Gelko Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Madagaszkár? Nekem a kedvencem (a pingvineken kívül) a kis maki. Olyan aranyos, amikor a szu-si helyett az oroszlánnak felajánlják és pityereg, hogy mü-mü-mü. ;) az nagyon ott van....de a Cápamese sem rossz :)
Racce Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Madagaszkár? Nekem a kedvencem (a pingvineken kívül) a kis maki. Olyan aranyos, amikor a szu-si helyett az oroszlánnak felajánlják és pityereg, hogy mü-mü-mü. ;) mi-mi-mi-mi éésss szerintem pele vagy valami kis rágcsáló szerintem..... :) , de mi is szétröhögtük az arcunkat ;)
Gelko Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 És a "' hipp -hopp, jön Vuk?" ha látnád az avataromat msnen nem kérdeznéd-.....most akarom beszerezni DVD-n is ... teganp a Saturnban megvettem a Tüskevár I-II -t....kőkemény 2400 volt a 2db dvd....nekem egy örök kedvenc...megvan az eredeti MOKÉPes VHS is ....... "holnap mi lesz Matula bácsi ? -szerda a nap kell.....nyugszik..... -jó de mit csinálunk ? -el lesz foglalva -mivel ? - egész nap ül mint a ######ent :) " ez akkor volt mikor az első nap leégett a Tutajos háta
nyuszifül Elküldve Március8, 2006 Szerző Elküldve Március8, 2006 Nekem meg az Eszeveszett birodalomban tetszik aza rész, amikor a mókus(?) kidurrantja a léggömböt a párducok közt, és a láma reakcióját eztán :)
szabot Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 most akarom beszerezni DVD-n is ... megvan... Akkor én most soroljam fel az elmúlt 10 év összes rajz és animációs filmjét? Mert nekem mind tetszik! De a top akkor is a Jégkorszak és a Shrek. "Ott vagyunk már?" A Legelő hőseit láttátok már? "öntsünk tiszta tejet a pohárba" :) Hm, ez jó lenne szójátéknak. Valaki ír egy idézetet és ki kell találni, hogy melyik rajz/animációs filmből van. Msn-en meg kellene játszani valamelyik este.
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Este nekem most kilőve, délutános vagyok. De valamikor tényleg megjátszhatnánk. Olyan lenne, mint a tolvalytempóban. :)
nyuszifül Elküldve Március8, 2006 Szerző Elküldve Március8, 2006 Ma még nekem sem jó, de holnaptól... azt hiszem én csak aktív megfigyelő leszek :)
szabot Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 azt hiszem én csak aktív megfigyelő leszek :) Figyelsz és tanulsz. ;)
nyuszifül Elküldve Március8, 2006 Szerző Elküldve Március8, 2006 Figyelsz és tanulsz. :) ;) Okééééé Bár a meséket imádom, szal majd jól kirabollak benneteket ;)
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Este nekem most kilőve, délutános vagyok. De valamikor tényleg megjátszhatnánk. Olyan lenne, mint a tolvalytempóban. :) Akár a tolvajtempót is beszélhetitek! Megszereztem! Annyira szép az a Shelby GT500!!! ;)
nyuszifül Elküldve Március8, 2006 Szerző Elküldve Március8, 2006 Tolvajtempót imádom!!!!!!! Meg is nézem este :)
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Tolvajtempót imádom!!!!!!! Meg is nézem este ;) Jó ötlet! :)
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Jó ötlet! :) Akkor a Debrecen régió legújabb közös programja: Tolvajtempó nézése (otthon)! Olyan jó az a film, hogyha hazaérek, betársulok én is.
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Akkor a Debrecen régió legújabb közös programja: Tolvajtempó nézése (otthon)! Olyan jó az a film, hogyha hazaérek, betársulok én is. És mikor lesz a következő találkozónk? Lassan össze kéne hozni egy "Tavaszváró, télűző" találkozót! :)
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Már várom az adóvisszaigénylést. Ha az megvan, akkor bármi jöhet!
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Már várom az adóvisszaigénylést. Ha az megvan, akkor bármi jöhet! Még akár Te is Debrecenbe? :)
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Tervben van. Valahogy március vége felé jön a pénz, én meg akkor megyek. Majd leegyeztetünk valami időpontot. Tényleg, Vasconával találkoztatok a múlt héten?
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 Tervben van. Valahogy március vége felé jön a pénz, én meg akkor megyek. Majd leegyeztetünk valami időpontot. Tényleg, Vasconával találkoztatok a múlt héten? Végül nem(legalább is én nem). Talán most hétvégén! Feltéve ha jön erre! Ja, láttátok, hogy már be is lépett a klubba? :)
corsarulez Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 hamarosan a debreceni szekció lesz a legnagyobb a MOTE-n belül! ;) ;) Gratulálok! :) Nálam most a "Földlakók nemi élete" c. film van az asztalomon, már láttam egyszer, nagyon aranyos. Asszem az egyik baywatch-os lányka van benne.
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Elküldve Március8, 2006 hamarosan a debreceni szekció lesz a legnagyobb a MOTE-n belül! ;) ;) Gratulálok! :) Nálam most a "Földlakók nemi élete" c. film van az asztalomon, már láttam egyszer, nagyon aranyos. Asszem az egyik baywatch-os lányka van benne. Rulezke, ezzel csak annyi a bibi, hogy aktívan kevesek vagyunk! Amúgy szépen gyarapodunk, az tény!
szabot Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Sziasztok! Mivel du óta csak most olvasom a fórumot, ezért én nem Tolvajtempót néztem este, hanem a 40 éves szüzet. A film nagyon király! Sanyi, addig már csak kibírom, hogy ne nyúljak a "szajréhoz". :)
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Sziasztok! Mivel du óta csak most olvasom a fórumot, ezért én nem Tolvajtempót néztem este, hanem a 40 éves szüzet. A film nagyon király! Sanyi, addig már csak kibírom, hogy ne nyúljak a "szajréhoz". ;) Sziasztok! Jó Reggelt! Végül én se néztem filmet... helyette kicsit nehezen aludtak el a fiúk c. műsor volt az este. Utána következett az... atya gyatya, én is elaludtam és már kilenc is elmúlt c. műsor, befejezésképp a Hogyan hajtsunk gyorsan keresztül a városon műsort ismételtem meg, már nem először! :) Ja, Tomi! Azt a filmecskét, amit néztél... van egy biztonsági másolatod belőle? ;) Mizujs nálatok?
corsarulez Elküldve Március9, 2006 Elküldve Március9, 2006 Jó reggelt! Az előbb sütött a nap, de most már látszik a beigért eső és hó!
Recommended Posts