Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Én tudom, hány éves, és ha nem utal át a bankszámlára egy bizonyos összeget, le is irom ide! :rolleyes: Én pedig még várok négy órát, és saccolok! :blink:
Chyga Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Én tudom, hány éves, és ha nem utal át a bankszámlára egy bizonyos összeget, le is irom ide! ;) Persze az én svájci bankszámlámra. :rolleyes: A múltkori utalásból már nem futja a hallgatásodra??? :blink: '70-es vagyok azaz 36 leszek! ("20-nak mondanak, de 70-nek látszom ... ")
Korzika Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Akkor majdnem egyidősek vagyunk,mert én meg '69-es vagyok.(37 leszek)
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 A francba! még jó, hogy Chygánál nem kell tippelnem. Téged jóval fiatalabbnak gondoltalak!
Chyga Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 A francba! még jó, hogy Chygánál nem kell tippelnem. Téged jóval fiatalabbnak gondoltalak! Sanya! Kűggyé léci telcsiszámot!! (bocs az OFF-ért!)
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Itt nincs off! :rolleyes: Ellenkező esetben itt minden off. Egyébként ment PÜ-ben.
Korzika Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 A francba! még jó, hogy Chygánál nem kell tippelnem. Téged jóval fiatalabbnak gondoltalak! Köszi.Én sem érzem magam többnek huszonizé valahánynál.. :blink: ,és a feleségem szerint agyilag még annyi sem vagyok. :rolleyes:
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Itt nincs off! ;) Ellenkező esetben itt minden off. Egyébként ment PÜ-ben. Sanyi! Nekem még mindig nincs meg a számod!!!! :rolleyes: Köszi.Én sem érzem magam többnek huszonizé valahánynál.. :D ,és a feleségem szerint agyilag még annyi sem vagyok. :blink: Milyen jó gyereknek lenni, igaz? ;)
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Sanyi! Nekem még mindig nincs meg a számod!!!! :rolleyes: Mostmár megvan! :blink:
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Mostmár megvan! :rolleyes: Jééé! Tényleg! :blink: Köszi! Lassan indulunk... alig 1 óra!
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Lassan indulunk... alig 1 óra! Akkor lassan látjuk egymást, cartárs! :rolleyes:
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Akkor lassan látjuk egymást, cartárs! :rolleyes: :blink: Lassan! Azért igyekszünk! De nem száguldozunk! Megyek... megyünk! Majd ott beszélünk! Viszlát mindenkinek!
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Úgylátom, nemsokára mindenki indul, mi is, csak előtte még ebédelünk meg átöltözünk. Viszlát! :rolleyes:
Chyga Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 :blink: Én is nem sokára elhúzom a csíkot a Fehérvár irányába, de még egy fejhámozást meg kell ejtenem .. Akkor ott és akkor!! :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 :blink: Én is nem sokára elhúzom a csíkot a Fehérvár irányába, de még egy fejhámozást meg kell ejtenem .. Akkor ott és akkor!! :rolleyes: Figyelem! Csillogtatom angol nyelv(nem)tudásom! See You leater!
Chyga Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Figyelem! Csillogtatom angol nyelv(nem)tudásom! See You leater! Te Sanya! A Szijú az egy indián törzs vagy nem?? :rolleyes:
Speed Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Figyelem! Csillogtatom angol nyelv(nem)tudásom! See You leater! Majdnem! --> See You LATER! :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Majdnem! --> See You LATER! :blink: Hát igen, én csak magyarul beszélni, azt is csak törni... :rolleyes:
Korzika Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 Menjetek csak menjetek én meg itt a melóhelyen irígykedek. :rolleyes: Nem baj,ha hazamegyek iszok az egészségetekre. :blink: Mondjátok meg mindenkinek,hogy üdvözlöm őket.
ember2 Elküldve Február25, 2006 Elküldve Február25, 2006 KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!!! Torkos Csütörtökön fél áron ehet 500 étteremben Mivel 2006 a bor és a gasztronómia esztendeje a különböző régiók által kínált hagyományos magyar ételeket, italokat, valamint a gasztronómiához kötődő tradicionális magyar népszokások felfedezéséhez egész éves programsorozatot kínál a Magyar Turizmus Rt. A kezdő esemény Torkos Csütörtök lesz. Ez a hamvazó szerda utáni első csütörtök, ami idén március 2-re esik. Idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal ezen a napon az akcióhoz csatlakozott 500 étterem országszerte minden betérő vendégnek elengedi végszámlája felét. Akit érdekel a lehetőség, írjon és küldöm az éttermek listáját. e-mail:kas.janos@t-mail.hu Ide is feltenném,de hosszú.
szabot Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Én elkérném a listát. Feltöltöm a tárhelyemre és onnan majd belinkelem. A mailcímem pü-ben elküldöm. Amúgy hazaértünk. Azóta már túl vagyok egy Zlaty Bazant-on is. :blink: Kár, hogy tovább nem maradhattunk, de ha később indulunk, akkor még álmosabb lettem volna és úgy nem akartam levezetni az utat. Persze Adél aludt mellettem, szal én lestem a hóesést (ami egész úton végigkísért) és hallgattam a CD-t és a rádiót. Viszont nem csak Sanyinak felejtettem el vinni az ajándékom, hanem Rulezkétől is elfelejtettem magammal hozni az én fűtőlapom. :rolleyes: Nem tudok aludni, mert még bennem van a tali. Ha nem fogytak volna el az előtét ellenállásaim, akkor lemennék a garázsba folytatni a LED-esítést. Így asszem filmnézés lesz.
szabot Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Hú, Sanyi, Manowart hallgattál már? Én eddig csak egy albumukat ismertem, arra akartam rákeresni. Egy kicsit több a felhozatal. Bele-belehallgattam. Állat! Most ez a top nálam. Amúgy most számolom. Ha érkezésemkor azonnal visszaindulok a Corsával, akkor fél órán, egy órán belül érkeznék Kecskemétre...
Chyga Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Jó reggelt! :rolleyes: Én 0:12-re értem haza és ki is ájultam 1000-rel! Jó volt így találkozni élőben! :blink: Tatabánya: havazik, +pár fok van
szabot Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Tatabánya: havazik, +pár fok van Polgár: havazik, +pár fok van. Ez a pár fok arra jó, hogy azonnal latyakká alakítsa a havat. :rolleyes: Reggel egy rövid út után vissza is álltam a drágámmal a garázsba. Mackó, nyuszi, még nem értetek haza? Ja, a tali képei a képtárban.
corsarulez Elküldve Február26, 2006 Elküldve Február26, 2006 Tamás, megbeszélem a sráccal, hogy egyenesen neked küldje el a cuccokat (ha tetszett) és akkor gyorsabban odaér! :rolleyes: Megjártam Pestet, szakadó hóesésben, ködben, élmény volt az autópálya! :blink:
Recommended Posts