Jump to content

astra

MOTE klubtag
 • Hozzászólások

  1.359
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  7

astra last won the day on Február 27

astra had the most liked content!

Hírnév

103 Segítőkész

astra névjegye

 • Felhasználói rang
  forumlako
 • Születésnap 1948-10-22

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  gyál
 • Érdeklődés
  opel

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  renault-10 opel rekord c 1-es rekord ascona c astraf astrag
 • Város
  gyál

Legutóbbi látogatók

3.865 profile views
 1. köszönöm
 2. milyen az a lecsapato?
 3. azt mondják nálam joval okosabbemberek hogy hiába ujitattom vagy cserélem a turbot ki ez ujbol elö jön ennél a motornál y17dt. kösz a választ.
 4. üdv. azt szeretném megtudni hogy a koolerbe miért kerül olaj mert ugy hallottam hogy ez az y17dt hibája? hogy lehetne kiküszöbölni, egyébként az auto simán hasit nincs más gond vele.
 5. porlaszto hövédö huvely tömités csere + hütöcsere
 6. astra

  XIV.Hungarian Blitz Weekend - Opel találkozó - 2018.08.10.-12.

  until

  réka apartmanház 2 ágyas szoba klubtagsági száma 843 átutalás megtörtént 22000 ft.
 7. astra

  XIV.Hungarian Blitz Weekend - Opel találkozó - 2018.08.10.-12.

  until

  a Réka apartman ház 2 ágyas szoba 2 éjszaka holnap utalok. klutagsági száma 843.ma reggel átutaltam az összeget.22000ft
 8. astra

  Fogyasztás

  y17dtm van 648km. 34l gasoil-t tankoltam mult hétfön.
 9. üdvözlet arra lennék kiváncsi vam egy y17dt. kezd csöpögni minimálisan az olaj a hátso szimmeringnél .ilyenkor kell-e kuplungot cserélni vagy valamit a kinyomocsapágy környékén. kösz a választ. a kuplung 1 éves nincs gond vele ERRE VALAKI
 10. a másik topikban irtam keresd.
 11. astra

  Általános műszaki problémák!

  nekem is ez a motorom van a 4 termosztát lett jo mert az gyári volt lesz fütés a csere után. a müszer alapján 89foknál áll meg a viz ilyenkor 1-2 fokot feljebb megy és beindul a venti.
 12. na voltam kiolvasáson hát semmi hiba azt mondja a szer. hogy lehet vagy a hideg valami érzékelöt megtámadott na egyébként igy lehet hinni a fék -gáz szisztémának, a biztos a kiolvasás megnyugodtam mert elég sok gond volt vele 2-3 évvel ezelött néha már rémeket lát az ember.
 13. nem tapasztaltam semmit most néztem meg a guglin hogy a 1125 hütöközeg valami a másik 1152 meg lambdaszonda pr. ir ki de ez nincs ezen a motoron majd most du. derül talán ki hogy mi a pr. mert kiolvastatom.
 14. ezen vagyok fenn akadva most miota bejött ez a zimanko a kisauto a vill. kulcsal csak akkor alszik el ha beindul a motor azelött meg csak gyujtásráadásnál már elaludt ez természetes? viszont a motor sziluett nálam soha nem müködött, erre mondták hogy vagy kiégett vagy kiötötték valamiért. Kösz a választ .
 15. üdvözletem . arra lennék kiváncsi hogy a müszerfalon milyen ikonok jelennek meg gyujtásráadáskor ha lehetne fotot .azt mondta egy ismerös hogy az olj és a töltésjezö között még van egy motor ikon ami nekem sose volt . 11 éve van nálam az y17dt caraván .
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.