Jump to content

Totter

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  3
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Calibra
 • Város
  Szeged
 1. Totter

  Általános műszaki problémák

  Köszönöm a sok hasznos informàciòt! Az aksimat töltöm reggelig , a töltèsemet màr mèrtem, az jò! Holnap reggel az AC t is megnezem habàr eszrevehettem volna hisz a motorvezerlot is kicsereltem ha mar volt de mindhiàba.A benzin , szikran is gondolkozom csak az azert gond mert mikor nem indul az ut szelen vagyok es egyedul nehez tesztelni... Irta meg màs a holtpont jeladòt.5ezer Huf.Holnap kicserelem azt is.
 2. Totter

  Általános műszaki problémák

  Igen ,ha betolom megfelelő sebességre elindul.Mindig.Az Ac relèn màr èn is gondolkodtam csak nem tudom hol van.Utànanèzek! Köszönöm!
 3. Totter

  Általános műszaki problémák

  Sziasztok!Lenne egy 4 hete zajló problémám a calimmal(C20XE)!Véletlenszerűen nem indul el.Az önindító teker de semmi.Ha betolom (amit ma 3-4x tettem) azonnal elindul.Kb 2 napig ezt játsza aztán akár egy hétig is jó!!Ha elindul minden rendben ,jól fut.Üzemanyag szivattyút kicseréltem,csatlakozókat, vezetékeket átnéztem...Az autószerelő azt mondta vagy 100 oka lehet.Minden segítséget ,bármi hozzá írást köszönök!!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.