Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ha tört volna már biztos feldagadt volna, dehát ilyen szerencsétlen vagyok, hogy nekimentem az ajtónak B)

Hiába no, alig aludtam, fél háromkor feküdtem le aludni :blink:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Én fél 12-kor úgy bealudtam, mint akit agyonvertek! Reggel meg alig bírtam felkelni...

Amúgy van egy jó pletykám, hallottátok már azt, hogy... B)

... nekimentem az ajtónak :D

Ismerős az érzés! :blink:

Elküldve
Nem semmi! Én meg ottkörül keltem fel. Úgy fájt a hátam, hogy képtelen voltam aludni.

Hogy nektek mennyi bajotok van! :blink:

és aki "dolgozott" éjjel? (már amikor nem épp aludt a 3 székből összeeszkábált alkalmi fekhelyen)

Elküldve

Akkor ezt beszéljük ki! :blink: Az még nem pletyka, ugye? B)

Ja, tegnap felnyitottam a Manta motorterét. Hát, elég szörnyű volt. Lelőtte valamelyik nagy pöffenet a légszűrőházat, és a karbi felett a motorháztetőről leégett a festék.

Elküldve
Akkor ezt beszéljük ki! :blink: Az még nem pletyka, ugye? B)

Ja, tegnap felnyitottam a Manta motorterét. Hát, elég szörnyű volt. Lelőtte valamelyik nagy pöffenet a légszűrőházat, és a karbi felett a motorháztetőről leégett a festék.

Szerencséd volt, hogy nem lett belőle nagy tűz! :D

Elküldve

Valaki mondta egyszer nekem, hogy az ilyen történések miatt fogok összenőni az autóval.....Hát nem tudom, akkor és ott lehet kihagynám ezeket a helyzeteket :blink:

Elküldve
Valaki mondta egyszer nekem, hogy az ilyen történések miatt fogok összenőni az autóval.....Hát nem tudom, akkor és ott lehet kihagynám ezeket a helyzeteket :blink:

Ebben lehet valami. Főleg ha az ember keze is benne van a javításban. És nem csak addig van benne a keze, amíg a pénztárcát kinyitja!

Elküldve
Ebben lehet valami. Főleg ha az ember keze is benne van a javításban. És nem csak addig van benne a keze, amíg a pénztárcát kinyitja!

Ne célozgassunk kérem :D Nem tehetek róla, hogy....öööö.....ilyennek születtem :blink: :D B)

Elküldve

jó reggelt!

Képzeljétek,a szomszéd bácsi jár a főbérlőmhöz!

A faluba mondta a bótos!

Meg azt is mondta hogy már húsz éve is megcsalták a párjukat egymással! Jó mi? meg izé...

Nyuszi! mér nem vigyázol az ujjadra? most hogy veszed a szádba ha baj van? :blink:

Amúgy épp írom az élménybeszámcsit...igazából nem csinál jó képet a telefonom,de nagyon kifejező képem van a taliról,amely jellemző volt egész este! :

20923485.jpg

bocsi nyuszi,kihagyhatatlan! B)

Elküldve
Ne célozgassunk kérem :D Nem tehetek róla, hogy....öööö.....ilyennek születtem :blink: :D B)

ööö, ezt én a saját példámra értettem!

Elküldve
Jól van, tudom én, de nem lehetett kihagyni, hogy Rolit idézzem B)

A hölgy most engemet szivat? :blink:

Most nézem, hogy szépen gyűlűnk a topicban! Ebből chat lesz! :D

Elküldve

B) :D Rám tetszik gondolni????Ez még közel sem meríti ki a szivatás kategóriáját ;) ;)

De majd eztán lesz csak nemulass! :D

Elküldve

Van ilyen tomi,minket is hamar meg tudnak szivatni :D

Hiába ők nincsenek meg nélkülünk,de mi sem nélkülük B)

Elküldve
Ne célozgassunk kérem Nem tehetek róla, hogy....öööö.....ilyennek születtem :blink: :D B)

Hidd el, mi örülünk, hogy ilyennek születtél. Mellesleg én is úgy vagyok vele, hogy bajban ismered (és szereted) meg igazán a kocsidat. És hogy én könyékig olajosan turkálok a motortérben, vagy te csak a Kockásfülű nyulat rakod be, az tök mindegy, mert már ezzel is hozzányúltál, magadnak alakítottad az autód, tehát szereted.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.