Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Jó reggelt!

Végül én sem néztem meg a filmet, leugrottam egy ismerősömhöz, tíz perrces megbeszélésre, aztán olyan jól sikerült, hogy 11-re értem haza :) De ami késik.... ;)

Itt még ragyogó napsütés van, remélem így is marad!Mert megint nincs jó kedvem, hátha ez segítene ;)

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Akkor végül csak Tomi nézett filmet? ;)

Nyuszi! Most neked: "Csak mosoly...és integess!" ;)

Rulezke... Mennyire van messze a rossz idő? Mert szerelnék... és nincs garage... :)

Elküldve
Azt a filmecskét, amit néztél... van egy biztonsági másolatod belőle? ;)

Kerül. :) Ma délelőtt bekötötték a netem, most már "szalad" rendesen. Ma este befejezem a képtárat és ráállok a Mamboo-ra.

Elküldve

Ezt az msn csatát már én is várom! Régen sikerült veletek sokat beszélni. Mindig annyit dolgoztok! Túlhajszolnak titeket a főnökeitek! Én meg az éjszakás műszakot majdnem végigalszom! :)

Szerencsére most ennek köszönhetően kipihent vagyok... nagyjából. Ja, és újra van hátsófék is a kocsin!!! Csodálom, hogy mertem vele közlekedni! Most még majd szokni kell, nagyon erős!

Nálatok az este mikor fog kezdődni msn terén?

Elküldve
No, jó reggelt!

Hónak hire hamva sincs már, biztatóan jó az idő itt! ;)

Ma azt álmodtam, hogy vettem egy piros Astra G coupe-t..... ;)

Szép álom! Már téged is megfertőzött a coupe??? :)

Irígyellek titeket az ilyen álmok miatt! Nekem még véletlen se sikerült álmodnom olyat, hogy veszek egy G astra caravánt, vagy egy c vectra caravánt! ;)

Elküldve

Még azt is álmodtam, hogy a fiúk leszólták a szinét....

Ez valószinűleg onnan jött hogy egy időben sokat szemeztem egy kissé törött piros coupe-val, ami nem is volt nagyon drága. (mármint a többbihez képest, mert nekem persze túl drága volt)

De akkor megintcsak 3 ajtós kocsim lenne, pedig megfogadtam, hogy legközelebb már min. 4 legyen! :)

Elküldve

De szép ótód van!

Mindenkitől bocs a tegnap estéért, amiért egyszer csak eltűntem. Ez van, ha meló van. Aztán meg az emeletet kezdtem el átrendezni.

Az elvégzett munkák: A gép az előtérből átkerült a hálószobába, de odáig meg nem ér el az UTP kábel, szal ma vennem kell. Bekerül az egyik TV is a szobába, ahhoz meg koax kábelt kell vennem.

Ma csak este leszek net közelben, mert falat fúrok, kábelcsatornázok és kábelezek. Ha mindez kész, akkor takarítok. Majd csak ez után élvezhetem ki a munkám gyümölcsét, de végre olyan lesz a szobám, amilyennek eredetileg terveztem. ;)

Ha összejön, akkor holnap bekeretezem a régi papírpénzeimet és azokat is felrakom a falra.

Vasárnap meg az előteret rendezem be (TV-t felszerelni a falra, ehhez kábelcsatornázás, kábelezés szükséges, hozzákötni a DVD-t meg a hi-fit és már kész is a házimozim).

Lassan csak berendezkedek végre. :)

Ja, tegnap megsütöttem életem első kenyerét! És finom lett! ;)

Elküldve
Tomi, mivel sütötted a kenyeret? Géppel vagy kemencében?

Géppel. Már szombaton megvettem(tük) a gépet, de még csak tegnap volt rá időm kipróbálni és így is csak a sprint funkciót.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.