Jump to content

laca67

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

laca67 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Vecsés

Legutóbbi látogatók

312 profile views
 1. Üdvözlöm a fórumozókat! Valaki tudna ajánlani dél-Pest megyében egy normális,nem lehúzós szerelőt,aki szokott vállakozni motorgyűrűzésre?
 2. Üdv a márkatársaknak! Segítséget szeretnék kérni! y17dt motorkódú autóm a következőket produkálja.Hosszabb táv megtétele után leállítottam,és a motortérből a relédobozból kattogást hallottam.Akksisarút leveszem,a kattogás megszűnt.A következő gyújtásráadás után a hűtő ventillátor elidul hideg motornál.Izzítás nincs,fordulatszám mutatója meg sem mozdul,a venti csak pörög és pörög.Rádugom az opcom-ot: 00163 Engine coolant temperature no signal 00002Engine coolant temperature freqvency out of range 000017 No engine rpm signal Mi okozhatja ezt a néhány jelkimaradást? Válaszokat előre is köszönöm!
 3. Nem lett leszedve az ékszíjtárcsa valamikor?Az enyém is nyekergett (a generátor ékszíja)valamikor a helytelen visszaszerelés miatt.
 4. Szia!Nem kellett volna újra tanítani,csere után csak indítani az autót.Ezzel a problémával kellett nekem is adagolót cserélnem,valami szelep leragadt,és leégette az adagoló elektronikát.Valamiért visszaengedte az üzemanyagot,és csak féktisztítóval gerjedt a motor.Milyen száma van az adagolódnak?
 5. Sziasztok! Keresek olyan szakembert,aki ért az x17dtl vezérléséhez.Egy szétszedett vezérlést kellene összepakolni úgy,hogy házhoz kéne jönni.A műhely körülmények adottak.
 6. Nekem van x20dtl-re való,ha minden igaz olyan mint az y20dth-hoz való.Írj egy telefonszámot és megbeszéljük....
 7. Lehet hogy a porlasztótartó hüvelyen tönkre ment az O-gyűrű,ezt nézesd meg!
 8. Szia! Sikerült már beszerezned az alkatrészeket?Ha nem,akkor nekem van feleslegbe ha érdekel.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.