Jump to content
OPEL FÓRUM

gezoli

Forummember
 • Content Count

  2,807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  109

gezoli last won the day on December 26 2018

gezoli had the most liked content!

Community Reputation

925 Lelkes-segítőkész

3 Followers

About gezoli

 • Rank
  gezoli

Személyes információ

 • Neme
  Nem adja meg
 • Lakhely
  Szolnok

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra G
 • City
  Szolnok

Recent Profile Visitors

7,585 profile views
 1. Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. 2005-ös Corsaba szeretnék multikormányt berakni. A kormányt és a multis légzsákátvezetőt megvettem. A légzsákátvezető csatlakozójában (a kormányon kívüli) benne vannak a vezérlés vezetékei, viszont a fejegység csatlakozójában már nem. Hol lehet megszakítva? Kapcsolási rajz nem jelöl máshol csatlakozót. Sajnos a kábelköteg bandázsolva van és műanyag gégecsőbe van behúzva, így nem tudom kideríteni, hogy hol szakad meg. Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni.
 2. Ez így ebben a formában nem igaz! Nekem 2 volt!
 3. Ebben ne bízz! G Astránál előfordult minden. Nekem pl. az ECU és a kábelköteg között volt egy csatlakozó. A csatlakozóig nem volt meg minden vezeték, viszont a csatlakozó után az ECU összes pinje be volt kötve. Volt akinek minden vezetéket be kellett húzni. Nem egyszerű- A multi kormányról annyit, hogy most vettem egy multi bőrkormányt multis légzsákátvezetővel. Úton van. Ha sikerült beaplikálni majd megírom a fejleményeket. G Astránál ezt is megcsináltam, remélem itt sem lesz semmi buktató.
 4. Légzsák átvezetőt kell cserélni. A Corsa és a G Astra teljesen különbözik egymástól. A Corsa már CanBus rendszerű. Kellene hozzá egy kapcsolási rajz és akkor egyszerűbb lenne kideríteni, hogy elég-e az a +1 szál vezeték. Még nem volt időm kutakodni a neten kapcsolási rajz után (más extra miatt lenne rá szükségem), de ha valakinek lenne azt szívesen venném. Ha valamit ki tudsz deríteni tempomat ügyben akkor oszd meg velem. Köszi!
 5. 2005-ös C Corsaba szeretnék multis kormányt berakni. A multis légzsákátvezetőn kívül van szükség még valamire a működéshez? G Astrába raktam ott Plug&Play volt. A Corsanal is így működik? Köszönöm a segítséget!
 6. Sziasztok! Keresek Corsa C-t megvételre. Csakis 5 ajtós klímás érdekel 1.2-es-1.4-es motorral. Ajánlatokat (lehetőleg képekkel) privátban várom. Köszönöm.
 7. Sziasztok! A mai nappal véget ért az Opeles korszakom. Köszönöm mindenkinek a segítséget az elmúlt 15 évben. Remélem az új gazdája is úgy fog rá vigyázni mint én. Üdv minden fórumozónak!
 8. Nekem a két lámpa közt az van amit kobraCode linkkelt.
 9. Mondjuk egy hibakód sokat segítene, de már egy motorkód is.
 10. gezoli

  Utastér,Belsőtér

  Sziasztok! Hátha valakit érdekel: https://auto.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Opel_Astra_G_kesztyutarto_zsaner_88370604.htm
 11. XEP motorról van szó!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.