Jump to content
  • bejegyzés
    4
  • hozzászólás
    2
  • megtekintés
    20.639

About this blog

Entries in this blog

 

Gyorsulás - 2014.03.29

2014.03.29.-én a dragracing.hu és a MOTE közös szervezéseként megrendezzük a VI.Opel Kupa elnevezésű rendezvényünket. Biztos sokan vagytok akik még nem voltak ilyen rendezvényen és nem is akartok jönni,mert nem gyorsultok, úgy gondoljátok, hogy széria autóval nem érdemes kimenni stb. Leszögezném, hogy nem vagyok egy drag hívő :) Szeretem, megnézem, futamon még sosem indultam és nem a drag-et tartom a motorsportok királyának ( mert az a rally ugyebár :) ) De ! Aki szereti az autókat, aki szereti a benzingőzt annak mindenképpen ott a helye. Összejön egy rakás autómániás ember, közös érdeklődési körrel, a legkülönfélébb gépekkel. Az egész helynek van egy olyan atmoszférája amiért érdemes legalább egyszer ellátogatni egy ilyen rendezvényre. Nem kötelező gyorsulni, de bárki kipróbálhatja a képességeit az aszfaltcsíkon. - igen akkor is ha csak 60 lovas autód van :) Gyertek minél többen, lesz rengeteg opel és számtalan más autó....és nem utolsó sorban nem csak gyorsulás lesz hanem drift edzés és szlalom OB is...

Gelko

Gelko

 

Eladom

Megszületett a döntés ! Eladom a Coupem...szép is meg jó is - na jó most nem annyira - de mást nem tud. A legnagyobb baj az astra coupeval, hogy addig tart a varázsa amíg be nem ül az ember. Kívülről tényleg szép, de belül lehetne egy caravan vagy sedan astra is. Azt sem mondhatom, hogy jól megy, mert az 1.8 115 le-vel nem egy erőgép. Mindig is akartam egy coupet, mert tényleg szép, de 9 hónap és 25.000 km után elmúlt a varázs. Persze ha elviszik. Majd ha jó idő lesz lemosatom és körbefényképezem. És akkor most jöhet a nagy kérdés : Mi lesz helyette ????????? :)

Gelko

Gelko

 

Opel varrógép

Az egész történet úgy kezdődött, hogy szerettem volna egy stílusosabb asztalt, ezért kitaláltam, hogy veszek egy varrógéplábat és teszek rá egy asztallapot (mert ez most divatos :) ) Leütöttem egy szép faragott Vestát az aukciós oldalon, de utána eszembe jutott,hogy mégiscsak opel kéne. Persze pont volt egy eladó így megvettem azt is. A Vesta olyan szép, hogy nem lett asztal belőle, hanem a mai napig a szoba dísze....és az első opelnél nem állt meg a lavina. Folyamatosan kerestem opel varrógépeket és találtam is. Pesten, Hajdú-Bihar megyében, Nógrád megyében... A képen a legfrissebb szerzemény van. A gép és az állvány is opel...asztalom még mindig nincs és varrni sem tudok :)

Gelko

Gelko

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.