Jump to content

norbee80

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  102
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

8 Semleges

norbee80 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Opel Astra G 1,8 Elegance; Honda Civic 1,6
 • Város
  Pécs

Legutóbbi látogatók

703 profile views
 1. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Alsó - felső ütközők, rugótányérok ahogy írtad is rendben vannak, "csak" a rugó van eltörve. Még nem vettem meg őket, a kérdéses cserelehetőség miatt. Rákérdezek valamelyik alkatrészesnél, talán megtudja mondani, hogy belerakható e a másik típusú rugó.
 2. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Ha nem is minden hétvégén, de mondjuk azt, hogy az autónak nem a legbiztosabb pontja Az autó megvételekor már törött volt mindkettő, cserélve lett, ami alig bírt ki fél évet, ezért gondolkodok olyanba aminek főleg az anyagvastagsága egyforma legyen. A kérdés arra vonatkozott volna, hogy ez mennyire cserélhető.
 3. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Az Astránkban (4 ajtós) a hátsó rugó változó átmérőjű, ami szeret eltörni, kérdés, hogy ezek helyére berakható olyan, ami állandó rugóátmérőjű? Kombi Astrába láttam olyat, aminek a két vége nem volt elvékonyítva, az talán nem törne el. Köszönöm.
 4. Köszi, ez sok segítség lesz. Remélem a hétvégén lesz időm jobban átnézni.
 5. Szia! Megnéztem a biztosítékokat, tökéletesek, így valami más probléma lehet az ablakokkal. Elölről próbálva, lehet hallani, hogy a bal hátsó felfelé menne, de csak ennyi. A jobbos semmi életjelet nem mutat, egyik kapcsolóra sem reagál.
 6. Köszi, holnap erre a biztire ránézek.
 7. Sziasztok! Mai nap vettem észre, hogy egyik hátsó ablakot se lehet lehúzni. Hátulról sem és elölről sem csinál semmit. Nem mostanában voltak használva, de akkor még mindkét ablak működött. Mindkét első ablak működik. Az elképzelhető, hogy a hátsó ablakok másik biztosítékon lennének? Vagy van ezeknek valami típushibája? Köszönöm.
 8. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Mondjuk szerencsém volt, mert ismerőstől vettem és simán cserélte a trafót, de igazad van nem szívesen dolgoznak vele. Ha összejön a csere, akkor a Valeot ajánlom, nekünk azzal semmi problémánk nem volt.
 9. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Ha visszaviszed és garanciális cserét kérsz, mert hogy rossz, akkor csak kicserélik, nem? Amúgy azt próbáltad, hogy visszarakni a régi trafót? Azzal ugye "csak" rángat, de nem áll meg.
 10. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Szia! Szerintem a tarfó lesz a rossz. A miénkbe is volt cserélve (szintén Z18XE) a trafó hasonló gyújtáskimaradás miatt és az első (nem feltétlenül rossz, de Meyle volt) trafó ahogy átmelegedett, a motor megállt és mindkét ventilátor elkezdett menni, pedig a hűtővíz még nem volt 60 fokos. Próbaképp visszaraktam a régit, természetesen azzal ezt a megállás dolgot nem produkálta. Kicseréltem Valeo-ra, azóta mentünk vele 10e-t hiba nélkül.
 11. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Igen cseredarabbal. Szerencsére a szerelőmnek a Vectrába is ugyan ez az 1,8-as motor van.
 12. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Ha valakinek hasonló hibajelensége lenne: Trafó hiba okozta. Ezzel kapcsolatban kérdezném, aki már cserélt trafót, hogy milyen márkát érdemes venni?
 13. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok! Találkozott már valaki olyan hibajelenséggel, hogy kb 2400-as fordulatig ha kicsit is nagyobb gázt adok, akkor rángat, egy pillanatra (vagy kettőre kihagy a motor. Ezt a dolgot minden fokozatban képes csinálni az autó. Amikor meg lett véve, akkor nagyon néha és csak kimondottan kis fordulaton (1300-1400) jött elő ez a probléma, de mostanra egyre erőteljesebben jelentkezik. Gyertya lett cserélve, de a hiba továbbra is fent áll. Ennek hatására vagy következményeként c0256-os hiba kód is volt, valamint a 4-es hengerre adott égéskimaradás hibát. Remélem valaki találkozott ilyen hibával, vagy van ötlete, hogy mi lehet a gond.
 14. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Ezek szerint, mindegy melyiket veszem, meglátom melyiket mennyiért adják. Köszönöm a segítségeteket.
 15. norbee80

  Általános műszaki problémák!

  Az LDCU és az LDCU+ között mi az eltérés?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.