szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 megszöktesselek? :wub: Engem is! De csókra ne számíts érte! Max egy sörre. :P már állva is elaludtam....a megbeszélésen :P Állva? Ilyet még nekem sem sikerült... Elmondod a titkát? Viccet félretéve én is hulla fáradt vagyok, csak azt nem tudom, hogy mitől...
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 Engem is! De csókra ne számíts érte! Max egy sörre. :P Állva? Ilyet még nekem sem sikerült... Elmondod a titkát? Viccet félretéve én is hulla fáradt vagyok, csak azt nem tudom, hogy mitől... a stellát szeretem,köszi B) :P nagypapám,nyugodjon békében,a fia esküvőjén ülve,a vacsoránál elaludt. de ugyanolyan testtartás,mintha ébren lennél. érdekes látvány volt :wub:
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Elküldve Augusztus31, 2006 Na majd megtanítalak bennetekete is :P ejha a főnököm most etetett meg velem vmi akoholos cukorkát :wub: csak amikor szétolvad jöttem rá....még jó hogy csak a közelbe megyek :P
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 Na majd megtanítalak bennetekete is :lol: ejha a főnököm most etetett meg velem vmi akoholos cukorkát :wub: csak amikor szétolvad jöttem rá....még jó hogy csak a közelbe megyek :P hmmm akkor majd nálunk is koccinthatunk :P azért vigyázz a főnökkel,még a végén leitat,vagy leetet? B)
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Elküldve Augusztus31, 2006 hmmm akkor majd nálunk is koccinthatunk :wub: azért vigyázz a főnökkel,még a végén leitat,vagy leetet? :P Mondta, hogy mindjárt jön és falhoz vágja a cserepet is, legyek türelemmel, hogy nehogy hiányérzetem leygen :P
adorjant Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 Mondta, hogy mindjárt jön és falhoz vágja a cserepet is, legyek türelemmel, hogy nehogy hiányérzetem leygen :P tiszta felföldi... :wub: B) vmi kis tömegbirkózás lesz? :lol: na én indulok hazafelé,te meg ne alkoholizálj,mert még azt a 100 métert nehéz lesz ám megtenni :P
szabot Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 Ezt a cserepes dolgot nem értem... :wub:
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Elküldve Augusztus31, 2006 Kaptam még eyget :P A csrepes dolog arról szól, hogy tudja mit művelt az előző főnököm, ismerte, és poénkodik :wub:
corsarulez Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 Szia Nyuszi! Üdv újra itthon! :wub: Remélem, jössz (jöttök) Szemesre! Szeretnék eszmét és tapasztalatot cserélni az Astrákról. Még olyan keveset tudok róluk.... :P
nyuszifül Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Elküldve Augusztus31, 2006 Szia Nyuszi! Üdv újra itthon! :wub: Remélem, jössz (jöttök) Szemesre! Szeretnék eszmét és tapasztalatot cserélni az Astrákról. Még olyan keveset tudok róluk.... :P Szia Rulezke, sajnos nem megyek, nagyon fáradt vagyok, és nos hát a keret is szűkös a lakás miatt mostmár... :P
szabot Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 ... a keret is szűkös a lakás miatt mostmár... :wub: Neked legalább a sajátod lesz... Nekem is szűkös lett és még csak nem is a saját lakásom miatt... :P
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 szép jó reggelt! úgy látom nem sok minden történt itt az elmúl fél nap alatt. hát igen,irigylem azért nyuszit,saját lakás,jó dolog :wub: persze nem kevés pénz lesz a fenntartása.
nyuszifül Elküldve Szeptember1, 2006 Szerző Elküldve Szeptember1, 2006 szép jó reggelt! úgy látom nem sok minden történt itt az elmúl fél nap alatt. hát igen,irigylem azért nyuszit,saját lakás,jó dolog :wub: persze nem kevés pénz lesz a fenntartása. majd besegítesz :P
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 majd besegítesz B) ööö már be is segítettem,nem? :P :wub: :P
nyuszifül Elküldve Szeptember1, 2006 Szerző Elküldve Szeptember1, 2006 ööö már be is segítettem,nem? :P :wub: :lol: az nem fenntartás, hanem berendezés :P de igen, nagyon szépen köszönöm B)
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 az nem fenntartás, hanem berendezés :wub: de igen, nagyon szépen köszönöm :P :P megérdemled B)
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 Loreal, Párizs :P ööö ez esetben nem erről van szó :P kár volt megemlíteni,mert most kitalálja,hogy párizsba kéne menni nyaralni :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 Szép hely, szép ország, én támogatom! Persze csak lélekben, anyagilag támogasd te! :wub:
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 Szép hely, szép ország, én támogatom! Persze csak lélekben, anyagilag támogasd te! :wub: ehhe :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 Egyébként hugom azt mondja, hogy a L'ouvre, vagy hogy kell leírni, az akkora, hogy három nap alatt se tudnál mindent megnézni, nekik meg volt három órájuk. Annyit mondott csak, hogy a Mona Lisától nem kell hasraesni... AZ Eiffel torony bejött neki, de mégis azt mondta, hogy Párizs nincs olyan szép, mint a hegyek. Úgyhogy én szebb helyre vittem, mint a kirándulóbusz. :wub: Jövőre pedig újra megyünk, és jövünk vagy 20-25 francia komával a Manta talira. Nagy buli lesz! :P
szabot Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 Kár volt megemlíteni,mert most kitalálja,hogy párizsba kéne menni nyaralni :P Bocsi Tamás! Nem gondoltam a következményekre! :wub:
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 Bocsi Tamás! Nem gondoltam a következményekre! :wub: na hát ez az :P :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 Ha gondoljátok, szerintem jövőre jöhettek velünk. Bár a magyar csapat létszáma erősen a sátorhelytől függ.
adorjant Elküldve Szeptember1, 2006 Elküldve Szeptember1, 2006 Ha gondoljátok, szerintem jövőre jöhettek velünk. Bár a magyar csapat létszáma erősen a sátorhelytől függ. ki tudja mi lesz 1 év múlva...azt sem tudom 1 hónap múlva mi lesz... :wub:
Recommended Posts