Jump to content

Mantalali

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  8
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Mantalali névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc
 • Születésnap 1970-01-06

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Biatorbágy

MOTE klubkártya

 • Város
  Biatorbágy
 1. A koncert pénteken lesz. Szombaton a díjkiosztó-záróbuli lesz.
 2. Szerintem a szombati díjkiosztó után mehetne a "Hajnikoncert". Csak intézzétek légyszi, mert én ki sem látszom az előkészületekből.
 3. Grillezni természetesen, mások zavarása nélkül korlátlanul lehet. Szalonnát sütni (amit egyébként hétfőn közösen is tervezünk) a kijelölt tűzrakóhelyeken lehet. Ha nincs ilyen, majd kijelölök egyet.
 4. Árak és programterv: magyaropelmantaclub.hu Szerintem minden világos. Ha péntek reggel (de.) jössz, szombaton már nem alszol ott és nem vagy egyik klubnak (MOMC, MOTE, MVOK) sem tagja, akkor valóban 6ezer ft/fő. Ha péntek este jössz, szombaton elmész és klubtag vagy akkor 4e /fő. De kérlek benneteket külön ne kérdezgessétek, hogy mi mennyi! Ott van feketén-fehéren.
 5. A felvonulás valószínüleg du. lesz. Rendőri biztosítást megpróbálunk intézni, de még semmi konkrét. Nagy túrára azért ne számítsatok. Azért is van hétköznap, mert hétvégén sűrübb a program és a forgalmat is kevésbé zavarjuk ilyenkor.
 6. Jelentem végre megkaptam a találkozós matricákat. Holnap viszek belőlük "vktr" Viktornak. Tőlem is kérhet, aki megtisztel, hogy felteszi. Ha kell felragasztom szívesen. Több színben is van. Köszi előre is! Lajos 06/20-9122-967
 7. Zotya975! Valószínüleg nem abban a kempingben jártál, ahol a találkozó volt és lesz. A "miénk" az autós II-es. Ez kempingként már nem funkcionál, bár az infrastruktúra nagyrésze működik. Találkozókra szokták bérbe adni, így vagyunk ott mi is. Pontosabban CSAK MI leszünk ott, így lehet zártkörű a buli. Van 3 nagy vizesblokk. Ezekben nemenként kb 20 wc és tizenvalahány zuhanyzó. A pontos számokra most nem emlékszem. Áramvételi lehetőség mindenhol, tűzgyújtási lehetőség pedig több helyen is van. A területen sajnos csak sátorozásra van lehetőség. Meg persze lakókocsi elhelyezésére is, pluszköltség nélkül, aki ilyenben gondolkodna. A szabadstrand kb 300m. Ha bárkinek kérdése lenne nyugodtan hívhat is: 06/20-9122-967 Üdv! Kiss Lajos főszervező
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.