adorjant Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 nem tudjátok,mi van a széchenyi utcán? tele van il ferros autóval :unsure: lehet most közlik velük,csődöt jelentettek? :blink:
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 :unsure: ez kedves volt :blink: Mert én magam is kedves vagyok! ;) (Bár, az a pár kivertfogú srác nem épp így emlékszik rám. ;))
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Elküldve December1, 2006 nem tudjátok,mi van a széchenyi utcán? tele van il ferros autóval :unsure: lehet most közlik velük,csődöt jelentettek? :blink: ez már tuti?
adorjant Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 ez már tuti? csak poénból kérdeztem :unsure: vagy valami gyűlés,vagy pénzosztás lehet?
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Elküldve December1, 2006 pénzosztás lehet? Akkor állj be a sorba, nekem ülőgarnitúra kell! :unsure:
softi Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 nem tudjátok,mi van a széchenyi utcán? tele van il ferros autóval :unsure: lehet most közlik velük,csődöt jelentettek? :blink: A havi szemle mikor van?
adorjant Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 Akkor állj be a sorba, nekem ülőgarnitúra kell! :unsure: cöcööö :blink: és én mit kapok cserébe? ;) A havi szemle mikor van? nemtom,de a szemle pesten van.
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Elküldve December1, 2006 A havi szemle mikor van? Én azt sem tudom mik a feltételek. :unsure:
softi Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 nemtom,de a szemle pesten van. Minden vidékinek is?
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Elküldve December1, 2006 cöcööö :unsure: és én mit kapok cserébe? :blink: alhatsz rajta ;)
adorjant Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 Minden vidékinek is? igen. elég fura,de ha jól vagyok informálva, a szerződésben is le van írva... alhatsz rajta :unsure: csak ha te is ott alszol :blink:
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Elküldve December1, 2006 igen. elég fura,de ha jól vagyok informálva, a szerződésben is le van írva... elolvasnék egy iylen szerződést :unsure:
adorjant Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 elolvasnék egy iylen szerződést :unsure: nagy vonalakban annyi,hogy napi 40km-t KELL menni,az autó legyen mindig tiszta,havi 1 szemle pesten. a szerződést indoklás nélkül fel lehet mondani. de neten is fent van azt hiszem. ha gondolok kiragadok belőle pár részletet még
softi Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 elolvasnék egy iylen szerződést :unsure: http://www.ilferro.hu/letolt.html De valami piramisjátéknak tűnik 1-2 fórumba beleolvasva.
adorjant Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 http://www.ilferro.hu/letolt.html De valami piramisjátéknak tűnik 1-2 fórumba beleolvasva. hát igen.nem tűnik hosszú távó üzletnek.kevés a hirdető (neten olvasgatva,állítólag azok is csak kamuk... :unsure: ) amíg vannak új belépők,addig tudják fizetni a már bent levőket (mivel vagy a belépési díj,vagy az új autó jutalékából tudják finanszírozni)
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Elküldve December1, 2006 http://www.ilferro.hu/letolt.html De valami piramisjátéknak tűnik 1-2 fórumba beleolvasva. thx, nem akarok beszállni, csak kiváncsi vagyok
Endlos Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 nem tudjátok,mi van a széchenyi utcán? tele van il ferros autóval :unsure: lehet most közlik velük,csődöt jelentettek? :blink: Én is akartam jelentkezni ilyen reklmra, de sosem vették fel azon a számon, ami az autók oldalán van.
adorjant Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 thx, nem akarok beszállni, csak kiváncsi vagyok pedig milyen jó lenne egy fullos,fekete suzuki,piros-fehér matricával felöltöztetve :unsure: :blink: Én is akartam jelentkezni ilyen reklmra, de sosem vették fel azon a számon, ami az autók oldalán van. max 5 v 6 éves lehet,ha saját autót viszel.
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Elküldve December1, 2006 pedig milyen jó lenne egy fullos,fekete suzuki,piros-fehér matricával felöltöztetve :unsure: :blink: te vagy olyan nagy Suzuki fan
adorjant Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 te vagy olyan nagy Suzuki fan tudtam hogy felhozod,de nem vagyok az :blink: köszönet érte :unsure:
Endlos Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 pedig milyen jó lenne egy fullos,fekete suzuki,piros-fehér matricával felöltöztetve :unsure: :blink: max 5 v 6 éves lehet,ha saját autót viszel. Új autó vásárlásban is besegítenek vhogy, 5-6 évesnél bonyibb a dolog. Vmi hitelizémizé, nemértekhozzá
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Elküldve December1, 2006 Sanyi, csak neked :unsure: http://www.chilloutzone.de/files/06112303.html
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Szerző Elküldve December1, 2006 Hívtam SzaboT, nem elérhető, ha vki látja, mondja meg neki, hogy reggel ügyintéztem, azért nem válaszoltam.köszi :unsure:
mackosajt Elküldve December1, 2006 Elküldve December1, 2006 Én mindjárt találkozok vele! ;) Ésss Iiigggeeenn! KÉsz vagyok!!!! Végeztem a szereléssel!!! Ügyi vagyok ügyi vagyok ügyi vagyok :unsure: :blink: ;) ;) :P
Recommended Posts