Jump to content

Csepelevi

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Város
  pásztó
 1. Csepelevi

  Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  A szurot nem neztem hogy méret e vagy sem nem voltam ott a cserénél, visszacsapő szelep van meg nézem holnap még azon gondolkodtunk hogy magát a szűrő házat cseréljük ki hátha segít valamit
 2. Csepelevi

  Dízel motorokkal kapcsolatos kérdések

  Üdv mindenkinek! végső elkeseredésemben fordulok ide hozzátok. Szóval "boldog" tulajdonosa lettem egy opel astra g caravan-nak Az autóval nem is lenne gond a bökkenő ott van hogy y20dth-val szerelték. Biztos hallottatok arról a jelenségről hogy levegősödik a rendeszer. Na az enyémel is ugyan ez a helyzet.Pár óra állás után nem igazán akart beindulni aksi lemerült vadult telefonálgattam hogy jöjjön valaki bikázni.Aztán ha beindult utánna kidolgozta a levegőt és szépen járt ,szépen indult pöcc röff amíg nem ált egy helyben 5-6-7 óránál tovább .Első körben kapott egy nagyobb aksit, új gázolajszűrőt és tömítéseket ez nem oldotta meg a problémát utánna jött az ,hogy résolaj csövek ,traverz gyűrűk ki lettek cserélve pár napig nem is volt semmi gond pöcc röff aztán a mai nap megint nem indult.... Szóval kérdésem az lenne hogy nincs e valakinek valami ötlete hogy mi lehet a gond? Előlre is köszönöm a válaszokat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.