégére szállást keresnénk a Balatonon 2 éjszakára, 4 fő részére.Kimondottan csak alvási céllal és gátlástalanul baráti áron! :D Ha valaki tud ilyesmi kiadó helyről, kérem jelezze! :D
 8. Ma Sharan lengőkarszilent cserét eszközöltünk sógor autóján.Akármennyire VW, hihetetlenül logikusan van össze rakva és jól szerelhető autó.A két oldalt 3 óra alatt szét és összeraktuk.Kellett hozzá némi kreativitás, szóval a kóórzások büszkék lennének rám! :-D
 9. Te is tudod, hogy kétféle gyalogos létezik.Gyors, vagy pedig lapos! :D :D
 10. Beszélgettem ma az egyik kollégával aki nem olyan régen cserélte le az 1.2-s C Corsáját egy D OPC-re.Nem elég, hogy megy mint az állat de ha nem lövöldözi el neki akkor 7L benyával elkaristol városban.Meggyőző sztem. :-)
 11. Mire is cserélje? :D Csak a pontosság kedvéért! :D
 12. És aki keres, jellemzően talál is.Vagy az otthon találja meg! :-D
 13. Háttt.....őőőőőőőő........szépek a szemei? :D Link
 14. Jó eséllyel mi már találkoztunk személyesen is, lévén mindkét lányom oda jár! :D
 15. Szvsz. ilyesmi időtartamra kapsz valamelyik koleszban is.Pl. tanítóképző kolesza a Piaristák mellett.De ez csak egy ötlet.
 16. Srácok, adott egy DLINK router hálókábel csatlakozásokkal és egy mobilnet, stickel.Hogyan lehet a kettőt összehozni?Elakadtam. :-D
 17. Nos úgy tűnik, megoldódott a szállítás kérdése.B-)
 18. Ez már nekem règóta megvan.Gondolom bele estem a tesztidőszakba! :-D
 19. Azt nagyon megköszönném!Az árban pedig megegyezünk!
 20. Tervezek kimenni a vastelepre.Hátha........ :D
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.