Sleek

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  9
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

Sleek névjegye

Város, Autók

 • Város
  Isztimér
 1. Nem nyűgős kissé a Dti motor ? Meg igazából én rövid távon használnám.
 2. Igazából minden tanácsot szívesen veszek mert tényleg nem tudok dönteni
 3. Sziasztok apuval beszéltem szerinte több hasznát vennénk egy sedannak vagy 5 ajtósnak mint a coupenak .Lehet igaza lesz. Váá miért ennyire nehéz a döntés. Az tény ,hogy a sedanok meg az 5 ajtósok olcsóbbak. Legalábbis ahogy én néztem. Viszont ajánlottak ebben az árban mondeo mk3 mat meg focus mk1 típust is... Tényleg össze vagyok zavarodva . Első autóm lenne.
 4. Köszönöm a segítséget mindenkinek. Bocsi ,hogy most válaszoltam csak . De 5 db hozzá szólást enged csak Lehet megtudom toldani a 600ezer ft t olyan 750 ezer ig. Nézzek 600ezerig autót és a többit karbantartásra költsem ?
 5. Köszönöm mindenkinek a választ. Akkor a coupe kilőve kirándulás szempontjából.
 6. Bringa szétszedhető . Gyors záras a kerék csak szinte a váz marad. Esetleg ha a hátsó ülés ha dönthető akkor beférne
 7. Köszönöm szépen. Mondjuk tény nagyon tetszenek a Coupe Opelek is . Másik kérdés még az ,hogy a nagy ajtó miatt a parkolóban mennyire lehet elférni
 8. https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_1.8_16v_sport-11681194 https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_coupe_1.8_16v-11587926 Eddig ezt a kettőt néztem 1,8 as motorral.
 9. Sziasztok szép napot bocsánat ha volt már a kérdés. 600 ezer forintig nézegettem autókat és nagyon esélyes ,hogy G astra lesz. Apummal ketten vagyunk és igazából az a cél ,hogy A ból B be eljussunk. Én max kirándulásra használnám még az autót ami azt takarná ,hogy tetőre fel a bringát vagy esetleg a csomagtartóba és irány a cél. 1,6 ,1,8 as benzin motorokkal néztem az autót de sajnos elveszek a motoroknál. Melyiket érdemes venni esetleg ? Valamint 600ezerért van "használható" G astra vagy inkább tegyek még hozzá ? Segítséget köszönöm szépen Ferenc