Jump to content

andriskonyak

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Város
  Várpalota
 1. andriskonyak

  Meriva A

  Szia! Köszönöm a választ. Kiolvastuk a hibakódokat (de a leírásod a jövőben még segíthet), ezalapján: P0300 Rendszertelen/több hengert érintő égéskimaradást érzékelés; P0303 3.henger égéskimaradást érzéke; P1526 Folytószelep vezérlés alsó pozíció nincs betanulva. Az akksit cserélni kellett, azóta nincs hibavisszajelzés, 10km-t mentünk kb., probléma nélkül. Viszont a világítás is érdekes lett számomra: járó motornál nem lehet lekapcsolni, 0 állásban is van tompított fényszoró. Ilyet még nem hallottam, láttam... --> közben leszedtem a használati útmutatót. Ez alapján ez a nappali menetfény. Ezt kikapcsolni nem lehet? Csak egy példa: éjszaka, várakozva valahol elindítom a motort, hogy legyen fűtés, de közben meg ég a lámpám? csak én érzem ezt picit hülyeségnek?
 2. andriskonyak

  Meriva A

  Sziasztok! A párom egy hete vásárolt egy 2009-es Merivát, külföldről behozott. Soha előtte nem volt Opelünk. Az autó az első 200km-en hibátlanul viselkedett. A hétvégén azonban kigyulladt a motorhiba visszajelző, illetve az ESP visszajelzője. A párom elmondása szerint kétszer le is fulladt egy-egy kereszteződésben (ez még lehet az ő hibája is). A motor hiba visszajelző villogás után folyamatosan világít. Az autó menetközben nem rángat, nem érzékelt problémát, bár mivel most került hozzánk, így nincs összehasonlítási alap! A motor indításnál kicsit nehezebben indul, mint amikor merülőben az akksi. Az olajcserét a héten ejteném meg, illetve a párom használná az autót, már, ha a fenti probléma nem oly mértékű, hogy inkább ne... Szeretnék kérni egy gyors véleményt, hogy lábon el lehet-e vinni szervízbe, illetve szakszervíz javasolt-e, vagy már csak trailer? Előre is köszönöm!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.