Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

No szevasztok, én már húzok is. Tiszta glett vagyok, aztán ha kifürdettem magam alóla, akkor meg megyek dolgozni. Tizenkettő, jó szokás szerint. Még jó, hogy annakidején az óvónénik ördögfiókának tartottak... Mert ugye az ördög nem alszik! :wub:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
:wub: Akor lehet ezért nem tudok én aludni? :P :P

szerintem nem az ördögségtől függ. a nyuszik sem alszanak,hanem elszaladnak egy sötét lyukba,és félelemmel töltik az estét,nehogy felfalja őket egy farkas B)

Elküldve
szerintem nem az ördögségtől függ. a nyuszik sem alszanak,hanem elszaladnak egy sötét lyukba,és félelemmel töltik az estét,nehogy felfalja őket egy farkas B)

:P Nem is tudtam hogy ijedős vagyok :P :wub:

Elküldve
szerintem nem az ördögségtől függ. a nyuszik sem alszanak,hanem elszaladnak egy sötét lyukba,és félelemmel töltik az estét,nehogy felfalja őket egy farkas :wub:

Láttunk mi már képet, amin a nyúl ette meg a farkast...

Elküldve

Ejjej! Te nem tudod, hogy a sörös kupak bármivel leszedhető? Nézd meg Szőke András Boldog lovak c. filmjét, ott a vonaton a kaller szemmel nyitja a sört! :P

Úgy érzem, elég az álmodozásból, úgyhogy ráléptem a valóság útjára. Ezért a Camaro SS avatart lecseréltem egy rám oly jellemző képre. :wub:

Elküldve
Farkas akarsz lenni? :D

ugyan miért falnám fel? :P

Erre gondoltál Tamás? B)

Azért ez sem rossz:

a nyulak amúgy sem húsevőek :P

öö második képhez nem merek hozzászólni,mert akkor felvetődhetne akár egy olyan kérdés is,hogy bennem milyen elem van? :lol: :wub: :P

Elküldve

Srácok! Az iwiw-en van olyan, hogy Debreceni Electro World! Azt hiszem, hogy illett felvettem ismerősnek. :wub:

" Ezt csinálom, mikor dolgozom: Elektronikai cikkeket árusítok

Ezt csinálom, mikor nem dolgozom: Esti autós/baráti talik színhelye vagyok:) "

Elküldve
Srácok! Az iwiw-en van olyan, hogy Debreceni Electro World! Azt hiszem, hogy illett felvettem ismerősnek. :wub:

" Ezt csinálom, mikor dolgozom: Elektronikai cikkeket árusítok

Ezt csinálom, mikor nem dolgozom: Esti autós/baráti talik színhelye vagyok:) "

van ilyen bizony :P

alapító tagnak mondhatom magam ott :P sokat változott azóta a társaság mondjuk. de a régi "mag" ugyanúgy összetart :lol:

(bár ezt a társaságot itt nem szabad reklámozni,mert nyuszi elevenen VW-es nyársra húz minket B) )

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.