Jump to content

SzabóMilán

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

MOTE klubkártya

 • Város
  Debrecen
 1. SzabóMilán

  Meriva A

  Megnéztem,én nem látok rajta semmit .
 2. SzabóMilán

  Meriva A

  Sziasztok! 2 problémára szeretnék választ találni! 1: Nem működik a helyzetjelző kapcsolója! Ha a helyzetjelző állásba fordítom a gombot akkor semmi sem történik ,viszont ha elkapcsolom rendes világításra akkor a helyzetjelző is ég is a rendes országúti.Ilyenkor felkapcsol minden a műszerfal világítás és a rendszámtábla világítás.Azt mondják a kapcsoló a rossz ,nem tudom más találkozott már ilyen problémával?! 2: Amikor kigyullad a szegénység jelző azaz a kevés üzemanyag lámpa mindig megyek tankolni,de CSAK 30-32 LITER üzemanyag megy bele és elpukkan a pisztoly miközben tudtommal 52 literes a tank és a mutató is azt mutatja ,h oké tele vagyok.Erről is hallottam ,hogy valami el van koszolódva ,de nem olyantól akinek Merivája van! Aki tud válaszolni annak előre is köszönöm egyébként egy 2004 es Meriva A ról van szó!!!
 3. SzabóMilán

  Meriva A

  Igazán vizes csak a pótkeréknél és olyan mintha onnan szívná fel a párát.De tegnap megnéztem és köszönöm a választ a kábelvezető kis gumi a csomagtartónál el van szakadva.Ezek szerint lesz mit kicserélni.Elképesztően idegesítő probléma! Nagyon szépen köszönöm a választ !
 4. SzabóMilán

  Meriva A

  Sziasztok! Tényleg szeretnék segítséget! 2004 es Merivám van. Hátul beázik,de még a pótkerék is rendesen vizes.Tuti h valami tömítésem nem jó ,de nem remélem mert senkinek nem kívánom ,de ha valaki találkozott már ezzel a problémával kérem válaszoljon.Nincs kedvem lebontatni a fél kocsit és ha tudnám melyik úton induljak el megköszönném !!! Előre is köszönöm :Szabó Milán
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.