Jump to content

macueiro

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra G
 • Város
  Eger
 1. Szia! Mindenképpen megpróbálom ezt a varációt, mert most ez jobban tetszik mint a motorvezérlő vizsgálata. Nem akarlak túlterhelni de tudnál segíteni hol taláhatok ilyet? A google még csak magyar nyelvű találatot se hoz ki rá. Vagy ilyen bárdi és hasonlóknál kérdezzem? Köszönöm a segítséged! Ha pedig tudok valamit, megosztom veletek.
 2. Sziasztok! A segítégeteket szeretném kérni, mert kezd teljesen elfogyni az ötletem, türelmem, ami meg itt egerben folyik autószerelés címen arra szerintem nincs jelző. Y17dt-ről lenne szó, a hibatároló P0216-ot dob ki meg p400-at. Az utóbbi megvolt régen is, az EGR kizárt, h rossz. Ezt a szerelő állítja ellenőrizte, ő a motorvezérlőre gyanakodik. Idáig nem is volt semmi hibajelenség, gondoltam hagyom a fenébe nem foglalkozok vele. Most viszont olyat csinál az autó, h becsörög a motor gyorsításra, ahogy emelkedik a fordulat, mint egy régi mercedes, teljesen olyan a hangja v mint egy 1000 éves ford tranzit. Ennél pontosabban nem tudom leírni. De ha beáll a fordulat egy szintre teljesen normális. Ezen felül gyenge is. Azóta van a P0216 hiba is a tárolóban. Kicseréltettem egy bontott adagolóra a régit. Semmi változás. Ezután jött az adagolóvezérlő cseréje de ez sem változtatott semmin. Kezdek teljesen tanácstalan lenni, mert a pénzemet vitte idáig, de semmivel nem lettem közelebb a megoldáshoz. Mit gondoltok mivel van a gond? Mehanikus v elektromos? Valaki estleg találkozott már hasonlóval? Köszi
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.