Korzika Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Talizgatunk,dumcsizunk,biliárdozunk???A másik meg munka közben irigykedjen?? :lol: Na,nem baj majd bepótolom a köv. talin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2006 Na ja. Azt imádtam. De olyat se látni már. Pedig minállunk régen minden cukrázdában volt egy olyan gép. Sőt, még a strandon is. Itt Debrecenben is lehet kapni, majd nyáron megmutatom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 jó reggelt! reggel,mikor felkeltem,nagyon rosszul esett a megállapítás: nem van világos :) :) mostmár azért kicsit jobb a helyzet,a híradósok szerint napsütés is várható :lol: erre még kevés esélyt látok... legyen szép napotok,én nagyon jó kedvvel ébredtem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2006 De jó neked, nekem nincs jó kedvem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 http://kep.tar.hu/softi/50037116#2 Ez a tuningmanus is tetszik, aki fokozatosan fejleszti a zafi (traviqt) Ez oan, mint egy sintra De jó neked, nekem nincs jó kedvem :lol: Mijabaj Nyufi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 reggel,mikor felkeltem,nagyon rosszul esett a megállapítás: nem van világos :) :lol: Később kell kelni! Ez oan, mint egy sintra Azér az egy kicsit nagyobb. De a zafi is elég nagy. Astra előtt az volt nekünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2006 Mijabaj Nyufi? Hétfő van...meg ti sem vagytok itt, meg...meg.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Hétfő van...meg ti sem vagytok itt, meg...meg.... :lol: azért van rossz kedved,amiről értekeztünk? de majd igyekszem jobb kedvre deríteni téged :) Később kell kelni! ok,én kelek később,ha addig melózol helyettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2006 Nem, nem a kocsi miatt....bár....ha még arra is gondolok, akkor végképp:áááááááááááááááááááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Nem, nem a kocsi miatt....bár....ha még arra is gondolok, akkor végképp:áááááááááááááááááááá :lol: Mi történi hobival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Nem, nem a kocsi miatt....bár....ha még arra is gondolok, akkor végképp:áááááááááááááááááááá :lol: hanem mi még? :) egy virtuális ölelés segítene most egy picit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2006 Mi történi hobival? rossz a fék, azaz, nem mert fog jól, csak....+vinni kéne olajcserére, nekem meg egy perc időm sincs, de szegény már olaj nélkül megy :lol: és féltem, mert én annyira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 rossz a fék, azaz, nem mert fog jól, csak....+vinni kéne olajcserére, nekem meg egy perc időm sincs, de szegény már olaj nélkül megy :lol: és féltem, mert én annyira :) dehogy megy olaj nélkül! ha nem lenne benne,azt meghallanád,ne aggódj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December11, 2006 dehogy megy olaj nélkül! ha nem lenne benne,azt meghallanád,ne aggódj... Én tuti nem hallok meg semmit...de nem szabad halogatni...remélem a féknek csak betét baja van Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Én tuti nem hallok meg semmit...de nem szabad halogatni...remélem a féknek csak betét baja van te nem hallod meg???? :lol: féknek szerintem az a baja,hogy a betét lehet hozzáér picit a tárcsához... vagy a kézifékbovden van beragadva. bár inkább az első féket gyanítom.de nemsokára kiderül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 szép napot! Szabotunknak remélem ma jobb kedve lett, mikor felhívtam és közöltem vele azt, amit hallani akart! :lol: Nyuszi! Ne aggódj! Én mióta Brembo+ferodo fékkel rohangálok, már lassan megszokom, hogy hideg fékkel visítok... ha bemelegszik akkor nem visít, ám cserébe bármikor akkorát fog... hogy akár hátulról meg is tudnak tolni ha nem figyelnek! :) mint már volt rá példa... sajnos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
softi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Én tuti nem hallok meg semmit...de nem szabad halogatni...remélem a féknek csak betét baja van Én egyszer így jötem haza a Tátrából. Minden kanyarba fékezéskor csikorgott. Egyenes úton nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Én egyszer így jötem haza a Tátrából. Minden kanyarba fékezéskor csikorgott. Egyenes úton nem. neki épp a fordítottja...egyenes úton igen,kicsit fordított kormánynál nem... de a héten kiderül mi a baja közben megvettem neki az olajat,szűrőket...nem a csergőnél...azt hiszem nem fogok sokat oda járni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Nyuszi! Ne aggódj! Én mióta Brembo+ferodo fékkel rohangálok, már lassan megszokom, hogy hideg fékkel visítok... ha bemelegszik akkor nem visít, ám cserébe bármikor akkorát fog... hogy akár hátulról meg is tudnak tolni ha nem figyelnek! :lol: mint már volt rá példa... sajnos. :) De azért van blokkolásgátlód nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 közben megvettem neki az olajat,szűrőket...nem a csergőnél...azt hiszem nem fogok sokat oda járni... pedig nem rossz hely az. Nekem elhiheted... nem véletlen vesz onnan Tomi 2 db elektromos, fűthető tükröt. no meg nem véletlen vettem én sem onnan a cuccokat a vekihez. Olajat nem is ott kell venni. De azért van blokkolásgátlód nem? van, csak aki mögöttem jött, annak nem volt.... visított is rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 pedig nem rossz hely az. Nekem elhiheted... nem véletlen vesz onnan Tomi 2 db elektromos, fűthető tükröt. no meg nem véletlen vettem én sem onnan a cuccokat a vekihez. Olajat nem is ott kell venni. van, csak aki mögöttem jött, annak nem volt.... visított is rendesen... hát figyi,a birnernél olcsóbbak a cuccok,legalábbis amiket én szoktam venni.lehet nem általános dolgoknál olcsóbb a csergő,nem tudom :) olaj meg....először egy félszintetikus 10w-40et ajánlott volna,hogy "ez ponnjó az astrába",utána már 5w-30,mondom jó köszönöm,viszlát :lol: és lehet visított az utánad fékező,de abs-szel lehet még később állt volna meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 hát figyi,a birnernél olcsóbbak a cuccok,legalábbis amiket én szoktam venni.lehet nem általános dolgoknál olcsóbb a csergő,nem tudom :) olaj meg....először egy félszintetikus 10w-40et ajánlott volna,hogy "ez ponnjó az astrába",utána már 5w-30,mondom jó köszönöm,viszlát :lol: és lehet visított az utánad fékező,de abs-szel még később állt volna meg :) nem bizti, hogy jól gondolkozol. Nyuszi Hobija nem olyan mocival van, mint a tiéd.... lehet jobb neki a 10w-40. aztán meg mondjuk metabond, esteleg. szerintem. Az ABS-re meg szerintem nézd meg a Timeslip.hu-n a féktáv mérést, abban is a subaru impreza leírását ABS-el, és nélküle. De ha logikusan belegondolsz, a megcsúszó kerék nem egyenlő a tapadóval... akárcsak elinduláskor. Talán nem véletlen találták fel az ABS-t. szerintem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 nem bizti, hogy jól gondolkozol. Nyuszi Hobija nem olyan mocival van, mint a tiéd.... lehet jobb neki a 10w-40. aztán meg mondjuk metabond, esteleg. szerintem. Mosttmár biztosan tudom, hogy az iesmit Vasconától kell kérdezni, mert a kis katalógusa 2006-os kiadás, ahol motortípus szerint vannak leírva a dolgok, bár nemtom, hogy csak gyertya, vagy olaj is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 nem olyan,mint az enyém,de jóhogynemmá lekvárral önteti fel velem :lol: szintetikus kell bele :) igen,a csúszó kerék nem egyenlő vele,de az abs nem is a fékút miatt van :) hanem hogy tudd irányítani erős fékezésnél is. egyébként én annyira nem szeretem,mert néha sokkal kisebbet fékez,mint amilyet te szeretnél... egyébként kell némi csúszás a lehető legnagyobb tapadáshoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 szép napot! Szabotunknak remélem ma jobb kedve lett, mikor felhívtam és közöltem vele azt, amit hallani akart! :lol: Nyuszi! Ne aggódj! Én mióta Brembo+ferodo fékkel rohangálok, már lassan megszokom, hogy hideg fékkel visítok... ha bemelegszik akkor nem visít, ám cserébe bármikor akkorát fog... hogy akár hátulról meg is tudnak tolni ha nem figyelnek! :) mint már volt rá példa... sajnos. :) Na csak óvatosan azzal a hátulról történő megtolással.Mert ha még nem volt benne részed akkor kicsit fáj de utána könnyebben megy a Wc-zés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts