roli011

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  35
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

1 Semleges

roli011 névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

Város, Autók

 • Város
  Hatvan

Legutóbbi látogatók

648 profile views
 1. 6pk-s hosszbordás szíj!
 2. Nem hanem kopott és állandóan visít a szíj! Bontóban nem akarok venni mert az is kopott! Az a baj hogy még a csergőnél se hoz rá tárcsát!
 3. Sziasztok! Érdeklődnék hogy hol lehet a generátorhoz szíjtárcsát kapni mert eddig sehol sem találtam! y17dt klímás, és úgy látom hogy hitachi generátor van rajta!
 4. Sziasztok! Érdeklődnék hogy Y17DT-ről hogy lehet leszedni a generátort,felülről vagy alulról jön ki mert úgy látom nem sok hely van?!
 5. Az olajhűtőt könnyű kikötni? Csak a rajta lévő vízcsöveket kell összekötni nem? Maga a hűtő marad a helyén ugye? Gondolom azon is össze kell kötni a két csonkot!
 6. Megkavarodtam! Azt tudom hogy cseréltünk a porlasztókon O gyűrűket lehet 2 volt rajta! amik rajta voltak azok el voltak öregedve az biztos de sima O gyűrűk voltak és mi is olyat tettünk rá!
 7. Sima O gyűrű van a porlasztókon? Mert nekem amióta megvan a kocsi azóta olajos a víz, és már minden meg lett nézve kivéve az olajhűtőt! Azért gondolom hogy az lehet a baj!
 8. Na nekem meg olyan problémám van hogy folyik a váltóolajam! Megnéztem és a jobb oldali féltengelytől jön! A féltengely szimering lehet rossz? Ki lehet azt cserélni könnyen? Ki lehet pattintani a váltóból ha a féltengelyt kiszedem?
 9. Az olajhűtő is tudja ezt csinálni nem? Én is kicseréltem a porlasztókon a gumigyűrűket és ugyanolyan olajos a víz!
 10. Sziasztok! Y17dt-hez kellene nekem turbó!! Tud valaki? A mostani sajnos kuka!
 11. Pedig csak országúton járok 90-100-as tempóval! Simán el kellene menni 4.5-5 literrel! Füstje semmi, hiba semmi. Egyesek azt mondják légtömeg mérő meg szoftver de csak találgatnak!
 12. Hát nekem a 7 Litert simán megeszi! Mindig is megette és senki nem jön rá hogy miért!
 13. Sziasztok! Tudja valaki hogy miért villog a töltés jelző lámpám ha ráadom a gyújtást az autóra?! Ha beindítom akkor rendesen elalszik! A töltés is jó! Lehet hogy kezd meghalni a generátor?
 14. Nem! Kivágtam a rossz részt a madzagból utána összeforrasztottam! Azóta jó, de lehet hogy nála a szenzor rossz, vagy a csatlakozások, vagy piszkos a kerékagyon a fogastárcsa stb.
 15. Sziasztok! Tudja valaki hogy lehet levenni Y17dt-ről a gázolajszűrő házat? Látok ott a felfogatásnál 2 csavrt de semmilyen kulcs nem jó rá mert hengeres sima a teteje! Vagy még az is jó lenne ha csak a műanyag házat tudnám kivenni de csak mozog, se le se fel nem tudom kihúzni!